nemaciau as to podorovo. bet tai sakes, kiek daug metu dave
QUOTE(Anema @ 2011 10 18, 14:56)
o kur as parasiau, jog tiesiogiai
O kaip jums tai kad vaikas budamas 2 metu dar nekalba?? O man taip atrodo kad mazai kas ten su juo uzsiima tik apsimeta suseda aplink vaika meto ten vi visaip linksmina arba susirenka pliotkima o vaikas pats sau vienas begioja ir tiek arba mum nerodo viso to ju bendravimo proceso, bet keista.
Pries kelias dienas ta Lena Busina buvo su sunum atejus kuriam gal 1,3 men o jis jau geriau sneka nei tas Mitia Kuzinas......
Pries kelias dienas ta Lena Busina buvo su sunum atejus kuriam gal 1,3 men o jis jau geriau sneka nei tas Mitia Kuzinas......
QUOTE(Vika852 @ 2011 11 25, 15:28)
O kaip jums tai kad vaikas budamas 2 metu dar nekalba?? O man taip atrodo kad mazai kas ten su juo uzsiima tik apsimeta suseda aplink vaika meto ten vi visaip linksmina arba susirenka pliotkima o vaikas pats sau vienas begioja ir tiek arba mum nerodo viso to ju bendravimo proceso, bet keista.
visi vaikai skirtingi. berniukai daugelis veliau pradeda kalbeti, kiti tik ant 3m. mano dukra uz kitus vyresnius vaikus geriau sneka ir snekejo geriau 2m neturedama.
ten tiek zmoniu, tai nei uzsiimt nereikia ir taip kalbetu...
ar ne siandien turejo buti Julios vestuves?
laukiau, kokiu fotkiu visa diena
nu ir kaip vertinate Julios suknele, Tas tigranas tai su visais drabuziais graziais atrodo,
O julia nu jei nebutu nescia tai gal ir kitokia suknele butu pasirinkus toks meskiukas baltas
tigranas super atrode
na julia taip, puosni tokia tipo suknele, man tokios nelabai patinka. o siaip smagu
QUOTE(Vika852 @ 2011 12 22, 10:23)
nu ir kaip vertinate Julios suknele, Tas tigranas tai su visais drabuziais graziais atrodo,
O julia nu jei nebutu nescia tai gal ir kitokia suknele butu pasirinkus toks meskiukas baltas 
QUOTE(Anema @ 2011 12 22, 14:37)
tigranas super atrode
na julia taip, puosni tokia tipo suknele, man tokios nelabai patinka. o siaip smagu
Julios suknele nieko ypatingo
QUOTE(*baRboSa* @ 2011 12 23, 18:12)
Julios suknele nieko ypatingo
-as jei tekeciau
buciau,kitokia suknele pasirinkus
Bet Julios sesuo,Katia-kaip atrode su savo suknele

man tai nieko Katia, isvis abi isgrazejusios
Iejau i dom2 puslapi ir netycia pamaciau,kad Olgia Agibalova istekejo uz Ilja
Nu cia tai naujiena... Nes pas mane dabar dar tik rodo, kaip ji nutrauke santykius su Andrejum (kuri nuzude)
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 23, 20:26)
Iejau i dom2 puslapi ir netycia pamaciau,kad Olgia Agibalova istekejo uz Ilja
Nu cia tai naujiena... Nes pas mane dabar dar tik rodo, kaip ji nutrauke santykius su Andrejum (kuri nuzude)
tai neik i puslapi, paskui neidomu ziureti
pasakykit kaip reikia but isimylejusiai, kad leisti taip su savim elgtis kaip Nastiai su Liosa?
isvis ziuriu ar ten Rusijoj priimta, kad su moterim taip elgiamasi, nieko nebebara ten ju...
Kaip jums vestuviniai apdarai?
Tik galvojau kad jie gruodzio 31 zenisis, o pasirodo savaite pries, kad etery 31 parodytu, keistuoliai visiski
Tik galvojau kad jie gruodzio 31 zenisis, o pasirodo savaite pries, kad etery 31 parodytu, keistuoliai visiski