Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(Nekantruolė @ 2010 11 08, 12:51)
O man keptuvė nepatiko  schmoll.gif kepiau faršą ir jis man prilipo, gal kažką ne taip dariau  g.gif, tai nuo tos dienos, keptuvė taip ir guli apleista viena. Puodai man patinka. Turiu be termostatu. Puodus pirkau turguje. Taip pat buvau užsidegusi pirkti su termostatais bet mane atkalbėjo, nes jie su laiku susidėvi, o jau naujų nebegamina.  cool.gif

Ne apie ta kalbam turbut g.gif Jus pirkot troskintuva is anos akcijos? as pirkau dabartine keptuve su keramikiniu pavirsium tikrai niekas neprikimba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 11 08, 14:07)
Ne apie ta kalbam turbut  g.gif Jus pirkot troskintuva is anos akcijos? as pirkau dabartine keptuve su keramikiniu pavirsium tikrai niekas neprikimba  smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai ne ir riebalu mazai reikia thumbup.gif
as ne akcijine ja turiu,bet lygiai tokiu pat pavirsiumi...

o su tais troskintuvais tai reikia atidirbt,turiu ir ji thumbup.gif
bet ne karta viskas jame buvo prilipe pradzioje biggrin.gif
Atsakyti
Pasiemem dubenelius ir arbatinuka. Na, dubeneliuose maistas saldytuve laikomas tikrai ilgiau islieka sviezias ir siaip jie labai patogus. Neuzima daug vietos smile.gif
Atsakyti
Baro rinkinys, kur visi atidarytuvai: česnakų spaudiklis neišspaudė česnakų, žymiai geresnis mano senasis. Riešutų spaustukas neatlaikys intensyvaus riešutų gliaudymo (turėjom anksčiau nusipirkę atskirą - neatlaikė net sezono gliaudant lietuviško miško lazdynų riešutus). Bet komplektą vis tiek nusipirkau biggrin.gif . Labai patiko bulvių skustukas. Tik mąstau, kad bulves prieš skutant reikia gerai nuplauti, nes nuo žemių gali atšipti. O skusti šlapias bulvės nėra malonu. Mūsų bulvės iš nuosavo kaimo, švarios, bet vis tiek žemės jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2010 11 08, 21:25)
Tik mąstau, kad bulves prieš skutant reikia gerai nuplauti, nes nuo žemių gali atšipti. 

protingai mąstai, Vėta mirksiukas.gif ne tik skutant su Berghoff skustuku bulves reikia jas nuplauti.
Atsakyti
Dabar mano tikslas - dubeneliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 11 08, 20:54)
Dabar mano tikslas - dubeneliai  4u.gif

jie tikrai superiniai thumbup.gif

va gal tas tarkas kas pirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2010 11 08, 23:51)
jie tikrai superiniai  thumbup.gif

va gal tas tarkas kas pirkot? g.gif

drinks_cheers.gif Pritariu- dubeneliaia liuksiski
Tarka turiu- irgi gerule- astri, tas dubenelis ciotkas-- nu bet kainike tai didoka manau.... be nuolaidos tai tokio dalyko tiikraiiiii nepirkciau!
Atsakyti
O kaip termosas, ar daug kas jį pikrot? Prisipažinkit smile.gif ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 09 lapkričio 2010 - 08:07
QUOTE(Agrefa @ 2010 11 09, 08:07)
O kaip termosas, ar daug kas jį pikrot? Prisipažinkit smile.gif  ax.gif .

tai juk neseniai merginos kalbejo apie ji,permesk paskutinius psl. ax.gif

o ar isigijot ta kepimo inda su stikliniu dangciu?jis mane labai jau vilioja bigsmile.gif
Atsakyti
Ar patogu tarkuoti su ta tarka, ar neslidineja, ar puikiai atlieka savo funkcija, suprantu, kad super astri, bet ar patogi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 11 09, 09:07)
O kaip termosas, ar daug kas jį pikrot? Prisipažinkit smile.gif  ax.gif .

aš pirkau ir rašiau. man labai patinka. dažnai naudoju.
Atsakyti