Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR avialinijos

QUOTE(Chr. @ 2010 03 18, 15:12)
Kažką man tėtis aiškino, kad Ryanair'e nėra to priduodmo bagažo, tik rankinis.  doh.gif
Tai taip gaunas, kad jei dar turiu lagaminą, reikia jį atiduot ir sumokėt kažkiek, ar ne? blush2.gif

yra priduodamas jei uz ji susimoki 15 kg, jai du usisakysiu 30kg galesi priduoti tik uz ji mokama atskirai, jei sugalvosi pries pati grydi kad vis del to nori cimodano tada labai padoriai sumokesi pries priduodamas oro uoste
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 03 18, 14:39)
O kaip del pasu galiojimo, mano vaiko pasas baigiasi liepos menesi, girdejau kad likus 3 men nebegalima skrist, bet juk perkant bilieta dar duomenu nereikalauja tik paskum kai uzbukini, tai jai bus pinigeliai sumoketi vis tiek neleis skrist, nors galios pasas blush2.gif

anoj temoj rasiau as nes bijojau kad nepraleis, mano dukros pasas baigesi ir nebuvo jau like 3 menesiai o kelios tik savaites, ir praleido, tik patikros metu, paziureja i pasa pasake kad jau baigiais galiojimas, bet as nelaukus ir paskiau kad vaziuojam prasitest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 03 18, 16:12)
Kažką man tėtis aiškino, kad Ryanair'e nėra to priduodmo bagažo, tik rankinis.  doh.gif
Tai taip gaunas, kad jei dar turiu lagaminą, reikia jį atiduot ir sumokėt kažkiek, ar ne? blush2.gif

52,50 lt už vieną skrydį kainuoja registruojamas bagažas.
Atsakyti
Gal kvailas klausimas pasirodys, bet kad ramiau butu paklausiu.. blush2.gif
Musu skrydis si pirmadieni, skrendame 4asmenys, vieno pasas pasibaiges, skubos tvarka ji uzsisake, bet jis bus tik pirmadieny ryte, bilietus atsispausdinti spesim, nes iki skrydzio bus like daugiau nei 4h, taciau norime 3bilietus atspausdinti anksciau nei pirmadieny, tai ar uzpildzius triju zmoniu duomenis ir paspaudus spausdinti, veliau dar leis sugristi ir suvesti ketvirtojo zmogaus duomenis? ar visu duomenis reik suvesti vienu metu?
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 03 19, 21:24)
Gal kvailas klausimas pasirodys, bet kad ramiau butu paklausiu..  blush2.gif
Musu skrydis si pirmadieni, skrendame 4asmenys, vieno pasas pasibaiges, skubos tvarka ji uzsisake, bet jis bus tik pirmadieny ryte, bilietus atsispausdinti spesim, nes iki skrydzio bus like daugiau nei 4h, taciau norime 3bilietus atspausdinti anksciau nei pirmadieny, tai ar uzpildzius triju zmoniu duomenis ir paspaudus spausdinti, veliau dar leis sugristi ir suvesti ketvirtojo zmogaus duomenis? ar visu duomenis reik suvesti vienu metu?
Aciu is anksto  4u.gif

vienu kartu
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 03 20, 00:24)

O as manau, kad galima ir atskirai tam vienam zmogui bilietus atsispausdinti. Nes kiek prisimenu, ten varneles prie vardu reikia deti (ar nuimti).
Musu lygiai tokia pati stuacija buvo: pirkom kaip viena bilieta. O kai darem check-in, tai kiekviena uz save. netgi skirtingomis dienomis cekinomes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 20 kovo 2010 - 08:17
QUOTE(My.Vica @ 2010 03 19, 22:24)
Aciu is anksto  4u.gif

Tikrai galima

Mums yra teke atskirai spausdintis.Sistema tikrai leidzia kelis kart ieiti.
Be to,oro uoste,Dubline,klausiau Ryanair merginu,jos patvirtino,kad nera labai svarbu per viena karta spausdintis wink.gif
p.s.tik nervint jau pradejo tos avialinijos.Paskutiniu metu su tais bagazais uzknsit pradejo.
Isivaizduokit,situacija Dubline.Buvom iregistrave du rankinius bagazus ir du tuos atiduodamus.Tai su tais dviem rankiniais perejom tas visas patikras.Dutty free apsipirkom siek tiek.Nu ir ka,nueje sau ramiai laukiam kol sodins i lektuva.Tai kai atejo musu eile,tai stiuardeses pareiske,kad papildomi maisiukai,kad ir pirkti dutty free zonoje turi buti sudeti i tas tasytes,kur is anksto isinesinejome,arba reikia susimoketi papildoma mokesti uz jas.Tai buvo keleta zmoniu,kurie ejo ir apsimokejo.....
Nu kas cia per do nesamones,tai neturiu zodziu.Tai taip iseina,kad toje zonoje geriau jau nieko nepirkti doh.gif Absurdas zodziu.
Ir jau ne viena karta mums yra taip nutike......
Atsakyti
sveiki, esu labai išsigandusi. girdėjau, kad žada streikuoti UK oro uostai, o aš turiu bilietą kovo 22 dieną iš Liverpulio Džono Lenono oro uosto į Kauną. Ar tas skrydis neatšauktas? kaip sužinoti?
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 03 20, 09:16)
O as manau, kad galima ir atskirai tam vienam zmogui bilietus atsispausdinti.

drinks_cheers.gif tikrai galima ir keliais kartais, nebūtinai vienu kartu wink.gif

QUOTE(shaimon @ 2010 03 20, 14:35)
sveiki, esu labai išsigandusi. girdėjau, kad žada streikuoti UK oro uostai, o aš turiu bilietą kovo 22 dieną iš Liverpulio Džono Lenono oro uosto į Kauną. Ar tas skrydis neatšauktas? kaip sužinoti?

Ryanair.com puslapyje po bilietų paieškos sistema jeigu ką, būtų pranešta iš anksto.
Atsakyti
atsispausdinus bilietus,iškilo klausimas-ką reiškia:
Bag0-0 checked Bag,
Bag1-1St.checked Bag (čia kaip suprantu registruojamas bagažas)
O ką reiškia tas Bag.0? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2010 03 20, 14:35)

As rytoj is ten pat skrendu g.gif Bet nieko tokio negirdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2010 03 20, 14:03)
atsispausdinus bilietus,iškilo klausimas-ką reiškia:
    Bag0-0 checked Bag,
    Bag1-1St.checked Bag (čia kaip suprantu registruojamas bagažas)
O ką reiškia tas Bag.0? ax.gif

kaip suprantu,tai skrisit dviese.
Tai ppirma eilute Bag0-0 checked Bag, - nepriklauso jokios tases mirksiukas.gif
O Bag1-1St.checked Bag - vienas rankinis 10 kg ,kitas atiduodamas 15 kg
Atsakyti