Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(jugrita @ 2010 04 26, 14:42)
Sveikos, man i galva sove viena keista mintis. dekoruoti dekupazu siena. mane zavi pats sueizejimas, suskilinejimas. klijuoti paveiksliuku nenoriu. Ar butu tai imanoma. Siuo metu siena dazyta paprastais dazais. Manau, kad visos priemones gan nepigios Lietuvoje, o as pasidairiau priemoniu uzsienyje:) taip, kad del kainos nepergyvenu. Bet turiu klausima ar tai gautusi? kokiu butu viska atlikti ar su dvikomponenciu ar vienkomponenciu?

Yra nemažai internetinių puslapių su sienų dekorais su įvairiais trūkiais. Beje, sienų dekoratoriai dirba ir tais pačiais su vienkomponenčiais, kur ir merginos prie stalo dėželėm ar kitiem smulkiem daikčiukam. Nors, aišku, turi jie ir visokių mažais kiekiais neparduodamų "pribumbasų", kad sienos būtų gražios. mirksiukas.gif Pažiūrėkit kokių nors kavinių sienų interjerus.
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 22, 11:31)
Naudoju "Dala small...." ar labai kaprizingos?

Aš irgi su Dala pradėjau doh.gif Nusipirkau rinkinuką su klijais, laku ir dvikomponente priemone. Tai įtrūkimai gaunas labai sunkiai ir vos vos matomi, išryškėja tik tada, kai užtepu pastos g.gif Čia gal dėl lako? g.gif nes kai pirkau rinkinį, tai jame buvo lakas (matinis) ir ant jo rašoma, kad netinka naudoti sendintiems paviršiams dvikomponentėm priemonėm. tai nesuprantu, kam jis įdėtas į rinkinį jeigu netinka? unsure.gif Dabar užsisakiau blizgų laką, tai laukiu ir bandysiu su juo daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 28, 13:22)
Aš irgi su Dala pradėjau  doh.gif Nusipirkau rinkinuką su klijais, laku ir dvikomponente priemone. Tai įtrūkimai gaunas labai sunkiai ir vos vos matomi, išryškėja tik tada, kai užtepu pastos  g.gif Čia gal dėl lako?  g.gif nes kai pirkau rinkinį, tai jame buvo lakas (matinis) ir ant jo rašoma, kad netinka naudoti sendintiems paviršiams dvikomponentėm priemonėm. tai nesuprantu, kam jis įdėtas į rinkinį jeigu netinka?  unsure.gif Dabar užsisakiau blizgų laką, tai laukiu ir bandysiu su juo daryt  bigsmile.gif

Rimtai, as irgi ta pati rinkinuka turiu, tik nemoku angliskai skaityti, o tam rinkinuke net lietuvisku etikeciu nebuvo, tai pagal internetines prekes atsisekiau kas yra kas.o matai apie lako savybes net nesugalvojau paskaityti.o tai dabar uzsisaket tos pacios firmos laka tik blizgu, ar kaip, nes man aiskino kad makaluoti firmu negalima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 28, 14:32)
Rimtai, as irgi ta pati rinkinuka turiu, tik nemoku angliskai skaityti, o tam rinkinuke net lietuvisku etikeciu nebuvo, tai pagal internetines prekes atsisekiau kas yra kas.o matai apie lako savybes net nesugalvojau paskaityti.o tai dabar uzsisaket tos pacios firmos laka tik blizgu, ar kaip, nes man aiskino kad makaluoti firmu negalima blink.gif

Aš irgi pagal internetines prekes viską atsirinkau biggrin.gif O laką dabar užsisakiau Perfetto firmos. MAn irgi sakė, kad maišyt firmų negalima, bet mano draugė su paprastu kažkokiu laku lakuoja ir pas ją viskas labai gerai ir gražiai gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 04 25, 21:24)
Atiduodu jūsų kritikai savo naujausia darbelį. Vaikiškas suoliukas.
user posted image
user posted image

super atrodo ,o kad as taip sugebeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 28, 14:52)
Aš irgi pagal internetines prekes viską atsirinkau  biggrin.gif O laką dabar užsisakiau Perfetto firmos. MAn irgi sakė, kad maišyt firmų negalima, bet mano draugė su paprastu kažkokiu laku lakuoja ir pas ją viskas labai gerai ir gražiai gaunas  thumbup.gif

Nu bet trūksta žodžių, aš dar dabar nervą gaudau, tai kam plem supakuoja ta rinkini, kuris tarpusavi nedera.As budama visiškai žalia toj sritį specialiai ir pirkau rinkinuką, kad bent jau premonėmis būčiau tikra.o paskui jau ir save buvau nurasius, kad neismoksiu as to dekupažo paslapčių.
Atsiprasau, kad biški ne į temą, bet va pasiguodžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 04 29, 13:37)
Nu bet trūksta žodžių, aš dar dabar nervą gaudau, tai kam plem supakuoja ta rinkini, kuris tarpusavi nedera.As budama visiškai žalia toj sritį specialiai ir pirkau rinkinuką, kad bent jau premonėmis būčiau tikra.o paskui jau ir save buvau nurasius, kad neismoksiu as to dekupažo paslapčių.
Atsiprasau, kad biški ne į temą, bet va pasiguodžiau ax.gif

Tai va aš irgi nesuprantu, nes pirkau irgi būdama visiškai žalia blush2.gif bandysiu eit į SilverCity aiškintis g.gif Dabar pasižiūrėjau, kad tas lakas kur užsisakiau irgi netiks, nes vandens pagrindu, tai teks sintetinio ieškot senukuose biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mielosios dekupazuotojos smile.gif atsirado namie tokia beda, kaip dvi senos taburetes, ilgai galvojau ir sugalvojau, kad ko gero noreciau jas atnaujinti sendinimo budu biggrin.gif (noriu atnaujint tik tabureciu kojas) senus dazus truputeli apsveiciau ir ties tuo ir sustojau. reikia konsultacijos blush2.gif pagal mano norus (sviesi kede ir tamsus skilinejimai) kiek suprantu reiktu daryti taip:
1. dazau kede tamsiai zalia ar kita norima spalva akriliniais (ar tik akriliniais ir jokiais kitais?) dazais,
2. dazau sendinimo priemone pvz. sadolin antik,
3. dazau sviesia spalva akriliniais dazais ir laukiu skilinejimo,
4. lakuoju aerzoliniu sintetiniu laku (ar butina ir kiek sluoksniu?).

Kadangi tai bus pirmieji mano darbai, nelabai isivaizduoju ir kokia bus priemoniu iseiga, gal yra isivaizduojanciu ir galinciu pakonsultuot? 4u.gif kedes kojos keturkampos ir turi po grioveli ant dvieju sonu, ar tie grioveliai nesudarys kokiu problemu sitam procese? is anksto labai dekvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TRIUMF @ 2010 04 29, 15:18)
sveikos mielosios dekupazuotojos smile.gif atsirado namie tokia beda, kaip dvi senos taburetes, ilgai galvojau ir sugalvojau, kad ko gero noreciau jas atnaujinti sendinimo budu  biggrin.gif (noriu atnaujint tik tabureciu kojas) senus dazus truputeli apsveiciau ir ties tuo ir sustojau. reikia konsultacijos  blush2.gif  pagal mano norus (sviesi kede ir tamsus skilinejimai) kiek suprantu reiktu daryti taip:
1. dazau kede tamsiai zalia ar kita norima spalva akriliniais (ar tik akriliniais ir jokiais kitais?) dazais,
2. dazau sendinimo priemone pvz. sadolin antik,
3. dazau sviesia spalva akriliniais dazais ir laukiu skilinejimo,
4. lakuoju aerzoliniu sintetiniu laku (ar butina ir kiek sluoksniu?).

Kadangi tai bus pirmieji mano darbai, nelabai isivaizduoju ir kokia bus priemoniu iseiga, gal yra isivaizduojanciu ir galinciu pakonsultuot?  4u.gif kedes kojos keturkampos ir turi po grioveli ant dvieju sonu, ar tie grioveliai nesudarys kokiu problemu sitam procese?  is anksto labai dekvoju  smile.gif

As pirmaji darbeli kai dariau, tai sena laka ne visai nusveiciau, tai po to gailejausi, nes dazesi blogai doh.gif tai gal geriau is vis nutrink tuos dazus, kad problemu neiskiltu ax.gif
Pameginsiu padeti:
1. naudoti akrilinius dazus;
2. teisingai;
3. dazyti tik viena sluoksni ir dazus tepti vienu uztepimu (ta prasme du kartus per ta pacia vieta nebraukti);
4. lakuoti vandens pagrindo laku (jis nera atsparus vandeniui), o jei nori atsparumo, tai gali sintetiniu.

Del priemoniu kiekio negaliu pasakyti, nes kai daug ju turiu, tai nelabai ir skaiciuoju blush2.gif
Tikiuosi bent kiek padejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau jūsų temą- jau ir akis paskaudo smile.gif
Bet niekaip nerandu atsakymo į kilusį klausimą.

Ar galima kai sendini dvikomponenčiu laku įtrinti aliejiniais dažais, o paskui, kad liktų tik įtrūkimuose nuvalyti vaitspiritu? smile.gif

Dvikomponentis lakas toks- http://www.senasnauj...product&id=9388
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 29, 19:42)
Skaičiau, skaičiau jūsų temą- jau ir akis paskaudo smile.gif
Bet niekaip nerandu atsakymo į kilusį klausimą.

Ar galima kai sendini dvikomponenčiu laku įtrinti aliejiniais dažais, o paskui, kad liktų tik įtrūkimuose nuvalyti vaitspiritu? smile.gif

Dvikomponentis lakas toks- http://www.senasnauj...product&id=9388

Aliejinių dažų perteklius puikiai nusivalo valgomuoju aliejumi tik žiūrėk, kad vandens nepatektų nes tavo sendinamoji priemonė jo bijo 4u.gif Ir lakuot paskui akriliniu laku negalima.
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 29, 21:22)
Aliejinių dažų perteklius puikiai nusivalo valgomuoju aliejumi tik žiūrėk, kad vandens nepatektų nes tavo sendinamoji priemonė jo bijo  4u.gif  Ir lakuot paskui akriliniu laku negalima.

Aišku smile.gif
Labai ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti