Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

QUOTE(Isila @ 2013 01 08, 21:57)
Papuoliau, gavau laiska. Bent kazkur pasiseke

Eina sau. Puiku. thumbup.gif
Atsakyti
bet nepapuoliau į šį mėn Vilniuje vyksiančius mokymus apie nerimą ir t.t. Gaila, būtų labai pravertę.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 09, 15:30)
bet nepapuoliau į šį mėn Vilniuje vyksiančius mokymus apie nerimą ir t.t. Gaila, būtų labai pravertę.

As i juos irgi nepapuoliau. Kazkaip i medicininius nemokamus mokymus man nesiseka patekt, tai vazinejuosi i visus pedagoginius, kur siuncia mano PPT, jie irgi nemokami.
Atsakyti
čia bus mano pirmi nemokami.
Atsakyti
sveikos, gal kuri galit padėt? Nusprogo kompas, o su juo kartu ir mano turtai....

Gal kuri turit MMPI klausimyną?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 23, 17:11)
sveikos, gal kuri galit padėt? Nusprogo kompas, o su juo kartu ir mano turtai....

Gal kuri turit MMPI klausimyną?

Sveikinu su patekimu į KET. Manau bus labai naudinga smile.gif

aš gerai paieškojus gal ir rasčiau tą MMPI, nebent jau gavai?
Atsakyti
QUOTE(Emika7 @ 2013 01 30, 19:20)
Sveikinu su patekimu į KET. Manau bus labai naudinga smile.gif

aš gerai paieškojus gal ir rasčiau tą MMPI, nebent jau gavai?

ne, neturiu. Būčiau labai dėkinga aciuks.gif . nes visi "lyg ir turiu", bet niekas nepasidalina blush2.gif

papuoliau ne tik į KET. pasirodo papuoliau ir į kitus mokymus, tad 28-29 Vaiko raidos centre vilniujeklausiausi profesoriaus iš Norvegijos apie vaikų ir paauglių nerimo sutrikimus. Šiaip naudinga, bet taaaaaip norėjausi daugiau praktinių dalykų. Bet buvo įdomu ir verta. Gal dar kas buvot?

Į KET niekas nepapuolė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 30 sausio 2013 - 19:31
QUOTE(Isila @ 2013 01 30, 19:31)
ne, neturiu. Būčiau labai dėkinga aciuks.gif . nes visi "lyg ir turiu", bet niekas nepasidalina  blush2.gif

papuoliau ne tik į KET. pasirodo papuoliau ir į kitus mokymus, tad 28-29 Vaiko raidos centre  vilniujeklausiausi profesoriaus iš Norvegijos apie vaikų ir paauglių nerimo sutrikimus. Šiaip naudinga, bet taaaaaip norėjausi daugiau praktinių dalykų. Bet buvo įdomu ir verta. Gal dar kas buvot?

Į KET niekas nepapuolė?

Na ir sekasi gi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 01 30, 19:31)
ne, neturiu. Būčiau labai dėkinga aciuks.gif . nes visi "lyg ir turiu", bet niekas nepasidalina  blush2.gif

papuoliau ne tik į KET. pasirodo papuoliau ir į kitus mokymus, tad 28-29 Vaiko raidos centre  vilniujeklausiausi profesoriaus iš Norvegijos apie vaikų ir paauglių nerimo sutrikimus. Šiaip naudinga, bet taaaaaip norėjausi daugiau praktinių dalykų. Bet buvo įdomu ir verta. Gal dar kas buvot?

Į KET niekas nepapuolė?

Aš tada dar pasikuisiu stalčiuose ir jei rasiu parašysiu Tau į AŽ.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti