Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(dagli @ 2010 11 09, 09:35)
tai juk neseniai merginos kalbejo apie ji,permesk paskutinius psl. ax.gif

o ar isigijot ta kepimo inda su stikliniu dangciu?jis mane labai jau vilioja  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

man jau nepatogu net sakyt, kad ir ja jau turiu- kaip kokia isprotejus.... blush2.gif bet nieko as neturejau padoraus... db turesiu ir jau baigia praeiti vajus iki lipuku... Nu del skardos- tai pradzioj galvojau, kad jos man nereikia- bet paciupinejau- ir nusipirkau. Namie paziurejus likau labai patenkintakokybe matosi net neigudusia akim rolleyes.gif Skani vistyte kaledom bus.... ir siaip troskinukai.. thumbup.gif Ir dar padas jos labai idomus.- ten gal ant katlentes gali det... dar nesupratau doh.gif
, bet turbut ten geris
QUOTE(Marija1 @ 2010 11 09, 11:30)
Ar patogu tarkuoti su ta tarka, ar neslidineja, ar puikiai atlieka savo funkcija, suprantu, kad super astri, bet ar patogi?  4u.gif

Patogu,- neslidineja. Gal kiek tas dubenukas mazokas- bet siaip vistiek jame nieko nemakaluoji
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 09, 11:33)
man jau nepatogu net sakyt, kad ir ja jau turiu- kaip kokia isprotejus....  blush2.gif

drinks_cheers.gif zinok ir man tas pats,bet as jau seniai pakvaisus del Berghoff esu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif beveik viska susipirkus turiu,kas virtuvej reikalinga ir va dar per iki akcija pora daiktu zadu isigyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 11 09, 08:07)
O kaip termosas, ar daug kas jį pikrot? Prisipažinkit smile.gif  ax.gif .

Aš pirkau. Labai gerai karštį išlaiko. Vakare įpilus, ryte vanduo dar buvo karštas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2010 11 08, 21:25)
Baro rinkinys, kur visi atidarytuvai: česnakų spaudiklis neišspaudė česnakų, žymiai geresnis mano senasis. Riešutų spaustukas neatlaikys  intensyvaus riešutų gliaudymo (turėjom anksčiau nusipirkę atskirą - neatlaikė net sezono gliaudant lietuviško miško lazdynų riešutus). Bet komplektą vis tiek nusipirkau biggrin.gif . Labai patiko bulvių skustukas. Tik mąstau, kad bulves prieš skutant reikia gerai nuplauti, nes nuo žemių gali atšipti.  O skusti šlapias bulvės nėra  malonu. Mūsų bulvės iš nuosavo kaimo, švarios, bet vis tiek žemės jaučiasi.

Ačiū uz atsiliepimą 4u.gif
Papildyta:
Gal kuri pirkot vaikišką rinkinį? biggrin.gif Labai idomu ar patinka jis vaikams cool.gif
Atsakyti
Kuo toliau tuo labiau ta keptuve dziaugiuosi bigsmile.gif kepa viska, fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 11 09, 19:54)
Kuo toliau tuo labiau ta keptuve dziaugiuosi  bigsmile.gif kepa viska, fantastiskai  thumbup.gif

primink, kurią pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
26 cm skersmens, is taip abejojau, ta rankena neiprasta, taip pigiai ta keptuve atrode doh.gif Jei ne vyras tikrai nebuciau nusipirkusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 11 09, 21:15)
26 cm skersmens, is taip abejojau, ta rankena neiprasta, taip pigiai ta keptuve atrode  doh.gif Jei ne vyras tikrai nebuciau nusipirkusi  blush2.gif

nu galvojau, kad man jos nereikia.... doh.gif reikia ir tos TADA!! blink.gif Turiu blynam- tai labai patenkinta irgi...
Bloga, bloooga Ingaja...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 09 lapkričio 2010 - 20:41
Svarbiausia lengva ir ikaista greit thumbup.gif Tik perkant issiimkit is dezutes apziuret, nes yra ten su keramika nubrezta, ta prasme gal transportuojant, nu taip kaip su viniu irezta g.gif
Atsakyti
O kaip ta keraminė danga? Ar nebus kaip teffal, pradžioje visi sakė, kad gėris, o dabar visi rėkia, kad nuodas. Aš tai sakiau dabar pirksiu šimtmečio patikrintą špižinę (atsiprašau už poster_offtopic.gif )
O termosiuką reikės ir man įsigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 11 09, 20:50)
O kaip ta keraminė danga? Ar nebus kaip teffal, pradžioje visi sakė, kad gėris, o dabar visi rėkia, kad nuodas. Aš tai sakiau dabar pirksiu šimtmečio patikrintą špižinę (atsiprašau už  poster_offtopic.gif )
O termosiuką reikės ir man įsigyti  ax.gif

nezinai nuo ko numirsi tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 11 09, 21:50)
O kaip ta keraminė danga? Ar nebus kaip teffal, pradžioje visi sakė, kad gėris, o dabar visi rėkia, kad nuodas. Aš tai sakiau dabar pirksiu šimtmečio patikrintą špižinę (atsiprašau už  poster_offtopic.gif )
O termosiuką reikės ir man įsigyti  ax.gif

Mano vyras irgi itariai ziurejo.... bet veliau pasiskaitinejo- is kur ir kaip cia viskas, prisiskaite apie keramikos naudojima kosmose, varikliu gamyboj ir pan.- tai apsiramino.. mirksiukas.gif O jis itarus ir laaabai priekabus! biggrin.gif
Atsakyti