Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 11 23, 22:37)
ir keptuve keramikine,kuria galima ir orkaitej kepti smile.gif

nu va saunus pirkinukas 4u.gif
o kokia keptuve?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2010 11 24, 00:41)
nu va saunus pirkinukas  4u.gif
o kokia keptuve?

keptuve keramikine.pirmom 26cm.4litru.

user posted image

dangtis toks
user posted image

bet va katik nustebau dabar foto beieskodama blink.gif kiek perziurejau,tai visuose internetinese parduotuvese raso,kad nesibraizantis pavirsius ir,kad galima kepti be riebalu,o parduotuveje pardaveja sake,kad butina pilti riebalu ir naudoti galima tik medinius ir plastikinius irankius.

tai keista truputi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEVEIK TOBULA: 24 lapkričio 2010 - 09:58
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 11 24, 09:57)
keptuve keramikine.pirmom 26cm.4litru.

turiu lygiai tokia,riebalu reikia tikrai minimaliai( be ju kepti tikrai nebandziau),
nes kai bus per daug plauks viskas juose ir liks keptuveje,
pamatysi kai kepsi,
o maisyti tikrai galima saukstu ir pan. tik nereiketu joje pjauti peiliu ir pan. mirksiukas.gif
labai gera keptuve,as net dvi tokias (28 cm ir 20 cm) turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 24 lapkričio 2010 - 10:04
QUOTE(dagli @ 2010 11 24, 12:03)
turiu lygiai tokia,riebalu reikia tikrai minimaliai( be ju kepti tikrai nebandziau),
nes kai bus per daug plauks viskas juose ir liks keptuveje,
pamatysi kai kepsi,
o maisyti tikrai galima saukstu ir pan. tik nereiketu joje pjauti peiliu ir pan.  mirksiukas.gif
labai gera keptuve,as net dvi tokias (28 cm ir 20 cm) turiu  mirksiukas.gif

o,tai gerai,kad gera nusipirkau rolleyes.gif del sventos ramybes maisysiu mediniais irankiais biggrin.gif
o orkaiteje kepi su ja? bigsmile.gif kazi viskas gerai iskepa,neprisvyla? g.gif nes noreciau joje ir pyraga,ir apkepa ir uzkepele kept rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEVEIK TOBULA: 24 lapkričio 2010 - 10:19
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 11 24, 10:17)
o,tai gerai,kad gera nusipirkau rolleyes.gif del sventos ramybes maisysiu mediniais irankiais biggrin.gif
o orkaiteje kepi su ja? bigsmile.gif kazi viskas gerai iskepa,neprisvyla? g.gif nes noreciau joje ir pyraga,ir apkepa ir uzkepele kept rolleyes.gif

tikrai neprisvyla,drasiai gali kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o tos kur dabar akcija keptuvės keraminės su lipdukais, jų rankenos nusisuka, kad galiam būtų kišt į orkaitę ar ne? parduotuvėje nieko nepaaiškino, sako imkit jei patinka ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 24, 14:05)
Sakykit, o tos kur dabar akcija keptuvės keraminės su lipdukais, jų rankenos nusisuka, kad galiam būtų kišt į orkaitę ar ne? parduotuvėje nieko nepaaiškino, sako imkit jei patinka ir viskas smile.gif

man uz tai ir nepatiko,kad tu akcijinu rankena nenusiima schmoll.gif
su kazkokiu vaztu prikniedyta,bet kepa manau gerai, merginos jau rase,kurios isigijo ax.gif
Atsakyti
Tai tada man jau niekas iš šitos akcijos nepatinka schmoll.gif
keptuvės nenusisuka, skarda su dangčiu į orkaitę netelpa, o ir kalakutas į ją kept netilps, nebent kokia žąsis nedidelė ir tai kaži unsure.gif vaikiški indai kaip iš tarybinės valgyklos tik kad su papuošimais, gal čia man niekas netinka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 24, 14:20)
gal čia man niekas netinka  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kaip jau ne karta minejau,man si akcija daug prastesne uz pirmaja
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2010 11 24, 16:10)
man uz tai ir nepatiko,kad tu akcijinu rankena nenusiima  schmoll.gif
su kazkokiu vaztu prikniedyta,bet kepa manau gerai, merginos jau rase,kurios isigijo  ax.gif

ta rankena dar ir labai nepatogi paimti ax.gif

as tai tu tarku ir dubeneliu noreciau rolleyes.gif kazi neatsiptu greitai tos tarkos g.gif

o man tie vaikiski indeliai kaip tik labai rolleyes.gif tokie tobuli wub.gif bet sakyciau brangu ir su lipdukais unsure.gif ir kaskodel man atrodo,kad vaikams nepatiktu tokie metaliniai indai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEVEIK TOBULA: 24 lapkričio 2010 - 14:37
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 11 24, 14:34)
ta rankena dar ir labai nepatogi paimti ax.gif

drinks_cheers.gif
nu tikrai labai prasta lyginant su ta kur pirkai biggrin.gif
Atsakyti
va man dar vienas klausimas iskilo del kepimo orkaiteje.. g.gif

riebalus reikia pilti tik i salta keptuve,o produktus deti tik i ikaitinta keptuve...
tai kaskaip turetu buti nepatogu kepant orkaiteje g.gif ipili riebalu,kisi kad ikaistu,tada istrauki,tada grit pili tesla..ir vel kisi i orkaite..kaskaip...
Atsakyti