Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Na as taip pat susapnavau kad turesiu vaikuti,ir po keliu savaiciu testas ta ir parode biggrin.gif
Atsakyti
Po pirmojo gimdymo sapnuose gimdziau ir gimdziau doh.gif lotuliukas.gif .Ir nescia buvau,ir judesius jutau..oi kiek prisapnuodavau irnesakyk.gif .
Tiksliai nepamenu pries kiek laiko,gal pries pusmeti,gal maziau, sapnuoju sapna...saukia mane vaiko balsas ir praso : " pagimdyk mane,mama" swoon.gif . Net siurpai nuejo,pamenu. Po to daugiau lyg nebesapnuodavau nestumu ar gimdymu.
Su vyru jau daugiau nei desimtmeti esam kartu. Pirmaji labai sunkiai dirbom,asaru kiek isliejom uz kiekviena nesekme.
Paciu netinkamiausiu momentu,paciu sunkiausiu mums laikotarpiu pasijutau vel nescia........ Sokas neispasakytas.Zmogus planuoja - Dievas juokiasi .
Tai va,zmogau,tikek ar netikek tais sapnais......

Atsakyti
Man irgi veikejas is sapnu pasake, kad laukiuosi. Nezinau kodel bet ir su pirmu ir su antru nestuke.gif sapnuoju savo pirmaja meile, dar is darzelio laiku. Su pirmu nestumu tie sapnai mane kazkaip glumino, miegu su savo vyru, o sapnuoju visai kita zmogu, kurio jau 100 metu nera mano gyvenime. Pagimdziau ir tie sapnai baigesi. O kai viena nakti jis vel lyg is ruko atejo sapne, supratau, kad uzkibo musu planuotas leliukas. Nors NT dar 4 savaites reikejo laukti blush2.gif Bet uztat zinau tikslia data, kada pastojau mirksiukas.gif
Atsakyti
nepametu sapno, bet pagal reiksmes buvo seimos pagausejimas. tuo metu dar nezinojau, kad jau laukiuosi ax.gif su vyru nusistebejome ir tiek, o keliu sav tai pasitvirtino. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai sapnuoji kad zvejoji; matai zuvis vandenyje, reiskia nestuma biggrin.gif
sapnavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti... @ 2010 05 21, 13:12)
sapnavau wub.gif

As nesenai sapnavau kad pagavau didele zuvi. Bet tikrai nesu nescia nes geriu vaistukus... Visgi gal ta zuvis reiskia kad jau neilgai trukus aplankys laime? g.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad laukiuosi, bet nestumas buvo kaireje puseje, ir sapne atseit taip ir turejo buti 4u.gif
Po savaites pasidariau testa ir parode II 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitab @ 2010 03 05, 13:06)
  Sapnavau dvi žuveles akvariume (viena jų plaukiojo pilvu į viršų), kas, anot mano draugės, nuo seno reiškia nėštumą rolleyes.gif  A

Aš irgi susapnavau akvariume žuvytę ir po kelių dienų sužinojau, kad laukiuosi nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, kad pastosiu tai nesapnavau, bet tikrai nieko panasaus pasamonej nebuvo, kad galvociau apie mergyte, atvirksciai, su vyru norim berniuko, bet jau du kartus sapnavau mergyte smile.gif aisku gerai ir mergyte, jau kazkodel nebesvarbu. Taigi viena karta, kad mergyte sapnavau, kad ant ranku laikau ruzavai aprengta leliuka ir ant galvos kaspinelis, o antra karta sapnavau pati gimdyma, kad pasauli isvydo mergaite, tai jauciu, kad tie sapnai bus pranasiski smile.gif po keliu dienu einu pas daktare ir jau bus aisku ka turesim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RAngel_ @ 2010 06 18, 11:25)
Sveikos, kad pastosiu tai nesapnavau, bet tikrai nieko panasaus pasamonej nebuvo, kad galvociau apie mergyte, atvirksciai, su vyru norim berniuko, bet jau du kartus sapnavau mergyte smile.gif aisku gerai ir mergyte, jau kazkodel nebesvarbu. Taigi viena karta, kad mergyte sapnavau, kad ant ranku laikau ruzavai aprengta leliuka ir ant galvos kaspinelis, o antra karta sapnavau pati gimdyma, kad pasauli isvydo mergaite, tai jauciu, kad tie sapnai bus pranasiski smile.gif po keliu dienu einu pas daktare ir jau bus aisku ka turesim rolleyes.gif

Lauksim ziniu po apsilankymo pas daktare wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RAngel_ @ 2010 06 18, 13:25)

as sapnavau kelis kartus kad berniuko laukiuosi, ir net man tas berniukas sapne varda issirinko -Patriku norejo buti, bet man sirdele tuom netikejo, zinojau kad ten mergyte gyvena nors tu ka!!!!na 20 savaite suzynojom kad 100% mergyte gyvena mano pilvuke wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti... @ 2010 05 21, 15:12)
sapnavau wub.gif

3 metus negalejau niekaip pastoti,paskui labai daznai sapnuodavau kad as zvejoju,tai sapnuose matau zuvis.Puse metu sapnavau ir nestuke.gif
Atsakyti