Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR avialinijos

QUOTE(Linuute @ 2010 03 20, 16:55)
kaip suprantu,tai skrisit dviese.
Tai ppirma eilute Bag0-0 checked Bag,  -  nepriklauso jokios tases  mirksiukas.gif
O  Bag1-1St.checked Bag  - vienas rankinis 10 kg ,kitas atiduodamas 15 kg

skrisim trise,bet bilietas būna konkrečiam žmogui.Kas neturim registruojamo bagažo ant mūsų bilietų rašo -Bag0-0 checked Bag, tik aš suabejojau dėl to žmogaus bilieto,kuris turi registruojamą bagažą,ten parašyta-Bag0-0 checked Bag,
Bag1-1St.checked Bag .Pagalvojau,gal čia taip užrašyta todėl,kad bagažas pirktas vėliau,nei bilietai.Gal dėl to taip ir užrašė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 20 kovo 2010 - 16:17
QUOTE(Arveda @ 2010 03 20, 17:13)
As rytoj is ten pat skrendu  g.gif  Bet nieko tokio negirdejau  g.gif

man mama iš LT paskambino ir sakė kad per žinias rodė (atrodo) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2010 03 21, 02:27)
man mama iš LT paskambino ir sakė kad per žinias rodė (atrodo) 4u.gif

Tai gal rode, kad British airways darbuotojai streikuoja? mirksiukas.gif

Paziurek Ryanair ir oro uosto puslapiuose. Turetu buti parasyta, jei bendroves arba oro uosto darbuotojai streikuotu. Bet bent jau man uzsifiksavo tik British airways streikas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 03 21, 10:01)
Tai gal rode, kad British airways darbuotojai streikuoja?  mirksiukas.gif

Paziurek Ryanair ir oro uosto puslapiuose. Turetu buti parasyta, jei bendroves arba oro uosto darbuotojai streikuotu. Bet bent jau man uzsifiksavo tik British airways streikas.  g.gif

tik British airways streikuoja. Mes buvom Vokietijoje kaip tik per Lufhansa streiką, tai Ryanair normaliai skraidė, tik buvo pilni lėktuvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2010 03 20, 16:55)

Tai ppirma eilute Bag0-0 checked Bag,  -  nepriklauso jokios tases  mirksiukas.gif

gal Bag0-0 checked bag reiškia ,jog nėra registruojamo bagažo.o rankinis tai priklauso visiems.Ar ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2010 03 21, 17:33)
gal Bag0-0 checked bag reiškia ,jog nėra registruojamo bagažo.o rankinis tai priklauso visiems.Ar ne taip? g.gif

Nu ,kad zinokit ne visiems manau g.gif .Teko karta skristi,su vienu rankiniu bagazu,o vaikas tasyte savo su zaislais turejo prie saves,tai prisikabino,kad cia jau antras rankinis,kuris mums kaip ir nepriklauso....,tai grudau as ji tada i savaji biggrin.gif Tai va...

p.s.kazkada Karmelavos orouoste,buvo tokia siruacija,kad skirdau i Dublina porai dienu,turejau tik viena rankini bagaza,man priklausanti,ir dar rankinuka,tai manes paprase,kad as ta rankinuka isideciau i ta tasyte turima doh.gif ,tipo negalima taip doh.gif .Nu zodziu,manau kaip ant ko papulsi cia jau priklauso..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 21 kovo 2010 - 20:19
QUOTE(Linuute @ 2010 03 21, 21:16)
Nu ,kad zinokit ne visiems manau  g.gif .Teko karta skristi,su vienu rankiniu bagazu,o vaikas tasyte savo su zaislais turejo prie saves,tai prisikabino,kad cia jau antras rankinis,kuris mums kaip ir nepriklauso....,tai grudau as ji tada i savaji  biggrin.gif Tai va...

p.s.kazkada Karmelavos orouoste,buvo tokia siruacija,kad skirdau i Dublina porai dienu,turejau tik viena rankini bagaza,man priklausanti,ir dar rankinuka,tai manes paprase,kad as ta rankinuka isideciau i ta tasyte turima  doh.gif ,tipo negalima taip doh.gif .Nu zodziu,manau kaip ant ko papulsi cia jau priklauso..........

Tai jei jusu vaikas buvo iki 2 mettu, ir neturejo bilieto, tai jam nepriklause rankinis bagazas.
As karta su diem vaikas vaziavau. Ir viena buvo virs 2 metu. o man pardejo aiskinti, kad jai nepriklauso, tai sakau, ka cia snekat, juk ji bieltea turi. Tai atsiprase. nu susimaise, bet taip itampa sukele, sakes
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2010 03 21, 21:16)
...turejau tik viena rankini bagaza,man priklausanti,ir dar rankinuka,tai manes paprase,kad as ta rankinuka isideciau i ta tasyte turima  doh.gif ,tipo negalima taip doh.gif .Nu zodziu,manau kaip ant ko papulsi cia jau priklauso..........

ir Kaune, ir Brėmene, ir Memmingene liepė rankinę įsidėti į rankinio bagažo lagaminėlį, bet aš jau prieš tai žinojau, kad reikės susidėti į vieną lagaminą viską, tai man problemų nekilo, o kelios moteriškės tai grūdo sunkiai ... 4u.gif
Atsakyti
Rankinins bagazas ir yra rankinis, ir jis turi buti vienas, o ne keli. Tokios ju taisykles
Atsakyti
Pirma kart skrisiu su Ryanair, jau galva apsisuko nuo visko. Paaiskinkit neismanelei kaip nusigaut nuo oro uosto iki Londono? cia is anksto nusipirkt bilietus? ir kokios mazdaug kainos??
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 03 22, 10:34)
Pirma kart skrisiu su Ryanair, jau galva apsisuko nuo visko. Paaiskinkit neismanelei kaip nusigaut nuo oro uosto iki Londono? cia is anksto nusipirkt bilietus? ir kokios mazdaug kainos??

geriausia ir pigiausia butu pirktis autobuso bilietus internetu www.easybus.co.uk bent as is ten pirkau, sumokejau po 2 svarus uz bilieta i viena puse. o ten pas vairuotoja perkant 14svaru i viena puse kainuoja. o ir si kompanija jei jusu skrydis veluos i nespesite i autobusa, tai drasiai galesite vaziuoti su kitu reisu nieko neprimokejusi. mano lektuvas velavo isskristi 2h bet viskas normaliai, isvaziavau su velesniu autobusu. tikiuosi, kad padejau 4u.gif
Atsakyti
Kas yra LEAD PASSENGER NUMBER???
skubei reik. 4u.gif
Atsakyti