Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

merginos,ar isbandet jau kas ta kepimo forma su dangciu-ar verta ja isigyti?
Atsakyti
QUOTE(ezys @ 2010 11 29, 00:29)

perversk paskutinius keleta psl.juk tiek daug apie tai kalbeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezys @ 2010 11 29, 01:29)

Seku aš šią temą-kas pirko, visos labai labai giria, bet yra tokia problema,kad ne į visas orkaites ji telpa-kai kuriuos įdeda įstrižai ją pasukusios.
O dar kažką teigiamo gal nepatingės parašyti ta, kuri jau įsigijusi ją mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 29 lapkričio 2010 - 09:52
QUOTE(Aissstute @ 2010 11 26, 12:31)
nu ka niekas man taip ir neatsake, ar pirko is to puslapio rotonero.lt , tai mazum busiu pirmoji.. Nusipirkau zeno puodu rinkini.. Laukiu kol db mama atsius, nes as ne LT gyvenu.. Dar mama is IKI uz tuos lipdukus nupirko ta inda kepimo dideli, kur cia aptarinejot, kad i orkaite nelenda, ir dar tuos samcius ant stovo.. Idomu, turit kas tuo samcius, nes mane labai jau drauge atkalbinejo nuo ju, atseit sudas visiskas.. pakeis spalva metalas, nusilups.. Bet as vistiek norejau ju, paveiksliuke taip graziai blizga.. Ji sako pirk Anglijoj, bet tai kaina cia £130, tai sakau, nesamone, man gerai bus ir tie is IKI..  biggrin.gif o gal dar jie ir labai geri.. Idomu butu suzinot, ar kas turit..  Del to indo, tai tikrai kazkokia nesamone, jei jis i orkaite nelenda.. nu bet kaip taip padaro, kad skirtas kepti orkaitej, bet i ja nelenda  doh.gif

Aš irgi pirkau iš jų. Viskas puiku ir patikima. smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirko įrankius su stovų.
Kaip kokybe, ar patogus.?
Vis dar abejoju ar verta įsigyti, nes pav. bulvių grūstuve - kampuota, o puodai tai apvalus... g.gif
g.gif
Atsakyti
QUOTE(raidele @ 2010 11 29, 16:05)
Aš irgi pirkau iš jų. Viskas puiku ir patikima.  smile.gif

raidele, gal ta komplektuka su konvekcine krosnele pirkot? ax.gif gundausi ir as, tik nezinau, ar imti ta rinkini Profi Deluxe + konvekcine krosnele, ar imti rinkini Orion Invico? ax.gif
Atsakyti
as irgi stoju i Berghoff gerbeju kluba. Vis pasipirkineju is IKI uz tuos lipdukus, na, viskas labai patinka thumbup.gif Siandien parsitempiau blynams keptuve keramikine danga. Anksciau pirkau kepimo forma, tai super, niekas nelimpa, nors kepiau toki pyraga, kuriam buvo tokia lipni mase kaip irisas ir nieko - viskas greit issiplove. Liuks clap.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 29, 22:29)
as irgi stoju i Berghoff gerbeju kluba.

mane jau labai seniai apemus Berghoff manija,
man cia kaip liga doh.gif
Atsakyti
As vis laukiu kada kas nors atsakys del tarkeliu, kurios tarkuoja pirstelius (cia man). Gal as nemoku naudot? ax.gif doh.gif As jau jos nebenoriu gal g.gif
Atsakyti
O virdulio niekas nepirkot - nebandėt ? kaip jo kokybė ?
Atsakyti
Man idomu kaip ta mazoji kepimo forma, be dangcio, ar likot patenkintos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVAL @ 2010 11 30, 11:06)
O virdulio niekas nepirkot - nebandėt ? kaip jo kokybė ?

Pirkau. Naudoju. Patenkinta.
Atsakyti