Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(Ingaja @ 2010 11 09, 19:54)
Kuo toliau tuo labiau ta keptuve dziaugiuosi  bigsmile.gif kepa viska, fantastiskai  thumbup.gif

4u.gif sakykit gal kas is seniau sia berghoff keptuve turit ir kaip ji??? na kiek laiko jji gali buti nereali. Reikia normalios keptuves rolleyes.gif

kazkada turejau kitos firmos panasia keramikine,lb.panasi is isores, pradzioj dziaugiausi nerealiai, po poros savaiciu nebesidziaugiau, dar po poros men ismeciau doh.gif kaina mokejus buvau nemaza doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikispuikis: 15 lapkričio 2010 - 12:46
as gundausi puodais is iki uz lipdukus. Bet vieni sako verta, kiti -nerverta. O as pasimetus pirkti-nepirkti? o agl koki kita rinkini labiau apsimoka pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zometa: 15 lapkričio 2010 - 15:19
Mane taip pat domina dėl keptuvės - ar patogi rankena, nes parduotuvei pakilnojus nepasirode kad patogi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 11 15, 16:12)
as gundausi puodais is iki uz lipdukus. Bet vieni sako verta, kiti -nerverta. O as pasimetus pirkti-nepirkti? o agl koki kita rinkini labiau apsimoka pirkti?

Man tas pat. Pažiūriu labai noriu, bet kai pagalvoju, tiek puodų man kaip ir nereikia. Vat ir dvejoju. O dėl kokybės, tai kol pats neišbandysi, nežinosi. Vienam gerai, kitma blogai. Čia visą laiką taip.
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 11 15, 12:45)
4u.gif  sakykit gal kas is seniau sia berghoff keptuve turit ir kaip ji??? na kiek laiko jji gali buti nereali. Reikia normalios keptuves  rolleyes.gif

as turiu,jau koki metai tai tikrai,tik pas mane is parduotuves,rankena atsisuka,galima orkaitej gaminti , esu patenkinta labai thumbup.gif net antra mazesne nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
o tu puodu indaplovej turbut negalima plauti?
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 11 16, 14:05)

o kodėl puodų būtų negalima indaplovėje plauti? man atrodo jiems nieko nenutiktų, nebent tik dangčio negalima, nes su termometru jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2010 11 16, 20:03)
o kodėl puodų būtų negalima indaplovėje plauti? man atrodo jiems nieko nenutiktų, nebent tik dangčio negalima, nes su termometru jis  smile.gif

Termometras nuo dangcio nusiima, jis su magnetukais pritvirtintas smile.gif
Papildyta:
Gal jau yra isigijusiu tarku komplekta ir bande naudotis? As bandziau, bet pirmiausia man sunkiai uzsideda tos tarkutes, o paskui betarkuojant atsoka nuo dangtelio. Rezultatas: du nutarkuoti pirstai ir 20 min. moliugo gabaliuko tarkavimas sad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 11 16, 16:05)

Orion serijos puodus plauku prieš tai nuėmus termometrą, manau, kad ir šiuos akcijinius galima plauti. Pažiūrėkite parduotuvėje ant dugno išorinėje pusėje turėtų būti ženklas.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2010 11 16, 14:31)
as turiu,jau koki metai tai tikrai,tik pas mane is parduotuves,rankena atsisuka,galima orkaitej gaminti , esu patenkinta labai  thumbup.gif  net antra mazesne nusipirkau  thumbup.gif

o kaip ji ten nusisuka- as net nepagalvojau, kad taip galima... reikes paziuret- nes jei taip- tai tada laaaabai liuks thumbup.gif jau seniai rezgiau minti apie tokia uni keptuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 17, 09:49)
o kaip ji ten nusisuka- as net nepagalvojau, kad taip galima... reikes paziuret- nes jei taip- tai tada laaaabai liuks thumbup.gif jau seniai rezgiau minti apie tokia uni keptuve  4u.gif

labai paprastai,suki rankena ir ten viskas labai paprasta biggrin.gif
paziurekit parduotuvej,nemoku paaiskint biggrin.gif

pvz.:
http://www.imarket.l...id_product=1418
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 17 lapkričio 2010 - 10:15
VIENĄ PUODĄ BUVAU PIRKUS BE AKCIJOS IŠ SPC. PARDUOTUVĖS. Tai dbr kai palyginu metalą jo ir kur yra už lipdukus, skirtumas akivaizdus smile.gif
Atsakyti