Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

QUOTE(amber722 @ 2006 02 18, 19:25)
aciu uz informacija  biggrin.gif
dar noreciau paklausti, ar imanoma isidarbinti mokykloj baigus tik bakalaura ir studijuojant magistrantura? ir nelabai suprantu is kur gauti  biggrin.gif  ta kuratoriu smile.gif ar tai turi buti toje mokykloje, kurioje nori isidarbinti tuo metu dirbantis psichologas?

yra mokyklu kurios nori kad butu butinai baiges magistra, kitoms mokykloms magistro diplomas ne taip svarbu, manau cia priklauso nuo to, kur yra mokykla, ar tai mokykla ar gimnazija ir pan. Pvz rajonuose truksta psichologu, tai nelabai jie turi is ko rinktis, todel ir priima baigusius bakalaura ax.gif cia aisku tik mano nuomone 4u.gif

kuratoriu susirasi tada, kai jau dirbsi, yra rengiami psichologu susirinkimai, kur susirenka psichologai is to miesto/rajono mokyklu... Va ten ir gausi informacijos i ka kreiptis, kur ieskoti kuratoriaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 02 19, 16:25)
yra mokyklu kurios nori kad butu butinai baiges magistra, kitoms mokykloms magistro diplomas ne taip svarbu, manau cia priklauso nuo to, kur yra mokykla, ar tai mokykla ar gimnazija ir pan. Pvz rajonuose truksta psichologu, tai nelabai jie turi is  ko rinktis, todel ir priima baigusius bakalaura  ax.gif  cia aisku tik mano nuomone  4u.gif

kuratoriu susirasi tada, kai jau dirbsi, yra rengiami psichologu susirinkimai, kur susirenka psichologai is to miesto/rajono mokyklu... Va ten ir gausi informacijos i ka kreiptis, kur ieskoti kuratoriaus  tongue.gif

aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
turiu net tris pazystamas psichologes, derinancias mokyklos psichologes darba su magistranturos studijomis. Ir ne rajono mokyklose.
Atsakyti
Sveikutes, labai reikia pagalbos bigsmile.gif Gal kas pazistate zmoniu, kurie uzsiima dailes terapija su vaikais? Kaip tik apie tai rasau darba ir reikia apklausai respondentu. Buciau labai dekinga, jei parasytumet man i AZ. Gal ir is jusu kuri nors uzsiima dailes terapija? bigsmile.gif Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, malonu susipazhinti... smile.gif

perzhiurejau shiek tiek forumeli ir surpatau, kad i klinika nelabai kas einate... ar ash klystu?
Ash ishdirbau 5 metus po magistro, dabar auginu dukra smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Smagu rasti kolegų skyrelį forume thumbup.gif
Aš studijuoju organizacinę psichologiją. Liko tik(o gal net) parašyti magistrinį darbą.
Ir dar dukrytę auginu wub.gif
Beje, mūsų kurse beveik visos studentės įsidarbino dar pirmaisiais magistrantūros metais, lankyti buvo privaloma tik seminarus.
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2006 04 25, 20:50)
Sveikutės  4u.gif  Smagu rasti kolegų skyrelį forume  thumbup.gif
Aš studijuoju organizacinę psichologiją. Liko tik(o gal net) parašyti magistrinį darbą.
Ir dar dukrytę auginu  wub.gif
Beje, mūsų kurse beveik visos studentės įsidarbino dar pirmaisiais magistrantūros metais, lankyti buvo privaloma tik seminarus.

labukas. o kur tu studijuoji?
Atsakyti
Studijuoju VU.
Atsakyti
sveikos, net nemaciau, kad tokia tema egzistuoja. as taip pat esu psichologe. baigiau 2004 metais bakalaura VU, dabar uz menesio baigsiu klinikines psichologijos magistra. kur dirbsiu dar nezinau, svarstau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių?
Atsakyti
QUOTE(Joli19 @ 2006 06 06, 13:48)
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių?
Na, pirmiausiai reikia apsispresti su tavo pasirinkimo kriterijais mirksiukas.gif Ar nori idomiausio kurso, ar lengviausio, ar dar kokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 06 06, 19:55)
Na, pirmiausiai reikia apsispresti su tavo pasirinkimo kriterijais mirksiukas.gif Ar nori idomiausio kurso, ar lengviausio, ar dar kokio? g.gif

Na, kriterijus Nr. 1 tai įdomumas. Labiausiai nenorėčiau pakliūti ten, kur ir neįdomu, ir sunku... blush2.gif
Atsakyti