naujas namas jau kraustosi

po kol kas grazu, o po to kai apgyvens ta nama jauciu bus toks pat jovalas kaip ir tam senam name
jo, jau kaip igriso dabartinis namas, virtuve baisi visa, nutaskyta
nieko gero neberodo, meiliu normaliu nera..
Tikrai..grazu...Bet greit, manau, pataps kaip dabartinis...netvarka.
nu man kazkoks netikras pilvas julios, siandieninej 23d laidoj matosi, kazkaip idomiai atrodo
sitos dienos dar nemaciau, bet karta ir as itartinai ziurejau i jos pilva...kazkoks buvo pasirodes kaip ne jos...
kaip gali buti ne jos juk vistiek vaikelis tures pasirodyti kazkada. Cia tik klausimas kada??
O vat dar naujiena Vladas Kadonis tas magas iseina is projekto nes turi realiame gyvenime busima zmona jau
Zada jai pasipirsti. O ta busimoji zmona kaip visi sako berods jauna rezisiere Germanika (aisku galite ir nezinoti jos). Jei cia teisybe tai gal visiai jie ir tinka viens kitam tokie neordinarus abudu
O vat dar naujiena Vladas Kadonis tas magas iseina is projekto nes turi realiame gyvenime busima zmona jau
QUOTE(Vika852 @ 2011 09 25, 12:40)
As ziuriu senas serijas ir mane stebina Juodojo mago "meile" su Ina. na tokia jie man pora idomi, kad eina sau
Pries kelias dienas rode, kad pa Gleba atejo mergina Olia is jo miestelio, pabuvo kelias dienas ir ju meile dingo, o kad laiminga Nadia buvo
Po menesio turetu buti Marijos ir Seriozos vestuves, pykstasi jie, nesutaria, lyg tai vestuves atides. Ir is vis man jie nedera vienas kitam.
QUOTE(Dolyte @ 2011 09 25, 15:02)
As ziuriu senas serijas ir mane stebina Juodojo mago "meile" su Ina. na tokia jie man pora idomi, kad eina sau
Pries kelias dienas rode, kad pa Gleba atejo mergina Olia is jo miestelio, pabuvo kelias dienas ir ju meile dingo, o kad laiminga Nadia buvo
Keistuole ir ji man...
Po menesio turetu buti Marijos ir Seriozos vestuves, pykstasi jie, nesutaria, lyg tai vestuves atides. Ir is vis man jie nedera vienas kitam.
labai graziai Masa atrodys
Papildyta:
Новости так новости об участниках Дома 2: появившиеся слухи, что у мага проекта за периметром развивается бурный роман, очень даже похожи на правду!
О том, что Влад Кадони и Валерия Гай Германика встречаются, уже практически не секрет. Их много раз видела вместе, да и теперь понятны слова и желания Влада уйти с проекта в скором времени.
Кто такая Валерия Гай Германика: сканд*льно известный режиссер сериала «Школа», прошедшего по Первому каналу примерно год назад.
http://dom2.ru/commu...order=date:desc
ziurejot? na fainas naujas namas, daug vietos
ale kazkaip susipergyvenau, olia su ilja, kad susipyko, ar tik ne si savaitgali vestuves turejo but, susipyko po tu mergvakariu
radau vestuvines foto
ziurejot? na fainas naujas namas, daug vietos
ale kazkaip susipergyvenau, olia su ilja, kad susipyko, ar tik ne si savaitgali vestuves turejo but, susipyko po tu mergvakariu
radau vestuvines foto
Del Kadonio tai nustebinot. Jeigu jis iseis tai as tik dziaugsiuos. Bet projektui tada reiks naujos zarazos.