Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 11, 14:08)
As Ukm Iki maciau, kad dar buvo... ax.gif

nu va jei ka tai draugei siusiu lipdukus,kad man norima daikta paimtu jei cia nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2010 11 11, 15:27)
nu va jei ka tai draugei siusiu lipdukus,kad man norima daikta paimtu jei cia nebus  biggrin.gif

as Vln dirbu ir kadien vazineju 4u.gif tai jei kam reikes kokios pagelbos- prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Ouu..Vilnius smile.gif Fabijoniškių Jovaro IKI yra termosiukų, 3 tai tikrai smile.gif ką tik iš parduotuvės grįžau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 11 lapkričio 2010 - 19:44
QUOTE(maltakava @ 2010 11 11, 15:11)
O kaip tas arbatinukas?

labai patenkinta. Greitai užverda. Ir yra sietelis arbatai plikyti thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvau Klaipėdos BIG Iki, tai visokių daiktų dar daug, buvo skarda su dangčiu, termosų, be to, kurį nusipirkau, suskaičiavau 13, keptuvių buvo visokių, įrankiu ir baro, ir tų kitų, ir paprastų skardų ir birių produktų indų, kol kas dar visko yra smile.gif
Tai prie anksčiau nusipirktos skardos su dangčiu pripirkau termosą ir 26 cm. keptuvę.
Kol kas išbandžiau termosą, tai po 11 val. arbata buvo karštutėlė, teko vėsinti prieš geriant smile.gif
O lipdukus keistai skaičiuoja, turėjau dvylika, pirkau skardą, už ją dar gavau 5, dešimt nuskaičiavo, liko 7. Kitu kartu pirkau daugiau visokių prekių, iųleidau šimtą, turėjau gauti 5 lipdukus, juos ir gavau, o turimų lipdukų skaičius pasidarė ne dvylika, o visi 22 smile.gif Bet ir pernai kažkaip panašiai būdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 11, 21:42)
labai patenkinta. Greitai užverda. Ir yra sietelis arbatai plikyti thumbup.gif

Tai dabar jau pasimeciau.Ziurinejau is maximos uz libdukus philips elektrini virduli,bet dabar kazko labiau linkstu prie sio orion arbatinuko. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 12 lapkričio 2010 - 15:03
Pas mus Kaune Girstupio "IKI" kol kas yra visko pilnai. As pirkau bliudeliu rinkini, tai thumbup.gif , labai liuks ir laikymui ir ruosimui. O ir dovanai kam nors labai super gaunasi, Daiktas siap butu brangus (339lt), o uz lipdukus tik 135lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pirkau tą rinkinį kur atidarytuvas, skustuvas ir t.t. tai nieko gero tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2010 11 12, 15:57)
Tai dabar jau pasimeciau.Ziurinejau is maximos uz libdukus philips elektrini virduli,bet dabar kazko labiau linkstu prie sio orion arbatinuko. g.gif

Tikrai vertingesnis pirkinys Berghoff arbatinukas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 11 13, 12:41)
Bet tai maximoj kiek reikia surinkti dar tu lipduku  doh.gif  norint su akcija nusipirkti

Tai va butent,kazkokia nesamone g.gif .Siandiena kaip tik berghoff parduotuvej ji apziurejau,tikrai visai nieko arbatinukas.Jo kaina ten buvo 119lt.O su libdukais ,tai pigaiu grybo galima nupirkt,o ir libduku visai ne daug tereikia.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2010 11 13, 09:42)
Aš pirkau tą rinkinį kur atidarytuvas, skustuvas ir t.t. tai nieko gero tikrai  verysad.gif

O kas konkreciai nepatiko?Ir kodel? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas.

Turiu tokį klausimuką. Dabar vyksta akcija beghoff puodams, ne IKI,o akcija kad perkant Profi deluxe puodų rinkinį gauni dovanų konvekcinę krosnelę.Gal kas pirkot? o gal kas pirkę anksčiau tą puodų rinkinį,kokia jo kaina buvo? ar nėra taip kad kaina dabar sukelta duodant dovaną? g.gif

o IKI akcija,tai ten kaip supratau puodų rinkinys tik vienas, Designo? man kažkaip jis nelabai atrodo ax.gif bent jau paveikslėliuose,gyvai nečiupinėjau, nes tik dabar pradėjau domėtis... ax.gif

Atsakyti