Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Geras, faina tema thumbup.gif As tokiais dalykais netikejau niekada, bet pries si nestuma susapnavau, kad viena pazistama mane sveikina su nestuke.gif , o as grizau namo, verkdama ir sakau SB, kad labai jau per sita ziema as pastorejau, nes zmones galvoja, kad as nescia doh.gif biggrin.gif Dar tuo metu matavau BT, tai po tos nakties ryta buvo jau uzkilusi temperatura bigsmile.gif Papasakojau SB sapna ir sakau, gal tikrai bus kas si menesi, jis tik nusijuoke biggrin.gif po 11dienu testas parode II wub.gif
Atsakyti
Pas mus kazkaip seimoj nestuma reiskia dygstantys dantys. Tai gi,susapnavau viena nakti dygstancius net 3 dantukus.. pati stebejausi,net juokas paeme... dar mamai papasakojau,o si patvirtino,sako oho,tu cia man dantis sapnuoji.pasijuokem ir tiek... o stai po 2sav laikiau rankoj NT su ryskiu teigiamu atsakymu smile.gif
Atsakyti
tema thumbup.gif
as dar nezinodama, kad laukiuosi, susapnavau, kad mano krutys laaabai padidejusios ir radau sapnininke, kad tai reiskia nestuke.gif tiesa, sapnininke pasidomejau tik tada, kai NT parode II.. ax.gif tuomet ir prisiminiau savo keistaji sapna rolleyes.gif
Atsakyti
Del nestumo tai nieko nesapnavau, bet susapnavau kad sunu gimdau nors sake kad pana bus o as netikejau ir po sapno pirkau viska tik zydra berniukiska, sirdis geriau jaucia nei echo kas ten bus. Atsitiko kaip sapne, gime sunus.
Atsakyti
Užvakar sapnauvau kad gimė man mergaitė. mm vėlavo gal 2 d (man būna ir iki 10 d). Būčiau nekreipusi į vėlavimą dėmesio, jei ne sapnas. Ryte nusiunčiau vyrą nupirkt testo .Pasidariau iš kart. Ir ka??? O gi aš nėščia !!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 16:09)
Užvakar sapnauvau kad gimė man mergaitė. mm vėlavo gal 2 d (man būna ir iki 10 d). Būčiau nekreipusi į vėlavimą dėmesio, jei ne sapnas. Ryte nusiunčiau vyrą nupirkt testo .Pasidariau iš kart. Ir ka??? O gi aš nėščia !!!!  thumbup.gif

Sveikinu! nestuke.gif tai gal sapnas isipildys ir mergaite bus thumbup.gif
Atsakyti
Aš sapnavau, kad sutikau klasiokę ir neturėjau jai kuo pasigirti verysad.gif Tada pasakiau, kad turim leliuką, o likusią dalį pergyvenau iš kur aš jį gausiu, nes ištikrųjų tai neturiu... biggrin.gif Tada dar nežinojau, kad laukiuosi, o ryt musų pilvelio nuomininkui jau bus 20 savaitėlių biggrin.gif
Aišku pirmiausia tikimės, kad tik mažiukas būtų sveikas, o giliai širdy tikiuosi mergytės, nors jau net 3 kartus labai aiškiai sapnavau, jog laukiuosi berniuko... nestuke.gif o per echo nesirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2010 07 13, 19:06)
Aš sapnavau, kad sutikau klasiokę ir neturėjau jai kuo pasigirti verysad.gif  Tada pasakiau, kad turim leliuką, o likusią dalį pergyvenau iš kur aš jį gausiu, nes ištikrųjų tai neturiu... biggrin.gif Tada dar nežinojau, kad laukiuosi, o ryt musų pilvelio nuomininkui jau bus 20 savaitėlių biggrin.gif 
Aišku pirmiausia tikimės, kad tik mažiukas būtų sveikas, o giliai širdy tikiuosi mergytės, nors jau net 3 kartus labai aiškiai sapnavau, jog laukiuosi berniuko... nestuke.gif o per echo nesirodo smile.gif

Tai matyt tas berniukas bando pranesti kad jo reiktu ir laukti jei jau sapnai kartojas? wink.gif
Atsakyti
Labai gea tema,
Mes 15 metu su vyro egalejom sulaukti vaikelio. Birzelio pradzioje sapnuoju jura o joje plaukioja daug juriniu zuvu ir dar du banginiai su mazu banginiuku. pasidarau testa( nes uztruko mm 5 dienom ir ups as nestuke.gif . Stebuklas bigsmile.gif patys netikim. Dabar daznai sapnuoju berniuka tai krutymi ji maitinu tai pasivaikscioti einam. Nors noreciau mergaites. Bet jau kas bus tas bus.
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 07 24, 15:52)
Labai gea tema,
Mes 15 metu su vyro egalejom sulaukti vaikelio. Birzelio pradzioje sapnuoju jura o joje plaukioja daug juriniu zuvu ir dar du banginiai su mazu banginiuku. pasidarau testa( nes uztruko mm 5 dienom ir ups as nestuke.gif . Stebuklas bigsmile.gif patys netikim. Dabar daznai sapnuoju berniuka tai krutymi ji maitinu tai pasivaikscioti einam. Nors noreciau mergaites. Bet jau kas bus tas bus.

Geras .. Net 15 metu lauket savo zirniuko .. Stebuklas tikrai 4u.gif
As irgi pries pastojima susapnavau zuvis .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
30 sav. echo. parode kad bus berniukas . Bet visa laika nuo pat pradzios su vyru buvom isitikine kad bus mergaite net vardai berniukiski i galva nelenda. Viena karta susapnavau labai aiskiai kad gime man mergaite o kita karta kad daktare pasake kad gims mergaite . ax.gif Nu bet kaip bus taip bus .Mylesiu bet ka svarbu sveikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 08 18, 15:24)
30 sav. echo. parode kad bus berniukas . Bet visa laika nuo pat pradzios su vyru buvom isitikine kad bus mergaite net vardai berniukiski i galva nelenda. Viena karta susapnavau labai aiskiai kad gime man mergaite o kita karta kad daktare pasake kad gims mergaite .  ax.gif  Nu bet kaip bus taip bus .Mylesiu bet ka svarbu sveikas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lauksim zinios kas vis del to gime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina Bata @ 2010 07 24, 14:52)
Labai gea tema,

Is ties, ir sako netikek stebuklais!
Atsakyti