Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

Pamirsau pamineti dar LABAI svarbu dalyka - paskaitu lankomumas yra privalomas, galima praleisti ne daugiau 25%. Ir zymi kiekviena paskaita, kadangi zmoniu nedaug ~10 tai atsimena visus ir tikrai negalima praleidinet schmoll.gif Taip kad apie darba pamirsk blush2.gif
Tas mane labiausiai ir nervina biggrin.gif
Atsakyti
uch.. kaip suprantu paskaitos ne jokiais vakarais kaip kad kitur buna, o dienomis? verysad.gif ir vidurkis... kai nezinojau kur stot noriu ramiau buvo ax.gif
Atsakyti
as taip pat studijuoju psichologijos bakalaura... bet kai baigsiu magirtranturai galvoju apie daugeli variantu, gal organizacine psichologija, o gal pedagogine... net neisivaizduoju, bet kaip cia raset, kad paskaitos butinos... na, nezinau, man darbelio tai tikrai reiktu... todel, net nezinau, ka reikia atrast...o galgalima neakivaizdziai organizacine?
Atsakyti
tai va, tame ir problema kad organizacines dar nera neakivaizdinese, bent jau VDU ir VU. Nezinau, kuo toliau tuo labiau mane nervina paskaitu lankomumas verysad.gif
Atsakyti
niu tai nezinau, reiks mastyt kazka kitka.. g.gif magistranturos dieninam studijuot tikrai negalesiu... nes pinigeliu verkiant reik...
Atsakyti
Vat sakykit mamytės, gal kurios žinot pgl. specialybę esu slaugytoja, bet baiginėju vpu psichologjos bakalurą, diplomo dar neturiu, ir man darbdavys siulo etatą psichologo ligoninėj kol baigsiu studijas, kaip manot, ar tai realu?Sesele dirba psichologe g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2006 01 29, 16:16)
Vat sakykit mamytės, gal kurios žinot pgl. specialybę esu slaugytoja, bet baiginėju vpu psichologjos bakalurą, diplomo dar neturiu, ir man darbdavys siulo etatą psichologo ligoninėj kol baigsiu studijas, kaip manot, ar tai realu?Sesele dirba psichologe g.gif  g.gif

Kiek mano zinios nesa, teisiskai negalima net su bakalauro diplomu dirbt psichologu, butinai reikia magistro blush2.gif na bet jeigu priims, tai bandyt, nes bent jau man tai magistro studijos nelabai nauju ziniu duoda 4u.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja magistro semestras, ir kaip konkursas i kitas magistro specialybes, gal mazesnis?
O kaip tie isliginamieji? Pirmiausia istoji i tarkim organizacine psichologija ir dar mokaisi vienerius papildomai, ar pirma issilygini ir stoji? nu bukit geros papasakokit smulkiai viska apie magistra?
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 02 04, 21:00)
O kiek kainuoja magistro semestras, ir kaip konkursas i kitas magistro specialybes, gal mazesnis?
O kaip tie isliginamieji? Pirmiausia istoji i tarkim organizacine psichologija ir dar mokaisi vienerius papildomai, ar pirma issilygini ir stoji? nu bukit geros papasakokit smulkiai viska apie magistra?

geriausiai viska apie techninius dalykus papasakos katedroje biggrin.gif islyginamuosius privalai issilaikyt per pirmus magistro metus, taip kad jie prisides prie esanciu dalyku blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motce: 07 vasario 2006 - 15:29
gal kuri nors dirbate prichologe ar dirbote mokykloje? noreciau suzinoti... nes galvoju, kol mokysiuos magistranturoje, gal isidarbinti mokykloje... tik nezinau, kaip ten viskas vyksta... ar pamoku vedimas ieina i mokyklos psichologes pareigas? ar tai yra atskiras dalykas uz kuri atskirai moka... niu labai domina viskas smile.gif jei galit parasykit... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2006 02 13, 11:44)
gal kuri nors dirbate prichologe ar dirbote mokykloje? noreciau suzinoti... nes galvoju, kol mokysiuos magistranturoje, gal isidarbinti mokykloje... tik nezinau, kaip ten viskas vyksta... ar pamoku vedimas ieina i mokyklos psichologes pareigas? ar tai yra atskiras dalykas uz kuri atskirai moka... niu labai domina viskas smile.gif jei galit parasykit... aciu  4u.gif

as dirbu mokykloje, taciau man i pareigas neieina pamoku vedimas, manyciau, kad uz pamokas moka papildomai, bet garantuoti negaliu g.gif o siaip pries priimant i darba yra pasirasoma pareigine instrukcija, kur ir yra aprasomas darbo pobudis...
pareigine instrukcija buna panasi i sita:
http://www.lps.vu.lt...dagogine&doc=02
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 02 18, 17:09)
as dirbu mokykloje, taciau man i pareigas neieina pamoku vedimas, manyciau, kad uz pamokas moka papildomai, bet garantuoti negaliu  g.gif    o siaip pries priimant i darba yra pasirasoma pareigine instrukcija, kur ir yra aprasomas darbo pobudis...
pareigine instrukcija buna panasi i sita:
http://www.lps.vu.lt...dagogine&doc=02

aciu uz informacija biggrin.gif
dar noreciau paklausti, ar imanoma isidarbinti mokykloj baigus tik bakalaura ir studijuojant magistrantura? ir nelabai suprantu is kur gauti biggrin.gif ta kuratoriu smile.gif ar tai turi buti toje mokykloje, kurioje nori isidarbinti tuo metu dirbantis psichologas?
Atsakyti