Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Deimushka, bręsta akyčių pamokėlės poreikis ax.gif smile.gif . Laaaabai daili Liusi. Ir kailiukas žiauriai mielas atrodo wub.gif

Dragonfly, lauksim antro kimšimo įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Deimushka, man su nosytėm tas pats, bet padariau kartą atradimą - reikia ŽIAURIAI susikaupti jas siuvinėjant ir nenukrypti nuo užmanymo nei per plaukelį, durti tiksliai kuo tiksliausiai tik į tą mikroną, kurį reikia, tada ir gaunasi jos puikiai. Bet man išmuša 9 prakaitai kol pataikau į tą mikro taškelį doh.gif
Atsakyti
Sveikos. labai prastas oras, tamsu. Fotografuoti tikrai sudėtinga, todėl rodau kol kas tik vieną nuotrauką. Kavutė Trumpai. Tai meškutė anime tipo, pasiūta iš mohero, kimšta sinteponu ir stikliniu granuliatu, akytės stiklinės. Nosis - vaškuota. Siuvinėta stilizuotomis kavos pupelėmis (iš viso 8), kaspinas - dažyta šilkinė nosinaitė, plonąjį kaspinėlį prilaiko sidabrinė kavos pupelė. Ši meškutė stovi, jos ūgis 27 cm.
Nuotraukų bus daugiau, kai orai pragiedrės smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 01 balandžio 2010 - 18:15
QUOTE(deimushka @ 2010 04 01, 14:38)

grazi katyte, tik man jos akytes labai liudnos..net sirdute spaudzia kad taip kaciukas liudi..
bet nepaisant ot labai graziai pasiuta 4u.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 04 01, 19:14)
Kavutė Trumpai.

labai grazi..ir pupeles labai jai tinka, tai ir uzuodziu kava:))
man tik akytes keistos...
bet gal siandien man taip visu meskiuciu akytes pasistebi, kad
pati siandien tris kart meskutei akis persiuvau ir nieko vistiek gero..truksta kazko nors tu ka...ir nezinau ka daryt..truputi palauksiu gal kils kokia mintis.

turiu meskiu myletojos klausimuka. kadangi jau pasiuvau liko tik isdailint ir isglostyt meskute zoologijos sodo paramos aukcionui, tai noretus daugiau suzinot ne tik apie aukciona, bet ir kam kaip ta meskute perduot?

taip pat, gal galit pasidalint ziniom, kaip jus darot pasiukus, kas juose turi but parasyta?
Atsakyti
Corrie, laisva forma pasiukas. CIA TRUMPA NUORODA, o meškiuką aukcionui reikia perduot IM-bear iki balandžio 17 dienos.
Papildyta:
Arbatėle, man labai miela meškutė, nelabai įžiūriu kaip ten akytės padarytos. Atrodo lyg su virvute, mano skoniui būtų gražiau jei arčiau stikliuko būtų virvutė, dabar tas tarpelis taip krinta į akis. Šiaip labai graži, tokia apgalvota visa, vientisa, labai gražiai suderinai.
Deimushkos katytės atrodo labai gražus kailiukas. Čia turbūt mini katytė? Labai kruopšti, rūbeliai kokie dailūs, na bet nemėgstu aš tų blakstienų nors tu ką smile.gif
Atsakyti
Corrie, realiai kava ji nekvepi (gaila, bet kavos kvapas trumpalaikis) mirksiukas:

dragonfly*, tai mano pirmas bandymas su virvelėmis padaryti akis. Todėl dar nežinau kaip man gražiau. Sekantį kartą ieškosiu kitokių variantų. Dėkui už pastabėlę ir gražius žodžius dėl meškutės priedų. Kailiuko spalva tiesiog pati padiktavo temą.

Apie Deimushkos Liusi neparašiau ne todėl, kad nemačiau, o todėl, kad neturiu savo nuomonės.
Atsakyti
Oi fainuoliai meskiai ir katyte wub.gif wub.gif wub.gif
O ziurau apacioje Im-bear turim, gal kokiu ispudziu is parodos, a?
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif ! Ir vel trumpam atlekiu su reikalais ))) Vakar buvo pirma parodos diena, tai net galva apsisuko - kiek zmoniu, kiek meskiuku, kiek groziu!!!

O as atbegau dabar, nes gavau skubu prasyma is Meskomanijos akcijos organizatores - ji praso visu autoriu, dalyvaujanciu aukcione, trumpu prisistatymu ir meskiuku skaiciu, nes nuo to priklausys aukciono laikas. Tai prasau visu mergaiciu, kas ruosiasi aukcionui per siandien atsiusti man i e-maila nutellina888@gmail.com kelis sakinukus apie save. Ir kiek meskiuku ruosiasi sukurti aukcionui - viena ar du biggrin.gif
Savo meskiukus reikes aprasyti pagal SITA PAVYZDI

Mergaites, labai prasau, pasistenkit per siandien apsispresti ir atsakyti man drinks_cheers.gif

corrie, parasysiu tau savo adresa i az

Iki vakaro!
Atsakyti
Arbatėle, Kavutės labai simpatiškos proporcijos ir spalvos. Kaip visada nuoširdumo kupinas kūrinėlis wub.gif . Netrukdo man net tos toliau esančios juostelės - iš pradžių pagalvojau, kad čia ir buvo užmanymas toks mirksiukas.gif Lauksim daugiau 4u.gif

Im-bear, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aš ieškojau lėlių, radau meškinus. Tikiuosi Jums bus įdomu nors virtualiai pabūti Maskvoje. MosFair2010
Atsakyti
Ačiū, Sige, buvo laaaabai smagu pasidairyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 04 02, 08:09)
Arbatėle, Kavutės labai simpatiškos proporcijos ir spalvos. Kaip visada nuoširdumo kupinas kūrinėlis  wub.gif . Netrukdo man net tos toliau esančios juostelės - iš pradžių pagalvojau, kad čia ir buvo užmanymas toks  mirksiukas.gif  Lauksim daugiau  4u.gif

Dėkui, Pudra aciuks.gif
Nu nežinau kaip su tom virvelėmis ir akims, nežinau. Bandžiau ir prie pat akies - nepatiko, dariau toliau - galvojau dar į tuos tarpelius vilnelės šviesios įvelti - negražu. Norėjosi tokios akių formos, bet išpildyt tai ką sumaniau nepavyko. Nemoku padaryti tokių vokų, kad uždėjus nepasikeistų meškino nuotaika, netaptų jis liūdnas. Bet viskas laikui bėgant. Už tai nosimi esu patenkinta hihihi.gif
Atsakyti