Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(Lagūna @ 2011 02 14, 11:18)
Kas pirko ir naudoja maisto laikymo indus ??? Ar verta tiek mokėti už juos? Niekaip negaliu apsispręsti ar pirkti. Kaina didoka atrodo.....

mes pirkom dovanai. patenkinta šeimininkė thumbup.gif
Atsakyti
laba diena,
kazkas rasete, kad IKI uz lipdukus galima ir atskirus puodus pirkti, gal galit parasyti kaune kuriose IKI, nes kiek maciau lyg ir puodu rinkinius tik parduoda.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(lincikiukas @ 2011 02 15, 12:48)
laba diena,
kazkas rasete, kad IKI uz lipdukus galima ir atskirus puodus pirkti, gal galit parasyti kaune kuriose IKI, nes kiek maciau lyg ir puodu rinkinius tik parduoda.

Aciu

Esu mačius Girstupio IKI, bet ten atskiras stendas su jais buna ir stovejo jis tik įėjus į parduotuvę. O tas pagrindinis stovas visai kitoj vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lincikiukas,2011 02 15, 12:48]
laba diena,

Buvo pirkti atskirai puodu pradedant 16 cm, baigiant 24 cm. Ne komplektu. Bet jau kuri laika telike tik 16 cm. Suspejau pagauti 16 ir 18 cm, o jau tuscia ir vis nera papildymo. Vazinejau per tris dideles IKI.
Atsakyti

mergytes, kaip tas Berghoff puodu rinkinys - ar vertas demesio? ax.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyti per kurias IKI vazinejat?

[quote=pienia,2011 02 15, 16:47]
[quote=lincikiukas,2011 02 15, 12:48]
laba diena,

Buvo pirkti atskirai puodu pradedant 16 cm, baigiant 24 cm. Ne komplektu. Bet jau kuri laika telike tik 16 cm. Suspejau pagauti 16 ir 18 cm, o jau tuscia ir vis nera papildymo. Vazinejau per tris dideles IKI.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 02 15, 19:19)
mergytes, kaip tas Berghoff puodu rinkinys - ar vertas demesio?  ax.gif

Sveikutes,

Man taip pat butu idomu isgirsti apie puodu rinkiny IKI parduotuveje. Ar kaina normali kaip uz tokius puodus ax.gif ?
Atsakyti
Ar kas esat pirke puodu rinkini turguje? Ar jie kokybiski? Turiu omeny ar ne klastotes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2011 02 18, 22:58)
Ar kas esat pirke puodu rinkini turguje? Ar jie kokybiski? Turiu omeny ar ne klastotes? ax.gif

mes esame nusipirkę. Ką aš žinau, klastotė ar ne, bet puodai puikūs thumbup.gif Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 19 vasario 2011 - 22:18
Dar klausimukas 4u.gif
Gal kas turit sy peiliu rinkini? Kaip jums jis? Kokie + ir - ?
Ar geri peiliai? O kaip galastuvas? Patogus? Geras?ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2011 02 21, 00:09)
Dar klausimukas 4u.gif
Gal kas turit sy peiliu rinkini? Kaip jums jis? Kokie + ir - ?
Ar geri peiliai?

aš turiu tokius peilius, tik stovas kitoks. esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 04, 17:16)
as pirkau si inda,tai man jis thumbup.gif as ir orkaitej ji naudoju,ant virykles kaip troskintuva ir dar plius kaip keptuve,kotletus kepu,mesa,blynus bulvinius ir t.t. thumbup.gif

QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 04, 18:52)
o del kepimo indo su stikliniu dangciu kazkaip abejoju, nes kaina ne is mazuju blush2.gif .

QUOTE(Solineda @ 2011 02 04, 22:54)
O man kaip tik pats geriausias daiktas yra keptuve-troskintuvas. Viska jame ruosiu: ir vistiena, ir mesa, ir darzoves. Super daiktas - ir skaniau, ir sveikiau. thumbup.gif dabar net negaleciau valgyti to riebaluose ruosto maisto...

Aš irgi labai džiaugiuosituo troškintuvu su stikliniu dangčiu. thumbup.gif Nors namie pilna visokių stiklinių analogų, bet su šituo nepalyginsi. thumbup.gif Ačiū už idėją panaudoti vietoj troškintuvo ant kaitlentės mirksiukas.gif

Blynų keptuve irgi esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti