Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(devintas dangus @ 2010 10 13, 12:56)
o as noreciau kepimo skardos su stikliniu dangciu biggrin.gif

Man ji irgi patinka

QUOTE(JurgaS @ 2010 10 13, 16:18)
Oj kokia puiki akcija vėl  bigsmile.gif Puodais labai patenkinta. Gal kas galite parašyti atsiliepimus apie arbatinį ir termosą? Ar arbatinis priverda nuo kalkių ar kalkės nekimba prie jo ir plaukia vandenyje? O kaip termosas laiko temperatūrą? Ačiū  4u.gif

Domina atsiliepimai ir mane apie termosą.

Aplamai, man patinka jų puodai.
Atsakyti
Mergaites jau antra karteli verdu kosyte ir man vis pritraukia prie dugno verysad.gif Ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 18, 18:45)
Mergaites jau antra karteli verdu kosyte ir man vis pritraukia prie dugno verysad.gif  Ka ne taip darau  g.gif

Aš visada pirmiausia vandens įpilu. Po to visi kiti ingridientai.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 18, 18:45)
Mergaites jau antra karteli verdu kosyte ir man vis pritraukia prie dugno verysad.gif  Ka ne taip darau  g.gif

O kokios serijos jusu puodai?
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2010 10 13, 12:54)
Įdomu, ar ir šiemet bus toks ažiotažas ir prekės greit baigsis - parašyta, kad prekių kiekis ribotas.

Manau, kad neturetu trukti- turbut tiek tiekejai tiek IKI po anos akcijos pasimoke - uzsiveze daugiau hihihi.gif Nors... pagal susidemojima -visaip gali buti biggrin.gif as jau uz pirmus 10 lipuku nieko nelaukdama virtuves irankius griebsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tai turbūt ir trūks visko išskyrus puodų, nes puodų gal jau apsipirko dauguma norinčių, o per pusmetį jų nesunaudojo lotuliukas.gif
Atsakyti
tai tas puodų rinkinys visvien gaunas gan už nemažą sumą tai neturėtų labai jų išgraibstyt smile.gif
Buvau apžiūrėt tų visų akcijinių prekių, ale keptuvė tai mažoka unsure.gif Tai nebesumastau ką dabar tokio išsirinkt g.gif
Atsakyti
Gal kas zinote tu biriu produktu indu vidus stiklinis ar plasmasinis?Jei stiklinis tai visai noreciau,bet plasmasiniu tai ne blush2.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kas ten baisiai juos griebs, man rodos si karta tikrai pagaminti jie specialiai siai akcijai uz lipdukus, tik uz didele kaina jei kas tik nori ja tokia moket. Norejau keptuves, bet lengva, ta rankena nei siokia nei tokia. Paziurejau tos trintuves- nu paprasciausios skardeles, net normaliai neprisitvirtina prie dubenio, man rodos slydines ka nors tarkuojant. Irankiu ne neziurejau, nes kaina kai uz irankius blink.gif
Sakot- puodai is praeitos akcijos stebuklingi- bet juk ir su kitais puodais galima taip pat taupyt elektra- nekilnot be reikalo dangcio, virti uzdarytam puode ant minimaliausios ugnies,palikt ant virykles, kad greit neataustu ir taupysis energija mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš manau, kad šį kartą prastesnės kokybės. Puodai man visai nepatiko, tos rankenos kažkokios plasmasinės, dangtis ir kraštais į viršų riestais. Keptuvės rankena kiaurai prikniedyta, kniedės keptuvės viduje doh.gif , o vaikiškas rinkinukas man tai kaip iš sovietų laikų, metalinai indai rolleyes.gif tik įrankiukai vaikiški tai gal ir nieko. Kas sudomino tai skarda, įrankiai (tik gal brangoki, bet lyg ir kokybiškai atrodo), ir termosas.
Birių produktų indų vidus ir dangtelis plasmasiniai, tai visai nemalonūs.
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 19, 14:29)
Ir aš manau, kad šį kartą prastesnės kokybės. Puodai man visai nepatiko, tos rankenos kažkokios plasmasinės, dangtis ir kraštais į viršų riestais. Keptuvės rankena kiaurai prikniedyta, kniedės keptuvės viduje  doh.gif , o vaikiškas rinkinukas man tai kaip iš sovietų laikų, metalinai indai  rolleyes.gif tik įrankiukai vaikiški tai gal ir nieko. Kas sudomino tai skarda, įrankiai (tik gal brangoki, bet lyg ir kokybiškai atrodo), ir termosas.
Birių produktų indų vidus ir dangtelis plasmasiniai, tai visai nemalonūs.

Va va- vaikiski indai isvis pribloske- paprasti metaliniai indeliai su mazyciu lipduku rolleyes.gif
O skarda tai jo... bet ir kaina ohoho... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2010 10 19, 15:12)
Gal kas zinote tu biriu produktu indu vidus stiklinis ar plasmasinis?Jei stiklinis tai visai noreciau,bet plasmasiniu tai ne blush2.gif

apžiūrėjau. Kas aptiko, kad vidus išsiima. Ar stiklinis-nežinau.
Atsakyti