Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(jurda @ 2010 11 18, 11:44)
VIENĄ PUODĄ BUVAU PIRKUS BE AKCIJOS IŠ SPC. PARDUOTUVĖS. Tai dbr kai palyginu metalą jo ir kur yra už lipdukus, skirtumas akivaizdus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir ne tik puodas,man visi sie dalykai atrodo spec. akcijai pagaminti,
mano akim verciausia demesio yra kepimo bleta su stikliniu dangciu(nes visa kita turiu is parduotuves)
Atsakyti
ir dar termosas, žadu artimiausiom dienom pasiimti
Atsakyti
O ar kas bandėte pirkti Gariūnuose šiuos puodus? Nes kaina tikrai ženkliai skiriasi nuo parduotuvinių.
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 11 18, 14:37)
ir dar termosas, žadu artimiausiom dienom pasiimti

gali buti mirksiukas.gif
jo kazkaip net neziurejau,nes turiu is berghoff parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
Mano anytai jau nulėkė ta juoda rankenėlė nuo puodo.O ji palyginti tikrai mažai jį naudoja unsure.gif
Atsakyti
aš iš IKI pirkau tą komplektą kur tarkos. nu ir visiškas š... burokinė iš vis beveik netarkuoja, sunkiai sunkiai, indas tas slidinėja ant to stovelio. vienu žodžiu pinigai į balą ir tiek doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar pirkot kuri puodus is rotonero.lt? Maciau viena mamyte pirko, prasau placiau aprasykit ka manot.. As gundausi... Prisiskaiciau cia visokiu komentaru apie tuos is IKI ir nusprendziau nepirkti.. unsure.gif Paziurejau tame tinklapyje rotonero.lt yra visai nemazas pasirinkimas, brangesni biski, bet gal bus geri.. nes is dalies ar 550LT mokesi, ar 800, tai jau skirtumas nemilziniskas, bet gal kokybe bent skirsis.. Ai, nezinau.. Noriu situ puodu, noriu pigiau, bet bijau padielkas nusipirkti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 11 21, 01:27)
Merginos, ar pirkot kuri puodus is rotonero.lt? Maciau viena mamyte pirko, prasau placiau aprasykit ka manot.. As gundausi... Prisiskaiciau cia visokiu komentaru apie tuos is IKI ir nusprendziau nepirkti..  unsure.gif Paziurejau tame tinklapyje rotonero.lt yra visai nemazas pasirinkimas, brangesni biski, bet gal bus geri.. nes is dalies ar 550LT mokesi, ar 800, tai jau skirtumas nemilziniskas, bet gal kokybe bent skirsis.. Ai, nezinau.. Noriu situ puodu, noriu pigiau, bet bijau padielkas nusipirkti..  blush2.gif

nu as uz anuos lipdukus pirkau, tai visais daiktais patenkinta thumbup.gif ir puodais ir peiliais ir stalo irankiais...
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2010 11 18, 15:38)
O ar kas bandėte pirkti Gariūnuose šiuos puodus? Nes kaina tikrai ženkliai skiriasi nuo parduotuvinių.

Vakar kaip tik GARIUNUOSE nupirkau viena BERGHOFF puoda,kol kas jame isviriau tik bulves, pastebejimas, siluma laikosi ilgiau nei paprastam puode. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2010 11 21, 20:00)
,kol kas jame isviriau tik bulves, pastebejimas, siluma laikosi ilgiau nei paprastam puode.  thumbup.gif

mano pastebėjimas, tai dabar bulves visada garintuve "verdu", tai blyn jos daug karštesnės būna nei, kad paprastai verdant bandenyje. Reik vis pratintis nepult valgyt iškart, o tai paskui "dainuot" tenka blush2.gif lotuliukas.gif

Mmm.. čia rods daug kas turi puodą 3.8 l berots Orion iš pernykštės akcijos 9o kas gal ir be akcijos turit), dangtis visiškai sandarus jum? Nes kai man puode vanduo užverda tai pro tarpuką kokį pradeda garai "lįst ir rėkt" biggrin.gif Bet sumažinu kaitrumą ir apsiramina. Čia tipo nekokybiškumas dėl to kad akcijinis, ar pas visus taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 11 21, 21:10)
Čia tipo nekokybiškumas dėl to kad akcijinis, ar pas visus taip? smile.gif

pas mane visi puodai garus leidžia-ir akcijiniai, ir pirkti firminėje parduotuvėje. Jeigu garai eina, vadinasi riekia sumažinti kaitrą arba išjungti .
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2010 11 21, 11:04)
nu as uz anuos lipdukus pirkau, tai visais daiktais patenkinta  thumbup.gif ir puodais ir peiliais ir stalo irankiais...

anos akcijos produktu( kokybes atzvilgiu) nera nei ka lyginti su sios mirksiukas.gif

Atsakyti