Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Šiąnakt sapnavau leliuką, ryte dar pasijuokėm su MB, iš įdomumo pasidariau testuką ir pamačiau II tongue.gif
Atsakyti
dar nebudama nescia, keliskart labai aiskiai sapnavau, kad lengvai pagimdau berniuka - akurat, abu gimdymus malonu prisimint thumbup.gif dar sapnavau ir mergaite, paaugusia ir protinga tokia, ziuresim ar issipildys
Atsakyti
O as sapnavau,kad vezimeli stumdau,bet vaiko jame nemaciau
Atsakyti
Sveiki, siandien labai ryskiai sapnavau kad laikau priesais save kokius 4 nestumo testus ir jie visi teigiami :-D gal kas zinote ka apskritai reiskia sapnuoti nestuma? Labai noriu leliuko bet dar neplanuojame, tai gal cia taip mano pasamone veikia :-)
Atsakyti
As pora dienu pries tai Kai suzinojau,sapnavau savo krutine didele didele;D ir mintyse galvojau, kad kaip maitinancios atrodo...wink.gif poto su vyru juokemes,kad pasiteisino;)
Atsakyti
Aš dar truputį anksčiau prieš nėštumą, sapnavau, kad pagimdžiau mergytę smile.gif o paskui prieš pat sužinant kad laukiuosi jau sapnavau dvynukes biggrin.gif bet vistiek kažkaip jaučiu kad gims berniukas 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pries kelias dienas sapnavau kad bego is krutines pienas, ....leliuka planuojam, pries poradienu pasidariau testa, rode antra labai nezymia juostele, siandien taip pat...na dar luktelsiu kelias dienas ir pirksiu dar viena testuka, gal dar laiko mazokai tai vaiduokliauja 4u.gif
Atsakyti
Prieš gerą savaitę,sapnavau berniuką,tamsiais plaukais,žydrom akim,liūliavau,migdžiau.Ryte bijojau draugui sakyt,galvoju sakys prisigalvoji.Kažkaip prasitariau,sako gal iš didelio noro susapnavai.au tada kažkaip nebeabejojau,kad laukiuosi.Šiandien sapnavau draugo brolio mergytę su kuria teko gyvent du metus,buvo mažutė dar 1-ių metukų.Taip pat šiandien visą naktį sapnavau NT teigiamą testą.Ryte ,kaip tik dariausi,žiūriu neigiamas,supykau!!!Nuėjau priguliau,burbėjau atsigulus. lotuliukas.gif Atsikeliu žiūriu 2juostelės.Nežinau ar džiaugtis ar verkti.Dienos bėgy pasidariau 2ajį testą. Taip pat nors ir neryškus bet teigiamas.Nejaugi ištikrųjų mažasis sebuklas apie save praneša.smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pries savaite susapnavau daug sokanciu delfinu tokiame skaidriame svytinciame vandenyje.... Po keliu dienu pasidariau testa ir PAGALIAU,po tiek laiko pamaciau issvajotuosius II bruksnelius.. thumbup.gif
Atsakyti
As tai nieko nespanavau sikart net nesitikejau II pamatyt, taciau MB ryte besiskusdamas siaip sau prasitare, kad sapnavo, kad abu auginam vaikus, ir ka jus manot, kita diena isvydau teste II biggrin.gif
Atsakyti
Aš paskutinius tris ciklus sapnavau jog gavau dovanų mėlyna ir rožinį barškutį, ir šiaip sapnavau mažą leliuką , bet tai nieko neišpranašavo.O va šį laimingąjį ciklą sapnavau akvariumą su pilnu mažyčių auksinių žuvelių - po geros savaites testas parodė II ax.gif
Atsakyti
Kai dar nezinojau, kad laukiuos, dvi naktis labai realiai sapnavau, kad esu nescia smile.gif viena diena, kad jau su pilvu, o kita, kad MB atnesa man issisiepes testa teigiama ir sako, kad cia mano:)) bet labai tikroviskai viskas, po antro sapno pasidariau testa, buvo neryski juostele jau, po 4d jau visu ryskumu:)
Atsakyti