Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(diasaja @ 2010 10 18, 20:32)
Aš visada pirmiausia vandens įpilu. Po to visi kiti ingridientai.

Na ir as pirmausiai ipilu vandeni paskui ingredientai (kaip ir instrukcijoje parasyta) ir tada uzkaiciu, ugnis tikrai maza buna, nesuprantu kodel taip g.gif ugnis tikrai nedidele buna, prisvilti manau del to tikrai negali

QUOTE(DovileG. @ 2010 10 19, 07:02)
O kokios serijos jusu puodai?

Zeno, cia tas maziausias http://www_dishes_co...sPhotos/477.jpg
Atsakyti
Merginos, vakar nusipirkau tuos virtuves irankius su stovu ax.gif siaip labai patiko, kokybiski- o kaip tik man ju labai ir reikejo. Tik ta sakute bukoka pasirode... nu bet gal taip turi but g.gif Kitas taikinys- serviravimo dubenys! lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas jau įsigijot arbatinuką? g.gif
Atsakyti
Sveikos.norėčiau nuomonės ar apsimoka pirkti visą rinkinį puodų iš iki už 539lt?ar iš tikrųjų tas komplektas kainuoja tą 1300lt?gaminu nemažai, bet gal užtenka ir poros puodų? ar jie ten kardinaliai skiriasi vienas nuo kito, jei kažkam skirta tai tik tam.(pvz sriubai, ar košei) 4u.gif 4u.gif blush2.gif beje su saviškias ''gudriais'' puodais nesugebu jokios košės nors kažkiek neprisvilinus išvirt, tai būtų aktualiausia tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 10 25, 16:06)
Sveikos.norėčiau nuomonės ar apsimoka pirkti visą rinkinį puodų iš iki už 539lt?ar iš tikrųjų tas komplektas kainuoja tą 1300lt?gaminu nemažai, bet gal užtenka ir poros puodų? ar jie ten kardinaliai skiriasi vienas nuo kito, jei kažkam skirta tai tik tam.(pvz sriubai, ar košei) 4u.gif  4u.gif  blush2.gif beje su saviškias ''gudriais'' puodais nesugebu jokios košės nors kažkiek neprisvilinus išvirt, tai būtų aktualiausia tai smile.gif

Aš turiu 2 puodus ir keptuvę. Dar vieno puodo kaip ir prašosi. Bet visų man tikrai būtų per daug-tiesiog stovėtų kai kurie nenaudojami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 spalio 2010 - 16:02
Sveikos.norėčiau nuomonės ar apsimoka pirkti visą rinkinį puodų iš iki už 539lt?ar iš tikrųjų tas komplektas kainuoja tą 1300lt?gaminu nemažai, bet gal užtenka ir poros puodų? ar jie ten kardinaliai skiriasi vienas nuo kito, jei kažkam skirta tai tik tam.(pvz sriubai, ar košei) 4u.gif  4u.gif  blush2.gif beje su saviškias ''gudriais'' puodais nesugebu jokios košės nors kažkiek neprisvilinus išvirt, tai būtų aktualiausia tai smile.gif

o as turiu visa rinkini, man ju tikrai neperdaug....
Atsakyti
gaminu nemažai, bet gal užtenka ir poros puodų?

tikrai dviejų neužteks, nes reikia skirtingų dydžių.
Atsakyti
Sveikos.norėčiau nuomonės ar apsimoka pirkti visą rinkinį puodų iš iki už 539lt?

šiaip tai manau apsimoka imt rinkinį puodų, tik va būtent dėl šito tai nežinau. Kažkaip man asmeniškai jis nelabai patiko kiek parduotuvėj apžiūrinėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 25 spalio 2010 - 22:32
QUOTE(Amise @ 2010 10 25, 23:31)
šiaip tai manau apsimoka imt rinkinį puodų, tik va būtent dėl šito tai nežinau. Kažkaip man asmeniškai jis nelabai patiko kiek parduotuvėj apžiūrinėjau blush2.gif

o man jie visai nieko ax.gif
Atsakyti
Jei reikia puodų, tai tik rinkinį, nes vieno ar dviejų, tai gaminančiai tikrai mažai
Atsakyti
na iki šiolei išsiversdavau su dviem 4 l puodais ir vienu 2l. ax.gif (apie kokybe jų tyliu biggrin.gif )

kaži ar kaina tikrai -60%.ar šiek tiek pagražinta?gal biškutį pridėjus nusipirktum garantuotai kokybiškus, o ten tai g.gif net nežinau.atrodo nieko, bet kai pradėsi gamint a nepradės rodytis kokie ''navarotai''.visą laiką akcijos nėra tas, kuo rodosi ax.gif bet apie kokybiškus puodus jau seniai svajoju, tai gal čia kaip tik ta proga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amsv: 26 spalio 2010 - 10:27
laba diena 4u.gif

Sveikos.norėčiau nuomonės ar apsimoka pirkti visą rinkinį puodų iš iki už 539lt?ar iš tikrųjų tas komplektas kainuoja tą 1300lt?

poros puodu tikrai neuztenka,bent jau man schmoll.gif ir to puodu komplekto kaina tikrai pagrazinta biggrin.gif
kitas dalykas..apziurejau tuos visus berghoff produktus tai jie tikrai ne tokios kokybes ....cia tikriausiai kaip jau kazkas sake, spec. siai akcijai pagaminti....
pas virtuveje vien berghoff viskas supirkta,tai kai palyginu savo daiktus ir dabar akcijiniu tai skirtumas tikrai yra....man asmeniskai verta demesio tik ta kepimui bleta su stikliniu dangciu.... tie tipo 4e bliudai vienas i kita kur susideda tai tokie ploni kazkokie,nu visai schmoll.gif , keptuves ir netikros man tokios,apie vaikiskus bliudelius tai visai nera ka kalbet schmoll.gif zodziu nusivyliau. bet cia mano nuomone tik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 26 spalio 2010 - 14:41