Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(taša @ 2010 05 01, 10:48)

supykau ant Silver City pardaveju, pasirodo kai zalia atejus klausiau ju kokiu man laku reikia,, jos man ikiso Dala dvikomp. laka ir ibruko patina.. nors ir neprasiau. bet vakar suzinojau, kad kaip tik patina netinka DALA LAKUI!!!!  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  nu tai kam tada taip daryt??? verysad.gif

QUOTE(taša @ 2010 05 01, 10:56)
silver city pirkai ane? pinigus taip daro, kas netinka-isiparduoda.
aj nusiviliau as jais.

Bet tai klausykit, čia jau darosi rimta problema su šiais prekybininkais ir jų nekompetentingom pardavėjom.Kam tada patarinėt jei nieko neišmanai, gi visi šitie reikalai nepigiai kainuoja.Kažin ta DAla aplamai turi savo dvikomponenčiam pritaikyta galutinį laką?o kokia dar patina netinka?įtariu ir aš būsiu tą patį tada nusipirkus, kaip matau čai visos neišmanančios taip "naudingai' apsiperka.
Atsakyti
Skubiai reik atsakymo:
Kiek laiko turi dziuti tas saunu lakas? nulakavau padekliukus po puodukais, dziovinau jauciu vos ne visa savaite, bet jie vistiek kai buna kruvoj sulimpa....
beja kokiu laku geriau tept arbatos dezute? ar galima purskiamu kazkokiu? aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 03, 11:44)
Skubiai reik atsakymo:
Kiek laiko turi dziuti tas saunu lakas? nulakavau padekliukus po puodukais, dziovinau jauciu vos ne visa savaite, bet jie vistiek kai buna kruvoj sulimpa....
beja kokiu laku geriau tept arbatos dezute? ar galima purskiamu kazkokiu? aciu! smile.gif

Įtariu lakavai EKOAKVA laku g.gif Man mėnuo dėžutė džiusta. Gerai tik tai, kad sau dariausi o ne dovanai doh.gif . abar du daigtai stovi padaryti, tik va nulakuoti bereikia. Ale bijau, reiks nauja kažkoki pirktis doh.gif .
Merginos bandžiau dekupažuot buteli. Bet nei gruntavau nei ką. Uždažiau dažais ir jiems išdžiuvus dažiau kita sluoksnį. Ir sugadinau doh.gif .Su teptuku vietomis nubraukiau pirmaji sluoksni unsure.gif . Tikriausia tam reikalui yra kokie nors gruntai. Už patarimus busiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 03 gegužės 2010 - 13:38
QUOTE(laguna @ 2010 05 03, 14:37)
Įtariu lakavai EKOAKVA laku  g.gif Man mėnuo dėžutė džiusta. Gerai tik tai, kad sau dariausi o ne dovanai  doh.gif . abar du daigtai stovi padaryti, tik va nulakuoti bereikia. Ale bijau, reiks nauja kažkoki pirktis  doh.gif .
Merginos bandžiau dekupažuot buteli. Bet nei gruntavau nei ką. Uždažiau dažais ir jiems išdžiuvus dažiau kita sluoksnį. Ir sugadinau  doh.gif .Su teptuku vietomis nubraukiau pirmaji sluoksni  unsure.gif . Tikriausia tam reikalui yra kokie nors gruntai. Už patarimus busiu labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai va kad ne su eko... tas tai sh paskutinis, vaiko lovele lakavau pries gerus metus laiko, dar dabar tebelimpa, ir trinasi tas lakas.. nu zodziu baisesnio lako nesu macius, cia kitoks biski.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 05 01, 10:56)
silver city pirkai ane? pinigus taip daro, kas netinka-isiparduoda.
aj nusiviliau as jais.
o su small asvakar dirbau- pasirodo reikia pirmu laku nr 1 tepti du kartus. tada geriau isryskeja.-visi neblogai isejo, nors ir tepiau ta auksine pudra, bet man nepatiko- ji  ne tik subega i griovelius, bet palieka ir tokius seselius ant pavirsiaus.
as pati turiu medium- dar nebandziau, bet bus geriau nei small

Aga, SilverCity doh.gif Pas mane Large, bet tepk netepus, ar viena, ar du kartus tas pats gaunas doh.gif
Atsakyti
kokias priemones ir kaip naudoti patariate (kainos ir kokybes santykis) jeigu noriu dekoruoti dazyta siena? (be serveteliu, tik skilinejimas) dekuj
Atsakyti
as irgi nusivyliau Silver City... doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar naudojat dekupažui servetėles su reljefu? Na ten tokie nelabai dideli įspaudukai, nė milimetro neiškilę. Noriu kepti savi pirmąjį blyną - dekupažinti paveikslo rėmus, o tos servetėlės man labai tinka pagal spalvą (ir brangios zarazos rolleyes.gif ), tik bijau, kad tie iškilimukai nulakuoti negražiai subliūkš. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 05 04, 01:35)
Merginos, ar naudojat dekupažui servetėles su reljefu? Na ten tokie nelabai dideli įspaudukai, nė milimetro neiškilę. Noriu kepti savi pirmąjį blyną - dekupažinti paveikslo rėmus, o tos servetėlės man labai tinka pagal spalvą (ir brangios zarazos  rolleyes.gif ), tik bijau, kad tie iškilimukai nulakuoti negražiai subliūkš. Ką manot?

Aš naudoju ir dar nebuvo taip, kad kažkas nesigautų dėl tų burbuliukų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 05 03, 14:37)
Merginos bandžiau dekupažuot buteli. Bet nei gruntavau nei ką. Uždažiau dažais ir jiems išdžiuvus dažiau kita sluoksnį. Ir sugadinau  doh.gif .Su teptuku vietomis nubraukiau pirmaji sluoksni  unsure.gif . Tikriausia tam reikalui yra kokie nors gruntai. Už patarimus busiu labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Stiklinį butelį reikia arba labai ilgai šveisti su švitriniu - kol taps matinis smile.gif, arba dėti gruntą specialų. Aš stiklui esu bandžiusi tik Perfetto gruntą, yra tikriausiai ir kitokių. aš tai ir nušveičiu ir dar gruntą uždedu, tada tikrai laiko 4u.gif
Atsakyti
ilindau pasitart ir itariu radau atsakyma i viena savo "broka" doh.gif
Turiu mociutes skrynia "pasogine" (padaryta ji 1924 metais mano prosenelio), Silversity nusipirkau DALA large cracle ir Cracle glase (pirma komponenta tepiau dviem storais sluoksniais - sutrukinejo graziai), bet kai tryniau auksine patina - rodos taip stengiaus taip stengiaus - visus pirstus skaudejo, nes skrynia didele - ne tik grioveliai isirtyne bet ir visumoj fonas uzsidejo doh.gif Dabar nezinau ka daryti - perdaryt ar ne g.gif Kol kas palikau kaip yra - visi giria, o man toks kirminas "ant dushios" nes ne taip norejau doh.gif

O dabar klausimas: rolleyes.gif
Savaitgali seses vestuviu medines metines - darau ju 5 metu vestuviu "metrasti" kuri ikomponuosiu i medine "knyga". Labai noriu (labai labai) ant virselio uzdeti ju vestuviu nuotrauka ir dvikomponente pasendinti, bet neisivaidjuoju kas gausis... g.gif
Gal kas esat bande ir turit kokiu patarimu?
teisybe pasakius - dabar eksperimentuoju - jau antru komponentu uztepiau - ziuresiu kas gausis.
Viena tik supratau - kad prie medines knygos patikimai priklijuot tik su superglue eis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugrita @ 2010 05 03, 17:28)
kokias priemones ir kaip naudoti patariate (kainos ir kokybes  santykis) jeigu noriu dekoruoti dazyta siena? (be serveteliu, tik skilinejimas) dekuj

statybines prekes, kad ir Senukus, aplankyk - yra vienkomponenčio skilimo efekto dažai su spalva.
Atsakyti