Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

[quote=*zemuoge*,2010 05 28, 18:02]
Balakina man taip pat nepatinka..nevirskinu as jos su visom jos lupom doh.gif
O del Rimos tai irgi nustebau.. man ji labiausiai is ten patinka. net nesitiki kad del chamstvos ismes, nes ji tokia dabar apsiraminus...

as tai vis dar tikiuosi kad del Rimkos tai gandai cia,ir gal gi jos neismes....siaip tai DOM2 mano nuomone be jos nebe toks idomus jau butu.... o kas jusu megstamiausias dalyvis yra arba buvo?ir kas nemegstamiausias? as tai negaliu pakest to venceslavo,taip erzina jis mane,visad persuku rolikus kai ji rodo,ir dar kai ta zana su juo buvo,tai irgi negaledavau ziuret i tas ju tupa "razborkes".

Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2010 05 28, 18:02)
Olia man labai grazi ir i kazka labai panasi g.gif

O tas naujas vaikinas man i Chorikava visai nepanasu... tik tiek kad toks pat a lia kietas bicas ir tiek...

del olios tai skaiciau kad jie tuoj su GLEBU ir issiskirs doh.gif ji apsisuks ir isvaziuos namo...o nadezda savo blog'e jau raso,kad tipo Glebas jau jai vel rodo demesi,bet atseit ji nebenori 124 karta lipti ant to pacio greblio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 28, 17:48)
del olios tai skaiciau kad jie tuoj su GLEBU ir issiskirs doh.gif  ji apsisuks ir isvaziuos namo...o nadezda savo blog'e jau raso,kad tipo Glebas jau jai vel rodo demesi,bet atseit ji nebenori 124 karta lipti ant to pacio greblio doh.gif

jezus marija...... doh.gif doh.gif jau man ju ta "meile seile" tai vemt vercia. Ir tikiu kad Nadia 124 karta uzlips ant to greblio doh.gif
Atsakyti
man tai is koitos puses ir gaila Nadios,matosi kad myli ji ta Gleba ir nieko sau negali padaryti....siaip tai ji man ziauriai isgrazejus ir nesuprantu kodel rusu saite DOM2 komentaruose taip masiskai visi ant jos varo,kad ji baidykle,lauk is projekto,negasdink zmoniu ir panasiai...kad visi aplink tokie BAIDYKLES butu,tai butu visai liux biggrin.gif rengiasi dabar labai graziai,visad susitvarkius,pasitempus.... thumbup.gif 100 kartu uz tokia Balakina grazesne...
Atsakyti
Na isejo Rima, o su ja ir Daniilas. Ir ji isejo pati savo noru, o ne uz bloga elgesi wink.gif

O Glebas tikrai pradejo kadrint VEL Nadia doh.gif doh.gif slykstu ziuret dry.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 01, 17:55)
Na isejo Rima, o su ja ir Daniilas. Ir ji isejo pati savo noru, o ne uz bloga elgesi wink.gif

O Glebas tikrai pradejo kadrint VEL Nadia doh.gif  doh.gif slykstu ziuret dry.gif

Dar iki siol Glebas yra Dom2? blink.gif As maniau, kad ilgai jis neisbus blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 01, 19:55)

O Glebas tikrai pradejo kadrint VEL Nadia doh.gif  doh.gif slykstu ziuret dry.gif

del paskutinio, tai tikrai, jau nebegera ziuret, ar ji ant tiek saves negerbia ar tiek myli...ar irgi sekso reikia
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 06 02, 10:48)
del paskutinio, tai tikrai, jau nebegera ziuret, ar ji ant tiek saves negerbia ar tiek myli...ar irgi sekso reikia

man tai nesuprantama...tas prie jos lenda, neatlimpa - sekso matosi nori (ir pats atvirai tai pripazysta), o ta patenkinta kad jai "demesi rodo" doh.gif
Atsakyti
gaila, kad tas maksimas isejo, jautruolis kazkoks biggrin.gif
o su tuo Glebu, gyvenime i toki net nepaziureciau...
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 06 05, 09:33)
o su tuo Glebu, gyvenime i toki net nepaziureciau...

tikrai, ka jos jame randa....

O man jau seniai klausimas toks kirba... Kodel Vencas tam bute sedi? kokiu tikslu? man kartais, net ne kartais, o labai daznai ten nesuprantami dalykai vyksta..........
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 05, 18:07)
tikrai, ka jos jame randa....

O man jau seniai klausimas toks kirba... Kodel Vencas tam bute sedi? kokiu tikslu? man kartais, net ne kartais, o labai daznai ten nesuprantami dalykai vyksta..........

projekto durnelis. niekas nenori gal ten.
daug ten tos rezisuros
Atsakyti
nu tai kur visos žiūrėtojos dingę g.gif aš tai kažkaip paskutiniu metu nepasižiūriu,nesulaukiu vėlai vakare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 06 16, 09:38)
nu tai kur visos žiūrėtojos dingę g.gif aš tai kažkaip paskutiniu metu nepasižiūriu,nesulaukiu vėlai vakare  doh.gif

as cia, ziuriu ziuriu dar vis wink.gif

Siandien idomi serija buvo, ismete Ilja uz negrazu elgesi su Tru lia lia . Verkia, abu asaroja, vienas kaime, kitas ismestas.. idomu kuo pasibaigs ju istorija
Vakar Nikita gryzo. Fui koks jis man slykstus doh.gif
Atsakyti