Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 11 24, 14:52)
va man dar vienas klausimas iskilo del kepimo orkaiteje.. g.gif

riebalus reikia pilti tik i salta keptuve,o produktus deti tik i ikaitinta keptuve...
tai kaskaip turetu buti nepatogu kepant orkaiteje g.gif ipili riebalu,kisi kad ikaistu,tada istrauki,tada grit pili tesla..ir vel kisi i orkaite..kaskaip...

o cia kur tau taip sake?
juk kai blynus kepi tai iskepi viena partija,paskui vel aliejaus pili.
ir ka tu tada toje orkaiteje kepti ruosiesi?
o ketuves ( nuemus rankena) tikrai nenaudoju nuolatos kaip kepimo indo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2010 11 24, 16:59)
o cia kur tau taip sake?
juk kai blynus kepi tai iskepi viena partija,paskui vel aliejaus pili.
ir ka tu tada toje orkaiteje kepti ruosiesi?
o ketuves ( nuemus rankena) tikrai nenaudoju nuolatos kaip kepimo indo  ax.gif

taip sake pardaveja parduotuveje ir taip yra parasyta naudojimo instrukcijoje 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o termosas ar geras, ar gerai laiko karsti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 11 25, 17:20)

kelis puslapius atgal perversk, jau buvo rašyta, kad laiko gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 11 25, 18:20)

Tikrai geras. Naudoju labai dažnai.
Atsakyti
nu ka niekas man taip ir neatsake, ar pirko is to puslapio rotonero.lt , tai mazum busiu pirmoji.. Nusipirkau zeno puodu rinkini.. Laukiu kol db mama atsius, nes as ne LT gyvenu.. Dar mama is IKI uz tuos lipdukus nupirko ta inda kepimo dideli, kur cia aptarinejot, kad i orkaite nelenda, ir dar tuos samcius ant stovo.. Idomu, turit kas tuo samcius, nes mane labai jau drauge atkalbinejo nuo ju, atseit sudas visiskas.. pakeis spalva metalas, nusilups.. Bet as vistiek norejau ju, paveiksliuke taip graziai blizga.. Ji sako pirk Anglijoj, bet tai kaina cia £130, tai sakau, nesamone, man gerai bus ir tie is IKI.. biggrin.gif o gal dar jie ir labai geri.. Idomu butu suzinot, ar kas turit.. Del to indo, tai tikrai kazkokia nesamone, jei jis i orkaite nelenda.. nu bet kaip taip padaro, kad skirtas kepti orkaitej, bet i ja nelenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 11 26, 12:31)

Nesinervuokit, ne visos orkaites vienodos, i mano Indesit elektrine orkaite jis netelpa, o vat draugei - kuo puikiausiai tinka.Siaip- ji negali juo atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 11 26, 11:31)
nu ka niekas man taip ir neatsake, ar pirko is to puslapio rotonero.lt , tai mazum busiu pirmoji.. Nusipirkau zeno puodu rinkini.. Laukiu kol db mama atsius, nes as ne LT gyvenu.. Dar mama is IKI uz tuos lipdukus nupirko ta inda kepimo dideli, kur cia aptarinejot, kad i orkaite nelenda, ir dar tuos samcius ant stovo.. Idomu, turit kas tuo samcius, nes mane labai jau drauge atkalbinejo nuo ju, atseit sudas visiskas.. pakeis spalva metalas, nusilups.. Bet as vistiek norejau ju, paveiksliuke taip graziai blizga.. Ji sako pirk Anglijoj, bet tai kaina cia £130, tai sakau, nesamone, man gerai bus ir tie is IKI..  biggrin.gif o gal dar jie ir labai geri.. Idomu butu suzinot, ar kas turit..  Del to indo, tai tikrai kazkokia nesamone, jei jis i orkaite nelenda.. nu bet kaip taip padaro, kad skirtas kepti orkaitej, bet i ja nelenda  doh.gif

As pirkau is to puslapio puodus, tai va tik neseniai isbandziau smile.gif Viskas man su jais gerai smile.gif
Atsakyti
gal galit tos kepimo formos su stikliniu dangciu ilgi ismatuot, kas turit?? tie 34cm, cia jau su rankenom ar be ju???
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 11 26, 11:31)
Del to indo, tai tikrai kazkokia nesamone, jei jis i orkaite nelenda.. nu bet kaip taip padaro, kad skirtas kepti orkaitej, bet i ja nelenda  doh.gif

Mano orkaite AEG (manau kad standartine g.gif ), tai i ja ta keptuve telpa istrizai...
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 11 27, 01:30)
Mano orkaite AEG (manau kad standartine  g.gif ), tai i ja ta keptuve telpa istrizai...

Gal galite pamatuoti kiek cm su rankenomis ta kepimo skarda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2010 11 26, 13:34)
gal galit tos kepimo formos su stikliniu dangciu ilgi ismatuot, kas turit?? tie 34cm, cia jau su rankenom ar be ju???

34 cm be rankenu mirksiukas.gif
as ir nusipirkau,telpa,bet turiu istrizai pasukti vos vos ax.gif
Atsakyti