Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

Laba diena,

gavau dovanu Berghoff troskintuva (na, toki inda orkaitei gal labiau...) keraminiu pavirsiumi su stikliniu dangciu. Ir nelabai isivaizduoju, ka ir kaip jame gaminti blush2.gif Ta prasme, zinau, kad sitie puodai puikus ir t.t., bet kuo jie ypatingi ir kaip juose gaminti, kad ju nesugadinciau ar nenaudociau gero daikto ne pagal paskirti nelabai isivaizduoju, nes niekada tokio pirkti neketinau ir specialiai nesidomejau... Gal galetumete trumpai apsviesti, kas ir kaip? Visai be riebalu? Su riebalais? Su vandenuku? Tik troskinti ar ir kepti? ir panasus klausimai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iovi: 21 vasario 2011 - 19:07
Sveiki,

gal kas uzsisakinejo is parduotuves www.rotonero.lt ??? ar galima jais pasitiketi? ar kokybiskas prekes parduoda?

dekui labai uz patarimus 4u.gif

Atsakyti
Sveikos
Ikiukuose nusiziurejau dubeni su tarkomis sakyki kurios turit ar patogu naudoti, ar apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 02 22, 13:12)
Sveikos
Ikiukuose nusiziurejau dubeni su tarkomis sakyki kurios turit ar patogu naudoti, ar apsimoka  g.gif

Man tikrai nepatogu - tarkos šiaip aštrios, bet kritinėja, tas dubuo sukiojasi kai tarkuoji. Nu žodžiu, reikia ir tarkas ir patį dubenį prilaikyt pakankamai stipriai. Man greičiau ir patogiau su paprasta tarka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2011 02 21, 01:09)
Dar klausimukas 4u.gif
Gal kas turit sy peiliu rinkini? Kaip jums jis? Kokie + ir - ?
Ar geri peiliai? O kaip galastuvas? Patogus? Geras?ax.gif

user posted image

user posted image

Mama turi, tai jai nepatinka schmoll.gif labai storos geleztes unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kas išbandėt termosą, kaip jo kokybė, laiko šilumą ar ne?
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2011 02 28, 17:00)
Sveikos 4u.gif  kas išbandėt termosą, kaip jo kokybė, laiko šilumą ar ne?

Mano tai nelaiko schmoll.gif Pirkau tą, kur prikėt 29Lt reikėjo... Ką daryt, jei nelaiko šilumos? Kaži ar priims, jei čekiuko neišsaugojau...
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2011 02 28, 15:00)
Sveikos 4u.gif  kas išbandėt termosą, kaip jo kokybė, laiko šilumą ar ne?

O aš priešingai girdėjau, kad labai gerai laiko, mano bendradarbės turi ir nesiskundžia. Pati jį mielai nusipirkčiau, bet šiandien buvau trijose IKI ir nei vienoje nebuvo. Klausiau pardavėjų, tai sakė, kad labiausiai juos ir perka. Tai matyt neveltui ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokoladka: 28 vasario 2011 - 20:02
Sveikos 4u.gif
Nusipirkau Berghoff peilius pries menesi- labai labai thumbup.gif
vakar parsivezem puodu rinkini ir pirmas klausimas g.gif verdu siandien pietus- vanduo uzvire apie 60 laipsniu, pamazinau ugni, virimas tesesi, bet temperatura nekilo. Tiesa, ideta buvo salti virtiniai. Ar cia normalu ir as kazko nezinau apie virima situose puoduose ar termometras grybauja???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 03 06, 13:02)
Ar cia normalu ir as kazko nezinau apie virima situose puoduose ar termometras grybauja???? g.gif

manau, kad normalu, gal dar visas puodas pakankamai nebuvo įkaitęs. Ir kilimas temperatūros taip staiga nebūna. Kai išjungiu, tai po kokių 3-5min pasimato, kad pakilo kokia10 laipsnių.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 06, 14:44)
manau, kad normalu,

Aciu 4u.gif
Gal yra koks puslapiukas lietuviu kalba tokioms blondinems kaip as pasiskaityt kaip su jais elgtis? Visa tema perskaiciau, radau keleta naudingu patarimu, bet noretusi dar daugiau suzinot....
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 03 06, 15:10)

Gal yra koks puslapiukas lietuviu kalba

aš tik čia radus, bet info labai mažai:

http://www.berghoffb...p...9&Itemid=62
Atsakyti