Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 09 08, 11:53)
man taip pat atrodo kad sugalvoja, nes daznai taip buna kad poros visai beveik nerodo ir staiga kazkas nutinka.

drinks_cheers.gif aš irgi galvoju,kad jie ten prisigalvoja ką nors,pvz pasimušt,pasipykt,kad tik parodytų juos ax.gif
nemačiau dabar kelių laidų,vis nesulaukiu,atsijungiu vakarais,nu taip vėlai rodo doh.gif o kompe tai tingiu žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 09 07, 16:23)
kaip jums atrodo Marijos ir Sergejaus cia ta situacija nesurezisuota?
gyvena sau ramiai, nieko ju neordo, tai sugalvojo kazka. kazkaip man taip atrodo

visko gali buti kad mes daug ko ir nezinom...
bet kad ten nemazai jie situaciju prisigalvoja kad parodytu tai 100% wink.gif

man atrodo viskas labai realu butent sitoj situacijoj, ir tikrai kai jie anksciau susiklijave buvo, o dabar tiek laiko atskirai - tai pradejo ir bedos listi visokios, reikia mokytis is naujo buti kartu. Be to, nieks nesake, kad apsizenysi - ir rojus, dirbti ties tuo reik visa gyvenima.
Bet va Olgos Agibalovos tai nesuprantu. Andejus visiskai nepatikimas zmogus, kazkoks nestabilus umn.gif ka ji ten jame mato???????
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 09 13, 15:23)
visko gali buti kad mes daug ko ir nezinom...
bet kad ten nemazai jie situaciju prisigalvoja kad parodytu tai 100% wink.gif

man atrodo viskas labai realu butent sitoj situacijoj, ir tikrai kai jie anksciau susiklijave buvo, o dabar tiek laiko atskirai - tai pradejo ir bedos listi visokios, reikia mokytis is naujo buti kartu. Be to, nieks nesake, kad apsizenysi - ir rojus, dirbti ties tuo reik visa gyvenima.
Bet va Olgos Agibalovos tai nesuprantu. Andejus visiskai nepatikimas zmogus, kazkoks nestabilus umn.gif ka ji ten jame mato???????

apie Agibalova, tai net kalbet nesinori doh.gif nei grazus, nei protingas ir t.t.nesamone kazkokia, atsibodo jau jie
Atsakyti
tai as taip pat nesuprantu ju tos poros, jie man taip atrodo susibega tam kad eterio gautu, nes ta Agibalova tai arba visiska kvailute arba gera stratege. Kiek as ziuriu i juos tai man atrodo kad jiem net nemalonu viens prie kito buti, o ka kalbet apie buvimo kartu kaip poros
Atsakyti
Va dar radau pati pirma serija smile.gif http://qestigra.ucoz...a/2010-05-26-71
ir seip visokiu naujienu pasikapste sitam puslapyje galite rasti
Atsakyti
oj anksciau ziuredavau ax.gif bet per tv vis keite laika,poto nutrauke doh.gif tada siektiek per interneta ziurejau,o poto apleidau..gera laida buvo rolleyes.gif bet siaip jei po ilgo laiko pradedi ziureti,tai turi isivaziuoti,nes nauji veidai,zmones..o svarbiaus viskas kitaip rodomo,nes pamenu vienam name gyveno..o po kurio laiko,meiles miestas ar kazkas panasaus atsirado unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 09 14, 16:42)
Va dar radau pati pirma serija smile.gif http://qestigra.ucoz...a/2010-05-26-71
ir seip visokiu naujienu pasikapste sitam puslapyje galite rasti

oi kaip įdomu buvo pažiūrėti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

Labas, merginos,
o nezinot ar kurnors imanoma gauti nuo pirmuju seriju viska (idomiausia man kokie 2 pirmieji metai)? Gal yra kokiu kompaktu rusijoj su siuo serialu? Gal imanoma internetu juos uzsisakyt, ar siaip bele kokiasi budais tas serijas pamatyt? Beda kad rusiskai neskaitau, tai jei internete yra kur patalpinta laaabai sunkiai susigaudau, bet sakau jei pvz internete tikrai galima tas serijas susirankiot, gal ir rusiskai skaityt del Dom2 ismokt verta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka*** @ 2010 09 25, 02:43)
Labas, merginos,
o nezinot ar kurnors imanoma gauti nuo pirmuju seriju viska (idomiausia man kokie 2 pirmieji metai)? Gal yra kokiu kompaktu rusijoj su siuo serialu? Gal imanoma internetu juos uzsisakyt, ar siaip bele kokiasi budais tas serijas pamatyt? Beda kad rusiskai neskaitau, tai jei internete yra kur patalpinta laaabai sunkiai susigaudau, bet sakau jei pvz internete tikrai galima tas serijas susirankiot, gal ir rusiskai skaityt del Dom2 ismokt verta  biggrin.gif

cia toje pacioje nuorodoje kur anksciau sakiau http://qestigra.ucoz.ru/news/1 nuo 1 iki 303 serijos sudeta, o kur daugiau tai nelabai zinau smile.gif
Atsakyti
Vika853
thumbup.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Vajei vajei...galas realiam gyvenimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka*** @ 2010 09 25, 01:43)
Labas, merginos,
o nezinot ar kurnors imanoma gauti nuo pirmuju seriju viska (idomiausia man kokie 2 pirmieji metai)? Gal yra kokiu kompaktu rusijoj su siuo serialu? Gal imanoma internetu juos uzsisakyt, ar siaip bele kokiasi budais tas serijas pamatyt? Beda kad rusiskai neskaitau, tai jei internete yra kur patalpinta laaabai sunkiai susigaudau, bet sakau jei pvz internete tikrai galima tas serijas susirankiot, gal ir rusiskai skaityt del Dom2 ismokt verta  biggrin.gif

Nu kazin ar kompaktu yra smile.gif Kaip isivaizduojat kompaktus su 365 serijom po 1 valanda smile.gif tai iseitu 365valandos seriju - 15dienu non stop reiktu ziuret biggrin.gif Pirmu metu vien koks 30 kompaktu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka*** @ 2010 09 25, 15:54)
Vika853
thumbup.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Vajei vajei...galas realiam gyvenimui  biggrin.gif

Na karts nuo karto reiktu apie ta rialu gyvenima prisimint biggrin.gif po serija i diena ir uzteks biggrin.gif
Atsakyti