Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(Dolyte @ 2010 06 25, 23:36)
as cia, ziuriu ziuriu dar vis wink.gif

Siandien idomi serija buvo, ismete Ilja uz negrazu elgesi su Tru lia lia . Verkia, abu asaroja, vienas kaime, kitas ismestas.. idomu kuo pasibaigs ju istorija
Vakar Nikita gryzo. Fui koks jis man slykstus  doh.gif

niekuom ir nesibaigs,ir nesites toliau,zenialiks dom2,o tas ilja nebegris.bet ir slykstus man tas reperis,nesuprantu kuom jis zeniai patiko,nei grozio,ir charakteris trenktas...o nikita jau bevei metus gyvena su nelly miesto butuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienišoji: 26 birželio 2010 - 09:47
QUOTE(vienišoji @ 2010 06 26, 08:46)
niekuom ir nesibaigs,ir nesites toliau,zenialiks dom2,o tas ilja nebegris.bet ir slykstus man tas reperis,nesuprantu kuom jis zeniai patiko,nei grozio,ir charakteris trenktas...o nikita jau bevei metus gyvena su nelly miesto butuose.

Nu *****, koks jis... O pries iseinant taip verke, taip raudojo g.gif

Nikita su ta tamsia Nel? blink.gif Oi kaip bus idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Žiūrėkit aš čia tokių klausimu. Šiame realybės šou buvo tokia pora, bet daug ankščiau čia, kai dar per TV6 berods rodė "DOM 2"... Aliona ir Stiopa... Kaip jiems ten viskas baigėsi gal kas pamenat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 06 27, 15:33)
Žiūrėkit aš čia tokių klausimu. Šiame realybės šou buvo tokia pora, bet daug ankščiau čia, kai dar per TV6 berods rodė "DOM 2"... Aliona ir Stiopa... Kaip jiems ten viskas baigėsi gal kas pamenat? blush2.gif

Man rodos jie vestuves atsoko g.gif Bijau sumeluot, gal kitos pasakys
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 06 27, 16:33)

tikrai jie vestuviu neatsoko biggrin.gif jie issiskyre. Stiopa turejo tunta mergu, o ir Aliona turejo..
Aliona jau senai isejus is projekto ir yra istekejus, bet ne uz Stiopkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 27, 16:42)
tikrai jie vestuviu neatsoko biggrin.gif jie issiskyre. Stiopa turejo tunta mergu, o ir Aliona turejo..
Aliona jau senai isejus is projekto ir yra istekejus, bet ne uz Stiopkos  biggrin.gif

a tai cia tas pats Stiopa, kuris su tokia ryza mergina gyveno, kartu isejo, bet uz perimetro issikyre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 06 27, 17:33)

nors nemaciau , bet zinau, na ir youtube ziurejau, Aliona su Majum draugavo. man taip keista...Stiopa tai sudalyvauja dabartiniu dalyviu vestuvese
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 06 27, 18:08)
a tai cia tas pats Stiopa, kuris su tokia ryza mergina gyveno, kartu isejo, bet uz perimetro issikyre?  g.gif

tas pats. tada jis su ta ryza issiskyre ir ji vel gryzo i projekta.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 06 25, 23:36)
as cia, ziuriu ziuriu dar vis wink.gif

Siandien idomi serija buvo, ismete Ilja uz negrazu elgesi su Tru lia lia . Verkia, abu asaroja, vienas kaime, kitas ismestas.. idomu kuo pasibaigs ju istorija
Vakar Nikita gryzo. Fui koks jis man slykstus  doh.gif

nu va kiek aš praleidus įdomybių,reiks šiandien būtinai žiūrėt bigsmile.gif

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 28, 15:06)
tas pats. tada jis su ta ryza issiskyre ir ji vel gryzo i projekta.

čia ta ryža gal charitonova ane g.gif nebėr ir jos jau
nu žiūrėsim kaip tas nikita su nelly susikukuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 06 28, 20:43)
nu va kiek aš praleidus įdomybių,reiks šiandien būtinai žiūrėt bigsmile.gif
nu žiūrėsim kaip tas nikita su nelly susikukuos bigsmile.gif

As siandien neziurejau sad.gif

papasakok, jei ziuresi sios dienos serija ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios ziuri kas vyksta dabar.. As nemaciau kokias 3 savaites, nesuprantu kur Rima dingus? Atostogauja? Ar ismete? Jei ismete, uz ka?
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 06 28, 21:43)

ta pati.

QUOTE(Erkesta @ 2010 06 29, 10:04)
Merginos, kurios ziuri kas vyksta dabar.. As nemaciau kokias 3 savaites, nesuprantu kur Rima dingus? Atostogauja? Ar ismete? Jei ismete, uz ka?

Rima pati paliko projekta ir su ja isejo Daniilas. Jau gan senokai.
Atsakyti