Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

O kaip tie IKI puodai? Gal kas ilgiau naudojat? Jau prisiruošius juos pirkt, bet kažin, kaip jų kokybė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 01 05, 09:42)
O kaip tie IKI puodai? Gal kas ilgiau naudojat? Jau prisiruošius juos pirkt, bet kažin, kaip jų kokybė?  ax.gif

na kas del kokybes...tai manau visi jie geros kokybes,juk gaminami is to pacio plieno,
cia jau renkiesi dizaina ir pan. man asmeniskai sitie nepatinka,tokie netikri,nu aisku cia jau skonio reikalas,o skonis kaip zinia draugu neturi biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona123 @ 2011 01 05, 01:40)
O aš gariunuose nusipirkau zeno rinkinį už 700lt, po išpakavimo namuose, buvo suskilęs dangtis kurio mums aišku kad nepakeitė...  verysad.gif Visų puodų rankenėlės klibėjo, reikėjo prisukinėti...... Esu labai nepatenkinta, kad pagailėjau kelis šimtus litų.... verysad.gif  unsure.gif  verysad.gif

Jetus, Ivona, nejuokinga net verysad.gif Kokie nesaziningi, visgi pinigai dideli sumokei blink.gif Matai gal kelios vietos tuose gariunuose yra, kitos va uztaike gerai.. As tai sakau, man nei galimybiu buvo iki tu gariunu nusigaut, nei prasmes buvo, nes as mokejau 800lt uz rinkini, toj rotonero.lt tikrai geros nuolaidos, o gariunuose labai panasi kaina.. Tai net galvos nesukau..
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2011 01 05, 10:38)
Jetus, Ivona, nejuokinga net  verysad.gif Kokie nesaziningi, visgi pinigai dideli sumokei  blink.gif Matai gal kelios vietos tuose gariunuose yra, kitos va uztaike gerai.. As tai sakau, man nei galimybiu buvo iki tu gariunu nusigaut, nei prasmes buvo, nes as mokejau 800lt uz rinkini, toj rotonero.lt tikrai geros nuolaidos, o gariunuose labai panasi kaina.. Tai net galvos nesukau..

o kaip zeno galejo suskilti dangtis:O ???? juk jis visas metalinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 01 05, 17:33)
o kaip zeno galejo suskilti dangtis:O ???? juk jis visas metalinis  unsure.gif

tai cia as zeno turiu ir kitos pirko, o pas ja gal tie puodai kur stiklinis dangtis..
Atsakyti
merginos, ar kas turite blynų keptuvę? Vyras nupirko ir iš karto visiems klausimas iškilo-ar rankena neįkaista, nes tokia visa paprastutė?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 05, 21:43)
merginos, ar kas turite blynų keptuvę? Vyras nupirko ir iš karto visiems klausimas iškilo-ar rankena neįkaista, nes tokia visa paprastutė?

Vakar pirkau, šiandien kepiau blynus, - rankena neįkaito nei kiek.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 05, 21:43)

Mes ir ta keptuve pirkom. Visai miela man ji, rankena nekaista, kol kas gerai kepa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 06 sausio 2011 - 00:47
QUOTE(Aissstute @ 2011 01 05, 18:59)
tai cia as zeno turiu ir kitos pirko, o pas ja gal tie puodai kur stiklinis dangtis..

Ir aš taip pagalvojau kaip gali tas dangtis būti suskilęs nes jis tai metalinis. Aš pirkau sau ir bendradarbei tai mes labai džiaugiamės tais komplektais viskas labai gerai. Dar pirkau garu puoda tai už jį mokėjau 70 Lt
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 01 06, 07:52)
Ir aš taip pagalvojau kaip gali tas dangtis būti suskilęs nes jis tai metalinis. Aš pirkau sau ir bendradarbei tai mes labai džiaugiamės tais komplektais viskas labai gerai. Dar pirkau garu puoda tai už jį mokėjau 70 Lt

Zinok, mano rinkinyje irgi nebuvo garu puodo, galvoju atskirai dasipirkti, bet rotonero.lt tai 260lt mn atrodo, o tu gariunuose ta garu puoda pirkai? As kaip suprantu tuse gariunuose yra kelios tu berghoff puodu vietos, tai kaip zinot, kad is geros vietos perki.. g.gif mes pavasari i LT vaziuojam, tai gal visai palekciau iki tu gariunu paziuret, jei taip pigiai ten tas garu puodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 01 06, 08:52)

galiu ir tik pasidžiaugti, nepatingėjau nuvažiuot iki Gariūnų ir nusipirkau Zeno puodus, naudoju jau antri metai, tik pati sudeginau vieną dangtį, nes palikus buvau ant viryklės ir įjungiau, dukra užkalbino, žiūriu rūksta 4u.gif

bet va ką tik gauti Berghof įrankių rinkinys (iš IKI) nuvylė, pvz. bulvių skustukas, tai mano maximinis už kelis litus kažkada įsigytas žymiai geresnis, vyno atidarytuvas, patį pirmą kart naudojant iškrito plastmasė, net ir ęesnako spaudyklė, labiau prispaudžia nei išspaudžia, tikrai nepirkčiau pati, šį gavom dovanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 01 06, 16:16)
galiu ir tik pasidžiaugti, nepatingėjau nuvažiuot iki Gariūnų ir nusipirkau Zeno puodus, naudoju jau antri metai, tik pati sudeginau vieną dangtį, nes palikus buvau ant viryklės ir įjungiau, dukra užkalbino, žiūriu rūksta  4u.gif

Jei nepaslaptis, kiek už juos mokėjot? Jau buvau nusiteikus pirkt iš iki tuos puodus, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad dangčiai su skylutėm (norėčiau, kad jie būtų be skylučių, metaliniai). Ir ieškau kur pigiau. Tai dabar ir sudvejojau, ar visgi tuos iki pirkt, ar palaukt kol iki Gariunų važiuosim ir rinktis kitokį modelį g.gif
Atsakyti