Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(Erkesta @ 2010 05 25, 16:59)
Kur dingot visos?

Nu kaip negaliu jau tos Balakinos pakest...  pomidorai2.gif

ziurim ziurim... smile.gif

kadangi as ankstesnes serijas ziuriu, tai nezinau apie ka kalba eina blush2.gif
Atsakyti
sveiki sveiki smile.gif as irgi esu didele fanatike DOM2 thumbup.gif vyras tai,kad tuoj vems nuo sito sou:per kompa DOM2,per tv irgi DOM2 biggrin.gif AS ziuriu ir dabartines serijas,ir ir kur per wiasat rodo.... man irgi nepatinka ta BALAKINA,balsas tai ziauriai erzina...beja,per interneta dar nerode,bet girdejau RIMA ismes greitu laiku,o kartu su ja ir DIGLERIS DANILAS iseis.man tai labai gaila,nes RIMA mano mylimiausia dalyve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 28, 10:56)
beja,per interneta dar nerode,bet girdejau RIMA ismes greitu laiku,o kartu su ja ir DIGLERIS DANILAS iseis.man tai labai gaila,nes RIMA mano mylimiausia dalyve verysad.gif

o kodel ismes???? ohmy.gif
Man ji siaip nepatinka labai, bet visgi... g.gif
Atsakyti
kaip buvo prakomentuota trumpai tai ZA CHAMSTVA blink.gif ja kaip supratau gal net vedejos pasalins.Erkesta,o kodel tau nepatinka RIMKA?
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 28, 10:37)
kaip buvo prakomentuota trumpai tai  ZA CHAMSTVA blink.gif  ja kaip supratau gal net vedejos pasalins.Erkesta,o kodel tau nepatinka RIMKA?

blink.gif o man patinka Rima
Atsakyti
turiu klausimeli ar jums veikia http://www.corbina.tv/ ? nes puslapis kaip ir veikia bet prie THT kanalo jokiu programu nerodo ?
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 28, 12:37)
kaip buvo prakomentuota trumpai tai  ZA CHAMSTVA blink.gif  ja kaip supratau gal net vedejos pasalins.Erkesta,o kodel tau nepatinka RIMKA?

Nu dabar ji biski normalesne, o pries tai kai susimete su Digleriu, tai visai debile buvo. Visi blogi, visus i suns dienas deda, o jai nieko negalima pasakyt...
O dabar kai su Digleriu - tai man jos gaila. Jis labai gudrus, suka ja aplink pirsta kaip gali...

Idomu ko ji ten prisidirbo... g.gif

QUOTE(lape_apykakle @ 2010 05 28, 13:13)
turiu klausimeli ar jums veikia http://www.corbina.tv/ ? nes puslapis kaip ir veikia bet prie THT kanalo jokiu programu nerodo ?

neveikia man... Anksciau veike kuri laika, paskui ne, paskui vel veike, dabar vel nebe doh.gif nesuprantu... Bet viena is versiju, tai reik pastoviai atnaujint mozzila g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 05 28, 12:32)
neveikia man... Anksciau veike kuri laika, paskui ne, paskui vel veike, dabar vel nebe doh.gif nesuprantu... Bet viena is versiju, tai reik pastoviai atnaujint mozzila g.gif

nu va o pas mane dar ir ne mozzila o safari g.gif reikes pabandyt gal ir ja atnaujint
Atsakyti
QUOTE(lape_apykakle @ 2010 05 28, 13:48)
nu va o pas mane dar ir ne mozzila o safari g.gif  reikes pabandyt gal ir ja atnaujint

kad man atrodo corbina veikia tik su mozzila.
Atsakyti
MAN TAI IS TU NAUJU SERIJU LABAI PATINKA ANDREJUS,JAU TOKS GRAZUOLIUKAS blush2.gif O SND ZIUREJAU NAUJUS "ROLIKUS" PER DOM2.RU,TAI PAS KATIA KRUTILINA ATEIS VAIKINAS,LABAI PANASUS I JOS EX VITIA CHORIKOVA,NIEKO TOKS VISAI,TIK LABAI JAU RAMUS IR LETAS,BENT IS PIRMO ZVILGSNIO PASIRODE.O MATET NAUJOSE SERIJOSE PAS GLEBA ATVAZIAVO JO NAUJA MERGINA OLIA IS JO GIMTINES.KAIP JINAI JUMS?
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 28, 09:56)
man irgi nepatinka ta BALAKINA,balsas tai ziauriai erzina...beja,per interneta dar nerode,bet girdejau RIMA ismes greitu laiku,o kartu su ja ir DIGLERIS DANILAS iseis.man tai labai gaila,nes RIMA mano mylimiausia dalyve

Balakina man taip pat nepatinka..nevirskinu as jos su visom jos lupom doh.gif
O del Rimos tai irgi nustebau.. man ji labiausiai is ten patinka. net nesitiki kad del chamstvos ismes, nes ji tokia dabar apsiraminus...

QUOTE(lape_apykakle @ 2010 05 28, 12:13)

siuo metu nera programos ir irasymu. Ten buna taip kartais.
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 28, 16:59)
MAN TAI IS TU NAUJU SERIJU LABAI PATINKA ANDREJUS,JAU TOKS GRAZUOLIUKAS blush2.gif O SND ZIUREJAU NAUJUS "ROLIKUS" PER DOM2.RU,TAI PAS KATIA KRUTILINA ATEIS VAIKINAS,LABAI PANASUS I JOS EX VITIA CHORIKOVA,NIEKO TOKS VISAI,TIK LABAI JAU RAMUS IR LETAS,BENT IS PIRMO ZVILGSNIO PASIRODE.O MATET NAUJOSE SERIJOSE PAS GLEBA ATVAZIAVO JO NAUJA MERGINA OLIA IS JO GIMTINES.KAIP JINAI JUMS?

Olia man labai grazi ir i kazka labai panasi g.gif

O tas naujas vaikinas man i Chorikava visai nepanasu... tik tiek kad toks pat a lia kietas bicas ir tiek...
Atsakyti