Na va, pas mane serijoje iseina Rima su Danilu. O Glebas lenda prie Natasos
sakykit ka norit, ne tikras tas Julios pilvas. nu gaaal klystu
siandieninej serijoj aiskiai matosi kaip uzdetas, kai ji rankas uzdeda, nu nzn. ir kaip 4men labai didelis
siandien berods rodys

kazkaip turetu abejones isskaidyt

kazkaip turetu abejones isskaidyt
as tai nesuprantu kaip ji ant viso svieto rodo ta savo pilva per apziura...man tai taip intymu atrodo...
nors ka noret, jeigu alkoholi geria nestumo metu...
QUOTE(Vika852 @ 2011 10 06, 15:53)
aha, ziuriu va db
Papildyta:
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 10 06, 16:42)
as tai nesuprantu kaip ji ant viso svieto rodo ta savo pilva per apziura...man tai taip intymu atrodo...
nors ka noret, jeigu alkoholi geria nestumo metu...
as ir siek tiek vyno isgerdavau ...
QUOTE(Anema @ 2011 10 06, 15:43)
as ir siek tiek vyno isgerdavau ...
na cia kaip kiekvienos poziuris i tai
QUOTE(Vika852 @ 2011 09 22, 20:35)
po kol kas grazu, o po to kai apgyvens ta nama jauciu bus toks pat jovalas kaip ir tam senam name 
jo, jau ir pradeda ta daryti, nesuprantu, negi jie ten nesitvarko visai, tie kambariukai ju nauji, kai parodo, bardakas juodas, suversta, kalnai daiktu , uzuolaidos nutasytos, nevalos, tik spaklius uzsideti, o kad aplinkui baisu , vienodai. per live kartais matau, kad valytojos dirba tenais, bet kad iki vakaro vel tas pats, zodziu nevalos ir tiek.
QUOTE(ugne77 @ 2011 10 18, 11:46)
jo, jau ir pradeda ta daryti, nesuprantu, negi jie ten nesitvarko visai, tie kambariukai ju nauji, kai parodo, bardakas juodas, suversta, kalnai daiktu , uzuolaidos nutasytos, nevalos, tik spaklius uzsideti, o kad aplinkui baisu , vienodai. per live kartais matau, kad valytojos dirba tenais, bet kad iki vakaro vel tas pats, zodziu nevalos ir tiek.
kad life netiesiogiai siaip
QUOTE(Dolyte @ 2011 10 20, 23:31)
va tai tau...
QUOTE(paukshte @ 2011 10 20, 22:14)
tik dabar perskaiciau atidziai... kaip gaila...
Papildyta:
oi
nu man tai Podorovas niekad nepatiko. nervatikas tikras. fui.