
uoi mergaites- ir as labai patenkinta tais puodais.

as irgi ziauriai patenkinta puodais

Pirkau puodą su garintuvu ir peilį- labai patenkinta.
Kai užverda, reikia primažinti ugnį, o kai pakyla temperatūra iki 100 laipsnių- visia ugnį išjungti ir palikti- pats troškina. nereikai jokių skylučių dangtyje, jų nėra dėl sandarumo.
Kai užverda, reikia primažinti ugnį, o kai pakyla temperatūra iki 100 laipsnių- visia ugnį išjungti ir palikti- pats troškina. nereikai jokių skylučių dangtyje, jų nėra dėl sandarumo.
As irgi labai patenkinta ir stalo irankiais

QUOTE(Vienadienė @ 2010 05 06, 09:02)
vat cia tai pritariu....


o kas nors gavo uzsakytus peilius? tuos ju rinkinius ar po viena?
as rezervavau ir negavau, tai galvoju gi visur raso "prekiu kiekis ribotas ir taisykles gali pakeisti" tai gaila laika gaisti toms paieskoms.
O "akcija" pavyko tik tuo, kad i IKI daugiau neuzeinu
jeigu tik paskelbia akcija kam nors, tai tos prekes ir negausi visai nei su akcija nei be jos.....
as rezervavau ir negavau, tai galvoju gi visur raso "prekiu kiekis ribotas ir taisykles gali pakeisti" tai gaila laika gaisti toms paieskoms.
O "akcija" pavyko tik tuo, kad i IKI daugiau neuzeinu


QUOTE(Fiolita @ 2010 04 29, 11:43)
Imti juos, nelabai malonu, astrios briaunos, krastai. Bet cia dar tiek to. Termometrai grybauja visiskai. Saltas puodas, kelios dienos niekas nevire, termometras rodo +30. Kai kambary +20

Jei dedi puodą į šaldytuvą,reikia termometrą nuimti, taip tap ir plaunant puodą. Termometrą reikia sugoti, kad nesugadint.
QUOTE(Medūna @ 2010 05 14, 09:49)
Jei dedi puodą į šaldytuvą,reikia termometrą nuimti, taip tap ir plaunant puodą. Termometrą reikia sugoti, kad nesugadint.
jo jo- bet man patinka, nes tie termometrai lengvai prilimpa- jei i sldytuva dedi- tai prie saldytuvo, jei i indaplove- tai prie indaploves. ir nesimeto

QUOTE(paprastta @ 2010 06 14, 22:59)
Galkas galetumete parasyti kaip tiksliai reikia elgtis su keptuve- troskintuvu? nepavyksta man su ja susidraugauti.
aciu uz info
aciu uz info
Labai labai gerai įkaitinti ir tik tada dėti mėsytę. Palaukt kokias 5-7minutes ir tik tada apverst-mėsa turi pati atšokt. Panašiai elgtis, jei ir su aliejum kepi. Koteltus verski po gerų 7 minučių, kjitaip prilips.