Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

o as susapnavau kad einu pas ginekologe apziurai, tik atsisedu ant lektuviuko, o ji man ir sako: "tu nescia, gimdyk" smile.gif pagimdau mergyte, bet taip lengvai, net nepajauciau, tik ji jau tokia paaugusi, sypsosi su visais dantukais smile.gif ta pati ryta pabudus pasidariau NT - II bruksniukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2010 05 03, 16:32)
o as susapnavau kad einu pas ginekologe apziurai, tik atsisedu ant lektuviuko, o ji man ir sako: "tu nescia, gimdyk" smile.gif pagimdau mergyte, bet taip lengvai, net nepajauciau, tik ji jau tokia paaugusi, sypsosi su visais dantukais smile.gif ta pati ryta pabudus pasidariau NT - II bruksniukai  thumbup.gif

Cia geras thumbup.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

o aš tomis dienomis kai pastojau sapnavau, kad sedžiu pas gydytoja ir laukiu eilės, kada man darys rentgeną... bet kai buvo laikas man eiti, užlindo kita panelė ir aš baisiausiai susinervinau, o tada ėmiau ir pagalvojau, kad gal ir gerai... visai tada neisiu, nes, kai laukiesi to daryti ir negalima rolleyes.gif
tada nubudusi ir susimasčiau ax.gif o rezultatas ilgai netruko paaiškėti nestuke.gif
Atsakyti
Man sapnai iš pradžių nieko nepasakė ax.gif Bet sužinojus apie nestuke.gif , kokius tris mėnesius sapnavau vandenį - kiekvieną naktį - tai plaukiu, tai braidau, tai potvynis, tai didžiulės bangos... doh.gif Upės, ežerai, jūros...vien vanduo... doh.gif Kuriam tai laikui šie sapnai dingo, bet kartas nuo karto vis kur nors tenka sapnuose paplaukioti ax.gif
Atsakyti
mes su vyru planuojame leliuka ir jau keleta kartu sapnavau, kad sapne man kazkas liepia sugalvoti nora, o man i galva ateina tik vienintelis - labai noriu vaikelio smile.gif ...kol kas dar nezinau ar tas noras issipilde, bet jau turbut reikia eiti pirkt NT biggrin.gif
Atsakyti
As sapnavau ezera vanduo buvo toks skaidrus o ten sokinejo zuvys ir plaukiojo orka su dviem oriukais o as su mama sedziu ant ezero kranto ir geriu arbata 4u.gif smile.gif na o ryte pasidariau testuka o ten nestuke.gif mazylis :wub

p.s as sirgau ir dariausi testuka o man jie rode neigiama visa menesi doh.gif tik nuejusi pas daktares suzinojau,kad jau man 3 menuo o ne antras ax.gif
Atsakyti

As irgi sapnavau daug zuvyciu.. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labai tikiu sapnais. Nes bent jau anksčiau buvo periodas gyvenime kai labai laukdavau nakties, kad susapnuoti kažką ir išsiaiškinti kaip toliau bus ir kaip man elgtis rolleyes.gif
Taigi, mes jau ilgokai planuojame leliuką. Kažkada prieš kokį mėnesį, gal 2 sapnavau, kad mes su vyru kažkokiuose namuose ieškome vietos mūsų kūdikio lovytei wub.gif O po kiek tai laiko dar susapnavau, kad kažkas man lygtai ar atidavė, ar paliko pasaugoti mažą kūdikėlį ir sako, dabar jis bus tavo ir tu jį turėsi prižiūrėti. Ir aš jį sapnuoju kaip jis guli, o aš žiūriu į jo vystiklėlius ir galvoju: kažkokie jie labai keisti, tokie nematyta jų formą hihihi.gif Atrodo buvo berniukas ax.gif

Labai tikiuosi, kad tie sapnai išsipildys kuo greičiau smile.gif
Tiesa, kažkada dar sapnavau, kad esu nėščia su pilvu ir pagimdau 2 kačiukus doh.gif blink.gif Ir galvoju, ką man dabar su jais daryti..
Atsakyti
QUOTE(Aiquen @ 2010 05 04, 23:30)
mes su vyru planuojame leliuka ir jau keleta kartu sapnavau, kad sapne man kazkas liepia sugalvoti nora, o man i galva ateina tik vienintelis - labai noriu vaikelio  smile.gif ...kol kas dar nezinau ar tas noras issipilde, bet jau turbut reikia eiti pirkt NT  biggrin.gif

Ir kaip ar issipilde noras? wink.gif
Atsakyti
as kol nezinojau ko laukiuosi..nuo pat nestumo pradzios sapnavau mergyte..ji net gi isreiske savo nora del vardo..sake jiokia Sandra jios nevadinti..(man anksciau patiko sis vardas)ji sake,kad ,,tokie'' vardai kai ji bus paaugle bus nebemadingi:)taip pat uzsiprase auksinio pakabuko su isgraviruotu jios vardu rolleyes.gif
dabar jau zinau kad tikrai laukiuosi dukrytes thumbup.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad laukiuosi, vat ir testas ta patvirtino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 03 05, 13:49)
Sveikos

Man labai idomus sapnai, juk jie musu pasamones atspindys. Zmones sapnuoja pranasiskus sapnus ar reiksmingus simbolius apie savo busena.
Sia temele uzvedziau kad pasidalintule savo "pranasystemis"- ar buvo koks zenklas kad jau pastojote?
Pora mano draugiu susapnavo kad gimdo vaikus, nors dar testu nebuvo pasidare-jau gavo pranesima apie savo busena.
Taip pat sapninkuose sakoma kad gyvate (jei ji sapne gera) gali buti vaisingumo/ nestumo zenklas.

As pati irgi planuoju vaikeli ir galesiu pasidalint sapnais, jei bus, kai testukas parodys II smile.gif

Kažkur skaičiau, kad moteris nėštumo pradžioje sapnuoja košmarus. Tai apie nėštumą, pastojimą nesusapnavau nieko.O košmarai tai kankino kurį laiką, nors dar apie nėštumą nei nežinojau, nei jaučiau, nei požymių buvo.
Atsakyti