Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(Dykuma5 @ 2010 11 22, 16:05)
O kaip dėl baro rinkinio - ar apsimoka g.gif  g.gif  g.gif

aiiiii nepirkau jo... kazkaip atsiliepimu prisiskaiciau, kad gan prastas rinkinukas- tai ir susilaikiau- juolab, kad turiu l gera skustuka ir riesutu gliaudikli ir cesnaku spaudykle.. reikes tik skardiniu atidarytuva isygyt ir bus kampliektas
tongue.gif
QUOTE(dagli @ 2010 11 22, 16:06)
o pirkai ta kepimo inda su stikliniu dangciu?
jei taip, gal jau ir isbandei?

ugu- pirkau- labai ciotkas! psio- jokiu rankoviu kepimo daugiau!!! - praktiskas, kokybiskas daiktas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 22, 18:14)

ugu- pirkau- labai ciotkas! psio- jokiu rankoviu kepimo daugiau!!! -  praktiskas,  kokybiskas daiktas... thumbup.gif

Tik beda, kad ne visoms orkaitems tinka - mano orkaitei per didelis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 22, 16:14)
ugu- pirkau- labai ciotkas! psio- jokiu rankoviu kepimo daugiau!!! -  praktiskas,  kokybiskas daiktas... thumbup.gif

tai tada nei nemastydama pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, gal kuri galite išmatuoti kokio ilgio ta skarda su visomie rankenėlėmis, nes nežinau ar tilps į orkaitę g.gif Ačiūūūūū
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2010 11 22, 22:56)
tai tada nei nemastydama pirksiu  thumbup.gif

ir nenusivilsi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgaS @ 2010 11 22, 23:13)
Labutis, gal kuri galite išmatuoti kokio ilgio ta skarda su visomie rankenėlėmis, nes nežinau ar tilps į orkaitę  g.gif  Ačiūūūūū

nebent vakare po darbo....
Atsakyti
viliojat jūs čia mane su tuo kepimo indu g.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 22, 16:14)

Aš ir patenkinta, kepiau kugelį, tai niekas neprilipo, gražiai išsiėmė, truputį riebalais patepiau, tai ir plutelė smagi, dangtį vėliau nudengiau, kad apskrustų.
o dėl didumo, nelabai norėjo tilpti, tai vos vos įstrižai pasukau, ir viskas čiki smile.gif .
Pati nepamatuosiu dabar, o bukletėlyje išmatavimai parašyti 34 cm, įdomu, ar čia su rankenom.
Atsakyti
sveiki smile.gif

noriu pirkti sios firmos puodu rinkini,bet kiek ziuri,tiek i visus rinkinius ieina keptuve-troskintuvas.o noriu tokio rinkinio,kad nereiktu papildomai keptuves pirkti.

o gal ta keptuve-troskintuvas gali tarnauti,kaip keptuve g.gif

galvos skausmas unsure.gif biggrin.gif

ar sitas komplektas vertas demesio?cia lyg ir kaip iki buvo..kaip ta keptuve?
user posted image
ar uz si rinkini 600lt.normalu?

kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti sios firmos puodus?

aciu,Mamytes 4u.gif
Papildyta:
beje apie koki cia kepimo inda kalbate? bigsmile.gif gal galima foto ar nuoroda? bigsmile.gif
Atsakyti
apie sia:
http://www.iki.lt/lt...rghoff-60/kepti
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 11 23, 14:32)
Papildyta:
beje apie koki cia kepimo inda kalbate? bigsmile.gif gal galima foto ar nuoroda? bigsmile.gif

Kol rašiau, įdėjo nuorodą smile.gif
Keptuvę-troškintuvą turiu nuo pernai, man patinka, naudoju dažniausiai guliašui, kur apkepama mėsa ir daržovės, po to troškinama, kepu be jokių riebalų mėsą. Kaip paprastos keptuvės nesu naudojus, labai retai ką kepu, bet esu skaičius atsiliepimų, kad naudoja, bet reikia išmokti, aš dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Momoshka: 23 lapkričio 2010 - 15:04
QUOTE(Momoshka @ 2010 11 23, 15:03)
Kol rašiau, įdėjo nuorodą  smile.gif
Keptuvę-troškintuvą turiu nuo pernai, man patinka, naudoju dažniausiai guliašui, kur apkepama mėsa ir daržovės, po to troškinama, kepu be jokių riebalų mėsą. Kaip paprastos keptuvės nesu naudojus, labai retai ką kepu, bet esu skaičius atsiliepimų, kad naudoja, bet reikia išmokti, aš dar nebandžiau  smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai reikia ismokti su ja naudotis,
bet as taip pat naudoju troskinimui(nes ji tam ir skirta) ,
nes siaip turiu ir keptuve kepimui.
Atsakyti
na aisku,bet juk troskinti galima ir puode bigsmile.gif biggrin.gif

nezinau pirkt,nepirkt..pirkt nepirkt g.gif biggrin.gif
gal iseitu ir kepti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEVEIK TOBULA: 23 lapkričio 2010 - 15:23