Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

sweikos 4u.gif
idomu kiek jusu esat psichologija baigusiu? ka dirbat? kaip sekes darba susirast? ir siaip kaip kas?
Atsakyti
as esu psichologe smile.gif pernai baigiau bakalaura, dabar organizacines psichologijos magistre, todel dirbu tik puse etato blush2.gif mokykloj blush2.gif
labai smagu kad atsirado psichologiu pasnekesiai smile.gif
Atsakyti
sweika drinks_cheers.gif
tai gal tu vdu baigei? bigsmile.gif kur dirbi? jei ne paslaptis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nenoreciau mineti mokyklos pavadinimo, nes jauciu kad mesiu as ta darba doh.gif
siandie direktore uzsipuole, visaip terorizuoja verysad.gif
gal zinai kurioj mokykloj kaune ar kauno rajone reikia psichologo? taip reikia darbo, o sitoj mokykloj jau mano darbo dienos eina i pabaiga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2005 12 07, 08:22)
nenoreciau mineti mokyklos pavadinimo, nes jauciu kad mesiu as ta darba  doh.gif 
siandie direktore uzsipuole, visaip terorizuoja  verysad.gif 
gal zinai kurioj mokykloj kaune ar kauno rajone reikia psichologo? taip reikia darbo, o sitoj mokykloj jau mano darbo dienos eina i pabaiga  verysad.gif

nezinau schmoll.gif as ir pati ieskau darbo g.gif nes tuoj grisiu is suomijos kur dabar buvau tris menesius mirksiukas.gif tai vat ieskau visokiu variantu net ir nelabai pagal specialybe g.gif ka darysi doh.gif tokia tu psichologu dalia doh.gif
Atsakyti
as tai matau gana daug tinkanciu darbo skelbimu, tik va kad reikia man dar magistra uzsibaigt g.gif
personalo vadybininku/personalo vadovu/zmogiskuju istekliu vadovu nemazai skelbimu mirksiukas.gif , jei aisku tokia sritis domina biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės, ar galiu prie jūsų prisijungti? 4u.gif
Aš šiame forume iki šiol tik į rankdarbių temas užsukdavau, ir štai atradau dar vieną mane dominančią temą. Šiuo metu studijuoju vdu mokyklinę psichologiją (nors bakalauras tai menotyros ir dirbu muziejaus vedėja), studijos tęstinęs, taigi lakstau iš savo užkampio kas antrą savaitgalį į Kauną. O šiuandien štai bėda prispyrė.Buvau pamiršus, kad rytojui reikia parašyt situacijos su netinkamu vaiko elgesiu analizę. Gal kartais kuri turit? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš baiginėju bakalaurą psichologijos ir norėčiau kažkaip į organizacinę vdu magistratūrą sto 4u.gif gal kuri susidūrėt koki ten reikalavimai, kiek nemokamų vietų, kiek mokėt reikia, ar reik išlyginamų studijų, kaip perspektyvos? smile.gif oi kiek klausimų smile.gif jei atsiras žinančių daugiau paklausiu ax.gif
Atsakyti
bandziau istot seis metais buvau istojus taciau del isvykimo i suomija ir todel kad neduoda akademiniu tik istojus teko mesti...
tai vat skaiciuoja bala is visu pazymiu kokius tik surinkai per keturis studiju metus o dar svarbu ir kiek gavai is bakalauro nes jis labai didele balu dali duoda... tai vat . toliau nunesi tik gavus bakalauro diploma nunesi dokumentus pas mus i katedra ir uzpildai prasymus. tai vat. ir lauki kol ateis ta diena kai reikes eiti i vadinama pokalbi kai klause kodel nori studijuoti... o i organizacine yra didziausias konkursas istoti yra 8 nemokamos vietos ir i jas pretenduoja ir is kitu univeru stojantieji jei jie turi aukstesnius balus.. . tai eina pirmesni nei mes netgi... blink.gif tai vat ... toliau i sveikatos taip pat didelis konkursas... blink.gif o i mokykline tai lengviausia istot... g.gif vat . dar mokamu yra man berods po 2 ar tris vietas ir viskas.apie testines tai nieko nezinau tik kiek girdejau jos mokamos ir gana brangiai. doh.gif na jei dar turi klausimu klausk kai prisesiu prie neto atrasysiu smile.gif
Atsakyti
aisku, o kiek, jei nepaslaptis, vidurkis pas jus maziausias tarp istojusiu buvo nepameni ax.gif o tam pokalbi kaip? Vu girdėjau, kad jis ten ant juoko, o pas jus?
Atsakyti
manau maziausias vidurkis buvo apie 8,8 4u.gif
viduris yra gana aukstas, testiniu organizacines nera; islyginamieji yra priklausomai nuo to, kokiam universitete psichologija baigta - pvz. is klaipedos universiteto nedaug, berods 1, o jei is kuno kulturos universiteto tai 6.

Siaip is kitos specialybes stot tai nepatarciau:
1. Mokytis tikrai sunku, jei neturi psichologinio issilavinimo
2. Daug islyginamuju dalyku, gali but kad viena semestra bus kokie 9 dalykai blink.gif
3. Tvarkarastis su darbu nesuderinamas

O siaip mokytis faina smile.gif
Atsakyti
Tiesa, pas mus pokalbio nera smile.gif
Atsakyti