Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

aš berghoff Tulip puodus naudoju antras mėnuo - puodai thumbup.gif , troškintuvė irgi thumbup.gif , bet kaip keptuvės jos niekaip nepanaudosi (bent jau aš nesugebu - viską pritraukia). o ir plauti-šveisti paprasta (jei pasvyla blush2.gif ). Vienas tik dalykas nelabai patinka - pilant skystį iš puodo visada kažkaip pro šalį bėga - nu nemoku paaiškinti, bet rezultatas tas pats kaip pilčiau iš labai pilno trilitrio smile.gif

iš paprasto emaliuoto puodo niekada neprapilu, užtat ir kaltinu puodo formą, bet gal praktikos trūksta - išmoksiu lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Turiu Berghoff puodus ir stalo įrankius. Puodai labai šilumą puikiai laiko, jei ryte sriuba išverdu ir palieku, tai po 8 valandų dar drungna būną thumbup.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai/parašas bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba turėti parašą. Taip pat gali būti visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
Pažiūrėkit prekybcentrio puslapyje, yra sąlygos, beje tokios pačios, kaip praeitos akcijos - dėl sumų ir lipdukų skaičiaus.
Aš norėčiau keptuvės su keramine danga smile.gif
Įdomu, ar ir šiemet bus toks ažiotažas ir prekės greit baigsis - parašyta, kad prekių kiekis ribotas.
Atsakyti
http://www.iki.lt/lt...cijos-taisykles
4u.gif
Papildyta:
o as noreciau kepimo skardos su stikliniu dangciu biggrin.gif
Atsakyti
Oj kokia puiki akcija vėl bigsmile.gif Puodais labai patenkinta. Gal kas galite parašyti atsiliepimus apie arbatinį ir termosą? Ar arbatinis priverda nuo kalkių ar kalkės nekimba prie jo ir plaukia vandenyje? O kaip termosas laiko temperatūrą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2010 10 13, 12:54)
Pažiūrėkit prekybcentrio puslapyje, yra sąlygos, beje tokios pačios, kaip praeitos akcijos - dėl sumų ir lipdukų skaičiaus.
Aš norėčiau keptuvės su keramine danga  smile.gif
.

aha, ta keptuvė mane irgi vilioja wub.gif
dar ta trintuvė tokia įdomi, ale brungoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2010 10 13, 12:54)
Aš norėčiau keptuvės su keramine danga  smile.gif
Įdomu, ar ir šiemet bus toks ažiotažas ir prekės greit baigsis - parašyta, kad prekių kiekis ribotas.

Mane irgi domina sios keptuves, kazin kaip jos? g.gif
Atsakyti
Vakar bandziau kotletukus patroskinti ar isgarinti, kaip cia pavadinti rolleyes.gif garu puode.... hmmm tik prisiminus skoni seile vel tysta lotuliukas.gif Kokio skanumo isejo mergaites, mesyte tokia sultinga, skonis tikrai skiriasi.... rolleyes.gif ir gana greitai issitroskino, na labai patenkinta esu, beje apacioje viriau darzoviu sriubyte, jokie kvapai, skoniai nesusimaise thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 13, 16:18)
Gal kas galite parašyti atsiliepimus apie arbatinį ? Ar arbatinis priverda nuo kalkių ar kalkės nekimba prie jo ir plaukia vandenyje?

Mano netolimuose planuose dar isigyti arbatinuka, tik idomu kuo skiriasi nuo paprasu arbatinuku
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 13, 20:14)

Mano netolimuose planuose dar isigyti arbatinuka, tik idomu kuo skiriasi nuo paprasu arbatinuku

aš taip pat drinks_cheers.gif

labai apsidžiaugiau nauja akcija thumbup.gif niekur nerašo nuo kada? Ar jau galima parduotuvėse pamatyti šias prekes? mane labai domina birių produktų indai NEO. Norėčiau druską laikyti. Rašo tik išmatavimus. Įdomu, kiek maždaug būtų litrais.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 13, 19:56)
Ar jau galima parduotuvėse pamatyti šias prekes? mane labai domina birių produktų indai NEO. Norėčiau druską laikyti. Rašo tik išmatavimus. Įdomu, kiek maždaug būtų litrais.... g.gif

Akcija nuo vakar, jau apžiūrėjau, domėjausi tuo dubenėliu su tarkomis, mažokas pasirodė, kaip už tokią kainą. O keptuvės ir ta skarda su dangčiu - patiko.
Ir aš viskuo, ką turiu, labai patenkinta. Garų puode troškinu kukulius, bandžiau įvairias daržoves - pasaka, 3,8 l puode košes verdu, na ir kitką aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Momoshka: 14 spalio 2010 - 10:26
QUOTE(Momoshka @ 2010 10 14, 11:23)
3,8 l puode košes verdu, na ir kitką aišku.

košes aš mažesniuose verdu, nes valgo tik mažasis, mano mama ir aš.
Atsakyti