Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(rloreta @ 2011 02 09, 18:29)
Tie termometrai nusiima,jie yra ant magneto.Tai pries plaunant indaploveje juos butinai reikia nuimti,o ir i saldytuva nepatartina deti.
Nes mes nezinodami jo nenuiminejom,tai jisai mums sutrupejo doh.gif .Tai paskui pirkom ta termometra firminej ju parduotuvej,tai mums ir paaiskino kaip su juo elgtis ax.gif

Man suskilo stikliukai, nors nedejau niekur nei saltai nei karstai, buvo ant saldytuvo duru pakabinti. O be to laikosi jau silpnai vos nesudauze indu kai keliau us jo laikydama ir krito tas dangtis. Praejo gal metai naudojimo, pradzioje labai patiko, bet dabar....
Atsakyti
QUOTE(rasaraseles @ 2011 02 09, 22:07)
Man suskilo stikliukai, nors nedejau niekur nei saltai nei karstai, buvo ant saldytuvo duru pakabinti. O be to laikosi jau silpnai vos nesudauze indu kai keliau us jo laikydama ir krito tas dangtis. Praejo gal metai naudojimo, pradzioje labai patiko, bet dabar....

bent jau is mano aplinkos zmoniu, visi, kas turejo siuos puodus su termometrais, jais nusivyle ir seniai pakeite kitomis rankenelemis.
Atsakyti
Aš turiu puodus su termometrais tai nei sulužo nei ką, bet tiesa sakant nelabai aš jais naudojuosi. Sumažinu ugni kai užverda bet dažniausiai iš akies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2011 02 05, 01:00)
vis galvojau kaaaam čia ta blynų keptuvė reikalinga..bla bla bla.. o dabar ėmiau ir sumasčiau kad lietinius patogiau daryt bus ir užsimaniau  doh.gif  lotuliukas.gif dabar apmastymai verta ar ne  g.gif

A6 jau keli mėnesiai kaip turiu šitą blynų keptuvę ir tik prieš pora dienų išbandžiau biggrin.gif Žinokit thumbup.gif labai patiko, kepiau ir lietinius, ir mažus blyniukus, (aliejaus tik šaukštą į tešlą įpyliau), tikrai labai gerai kepa thumbup.gif Ir kaip aš anksčiau išsiverčiau be šitos keptuvės? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,

pradėjau domėtis IKI siūlomais Berghoff'o puodais. Man yra esminis klausimas: ar juos galima be problemų plauti indaplovėj. Ar nesurūdija kas nors ar nepasikeičia metalas?

iš anksto labai dėkoju už atsakymą
Atsakyti
Gal uzmatet ta pigesniji (berods 129lt) stalo irankiu komplekta kur pajurio gale? Kiek vakar dairiausi Klaipedoje, visur radau tik tuos storesnius uz 159lt, o pagal astiliepimus pigesnieji turetu buti saunesni, tai ir noreciau juos dovanai nupirkti ax.gif .
Atsakyti
IKI atsirado ir puodų rinkiniai...o kiek gi jiems lipdukų reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 13, 10:17)
IKI atsirado ir puodų rinkiniai...o kiek gi jiems lipdukų reikia  g.gif

norint isigyti bet kuria preke reikia tureti 10 lipduku
Atsakyti
Sveikos visos Bergoff firmos puodų mylėtojos ir turėtojos 4u.gif .
Pamokykit mane, prašau, ką daryt, kaip naudotis kepimo skarda blush2.gif , va tokią gavau dovanų http://www.berghoffb...p...view&id=103
Kaip suprantu, ją galima naudoti ir kaip kepsninę, kepti ne tik orkaitėj... Gal kas kepė? Parašykit man į AŽ
Labai jau nesinori ką nors sugadinti: nei mėsos, nei skardos, nei nuotaikos...
Atsakyti
QUOTE(Snezana @ 2011 02 13, 18:08)
Sveikos visos Bergoff firmos puodų mylėtojos ir turėtojos 4u.gif .
Pamokykit mane, prašau, ką daryt, kaip naudotis kepimo skarda  blush2.gif , va tokią gavau dovanų http://www.berghoffb...p...view&id=103
Kaip suprantu, ją galima naudoti ir kaip kepsninę, kepti ne tik orkaitėj... Gal kas kepė? Parašykit man į AŽ
Labai jau nesinori ką nors sugadinti: nei mėsos, nei skardos, nei nuotaikos...

As kepu kepsnius, vistos gabaliukus orkaiteje. Pas mane nera tokios skyles viryklej, kad galeciau ant jos kepti. Man ji kaip toskintuvas. Labai faina. Ant groteliu nebandziau tiesa pasakius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2011 02 10, 12:31)
Aš turiu puodus su termometrais tai nei sulužo nei ką, bet tiesa sakant nelabai aš jais naudojuosi. Sumažinu ugni kai užverda bet dažniausiai iš akies  ax.gif

Pas mane ta pati situacija, jie yra, bet neatlieka jokių funkcijų, t. y, verdu maistą iš akies, nors gal ir iš kitos pusės gaila, kad nesinaudoju privalumais.... ax.gif
Atsakyti
Kas pirko ir naudoja maisto laikymo indus ??? Ar verta tiek mokėti už juos? Niekaip negaliu apsispręsti ar pirkti. Kaina didoka atrodo.....
Atsakyti