Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas - daug vitamino c :)

Kam patinka avokado vaisius-Perpjaukite avokada isilgai.Abi puseles idekite i lekstutes.Tada apibarstykite puseles druska.I duobutes ipilame alyvuogiu aliejaus.Tada ilasiname kelis lasus valgomojo acto.Viskas! Kai valgysite tai viska isimaisykite.Labai skanu.Skanaus! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tai supjaustau avokada kubeliais ir dar ipjaustau obuoli, apslakstau citrinos cultimis ir uzpilu jogurtu, labai skanu buna su ananasiniu biggrin.gif essen.gif niam...
Atsakyti
O, kiek naudingų receptelių sužinojau! thumbup.gif Mūsų namuose dabar ,,ant bangos" tokia mišrainė:

Avokadas
Krabų mėsa (g. b. ir krabų lazdelės, bet man skaniau mėsa, nes sultingesnė)
Švieži krapai (labai daug krapų)
Šaukštas grietinės
Prieskoniai (druska, pipirai pagal skonį)

Avokadą, krabų mėsą, krapus susmulkinam ir išmaišome su grietine. Skanaus! Labai gaivi ir skani mišrainė wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kera: 28 gegužės 2008 - 09:59
pastaruoju metu tiesiog ryju avokada su juoda duona, truputi tepamo surio ir daug daug cesnako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nestle @ 2008 05 11, 01:40)
Kam patinka avokado vaisius-Perpjaukite avokada isilgai.Abi puseles idekite i lekstutes.Tada apibarstykite puseles druska.I duobutes ipilame alyvuogiu aliejaus.Tada ilasiname kelis lasus valgomojo acto.Viskas! Kai valgysite tai viska isimaisykite.Labai skanu.Skanaus!  4u.gif  thumbup.gif

ka tik sukirtau pusele smile.gif tikrai labao skanu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kera @ 2008 05 28, 10:58)
O, kiek naudingų receptelių sužinojau! thumbup.gif  Mūsų namuose dabar ,,ant bangos" tokia mišrainė:

Avokadas
Šaukštas grietinės

Avokadą, krabų mėsą, krapus susmulkinam ir išmaišome su grietine. Skanaus! Labai gaivi ir skani mišrainė wub.gif

pagaminau ka tik smile.gif laukiu griztant MB, ziuresim koks bus ivertinimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos seimininkes,

pries gerus metelius mes su sese darem uzkandeles su avokadu ir tortilijomis. Labai skanu buvo (nors as ir nesu didele avokado gerbeja). Bet kas blogiausia, kad nei as, nei sesuo to receptuko neuzsirasem. O dabar neberandam SM. Gal kuri zino g.gif Buciau labai dekinga jei parasytumet.
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 28, 17:05)
Kaip nusipirkti nekartų avokadą?  g.gif Mes namie ne šaldytuve palaikom keletą dienų, kad suminkštėtų ir susirptų, bet paskutinį kartą nesuveikė...

As perku ruda odele ax.gif
Man skaniausi sumustiniai:Prinokusi avokada tepu ant baltos duonos su saulegrazomis,dedu kumpio griezineli,ant virsaus-juodaisiais pipirais pabarstytas pomidoro griezinelis.Ir sveika,ir skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 13, 02:33)
As perku ruda odele ax.gif
Man skaniausi sumustiniai:Prinokusi avokada tepu ant baltos duonos su saulegrazomis,dedu kumpio griezineli,ant virsaus-juodaisiais pipirais pabarstytas pomidoro griezinelis.Ir sveika,ir skanu wub.gif

Due drops 4u.gif
gana pikantiškas Tavo receptukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2008 05 28, 10:58)
Avokadas
Šaukštas grietinės

Dariau pagal sita receptuka, tik vietoj grietines majoneza dejau (grietines namie nebuvo) , tai thumbup.gif . Manau, kad su grietine ir nebandysiu, majonezas man buvo kaip tik. Speju, kad su grietine skonio truktu ax.gif
Atsakyti
mano šeimyna irgi pamėgo avokadą, aš ruošiu taip:

avokadą nulupu, išimu kaulą, imetu kelias skilteles česnako, pipirų, druskytės šiek tiek, balzamiko acto lašiuką, petražolės šakelę ar krapo ir viska "sublenderiuoju".
pakepinu baltą forminę duoną(tiktų ir batonas) supjaustau trikampiukais ir aptepu paruošta mase, uždedu skiltelę pomidoro, petražolės.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
guacamole kai vienam avokadui vienas šaukštas grietinės, pagal skonį druskos ir citrinos sulčių, ir viską blenderiu iki vientisos masės thumbup.gif
Atsakyti
O mes taip darom sumuštinius: batono riekelė, sviestas, avokado riekelė tada išspaudžiu citrinos ir pabarstau pipiriukų. Skanaus!
Atsakyti