Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

VDU psichoterapeutų neruošia. Norint dirbti teks baigti psichoterapijos studijas.
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2012 09 26, 15:18)
Sveikos mamytės ir ne tik  4u.gif

Prieš septynis metus baigiau Kauno medicinos universitetą, VS fakultetą, bakalaurą, magistrą, puikiais pažymiais. Turiu darbą pagal specialybę, uždirbu. Šiemet įstojau į VDU psichologiją (ištęstines bakalauro studijas, turintiems aukštąjį išsilavinimą). Iš esmės domintų ateityje psichologo psichoterapeuto darbas sveikatos priežiūros įstaigose. Tačiau paskaitinėjus  forume, susidaro nuomonė, kad VDU paruošimas neypatingai koks... Ar yra čia baigusių VDU ir kaip baigusioms pavyko save realizuoti būtent dirbant ASPĮ-ose? Domintų bet kokie pamąstymai 4u.gif

ačiū ax.gif

Taip, po VDU, po bakalauro ir magistro galesit dirbt psichologu. O psichoterapeutu tapti galesite tik po papildomu psichoterapijos studiju (keleriu metu).

VDU mano manymu tikrai paruosia blogai, po baigimo teko visko mokytis nuo nulio (ypac psichodiagnostika). Bet gal dabar kas i gera pasikeite...?
Atsakyti
nepasikeitė schmoll.gif anot pačio VDU, jie ruošia teoretikus, bet ne praktikus bigsmile.gif

prieš pusmetį turėjau studentę praktikoj, reikalai nė kiek nepasikeitę.

Turiu klausimą dirbančios PSC arba šiaip žinančioms: ar yra reglamentuota, kiek laiko užtrunka psichologo "konsulotacija" kuomet daromas įrašas NDNT lape?

Vienur aiškina, kad 1 val kaip ir bet kuri psichologo konsultacija. Tačiau kituose PSC tam skiriamos 2 val. ir man sakė, kad taip yra nustatyta visiems.

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 09 30, 20:05)
nepasikeitė  schmoll.gif anot pačio VDU, jie ruošia teoretikus, bet ne praktikus  bigsmile.gif

prieš pusmetį turėjau studentę praktikoj, reikalai nė kiek nepasikeitę.

Turiu klausimą dirbančios PSC arba šiaip žinančioms: ar yra reglamentuota, kiek laiko užtrunka psichologo "konsulotacija" kuomet daromas įrašas NDNT lape?

Vienur aiškina, kad 1 val kaip ir bet kuri psichologo konsultacija. Tačiau kituose PSC tam skiriamos 2 val. ir man sakė, kad taip yra nustatyta visiems.

Nzn., pas mus su tuo visiskas bardakas, neapibrezta, tai jei speji - apsisuki greitai, jei ne - susitari net ir kitai dienai.
Atsakyti
va sunku su tuo "kitai dienai", paskui pasirodo, kad vieta tik po 2-3 sav. doh.gif jei dar spėju pasidaryt tyrimus, tai surašyt į lapą nė pro kur. O žmonės kaip visada - čia ir dabar, nes vaikščiot antrą kartą tingi doh.gif

įdomu kaip kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 10 01, 09:14)
va sunku su tuo "kitai dienai", paskui pasirodo, kad vieta tik po 2-3 sav.  doh.gif jei dar spėju pasidaryt tyrimus, tai surašyt į lapą nė pro kur. O žmonės kaip visada - čia ir dabar, nes vaikščiot antrą kartą tingi  doh.gif

įdomu kaip kitur  g.gif

Pas mus tikrai ne taip itempta, imanoma iterpt greitu laiku. Bet tiesa - zmones visur nori ta pacia diena. Dazniausiai tenka suktis, kad sitaip ir padarytum.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 10 01, 09:19)
Pas mus tikrai ne taip itempta, imanoma iterpt greitu laiku. Bet tiesa - zmones visur nori ta pacia diena. Dazniausiai tenka suktis, kad sitaip ir padarytum.

pas mane be šansų, 2 sav į priekį viskas išregistruota doh.gif

Tai jiems sudėtinga ateiti tik to lapo pasiimti kitą dieną. O kad antrą kartą ištyrimui ateiti, tai čia išvis kaip iš fantastikos srities. Gi nieko nereikia "tik biškį parašykit, tam ir 5 min gana" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 07 26, 13:43)
aš šitų kursų labai noriu  bigsmile.gif

Alantida, jei ką sužinosit, paskelbkit.

www.psichinfo.lt aš irgi visada reguliariai peržiūriu. manyčiau, artėjant rudeniui pasiūlymai gausės, bent jau pernia taip buvo.  Aš va dabar radau dailės terapijos kursus - 1500lt gaunasi. Mąstau...  g.gif

Isila,
informacija apie Praktinės psichologijos studijų centro organizuojamus klinikinio vertinimo kursus: http://www.lapa.lt/l...-vertinimo-moky
Atsakyti
QUOTE(Mirga @ 2012 10 20, 15:02)
Isila,
informacija apie Praktinės psichologijos studijų centro organizuojamus klinikinio vertinimo kursus: http://www.lapa.lt/l...-vertinimo-moky

o kokia šių mokymų kaina? Nebuvo parašyta arba pražiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirga @ 2012 10 20, 14:02)
Isila,

didelis didelis ačiū

QUOTE(dirty_kiss @ 2012 10 21, 11:39)
o kokia šių mokymų kaina? Nebuvo parašyta arba pražiūrėjau  ax.gif

aš irgi nemačiau. gal reik parašyt el.paštu ir paklaust g.gif
Atsakyti
Kaip dirbasi, gal kas dirba darzelyje? Parasykit i a.z. koks ten popierizmas. Mastau gal pasiusiulyti ten dirbti...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 10 24, 13:33)
didelis didelis ačiū
aš irgi nemačiau. gal reik parašyt el.paštu ir paklaust  g.gif

Galite skambinti programos administratorei smile.gif
Atsakyti