Arbatėle, fainutė tavo Kavutė
Tokia suderinta visa, man net jos akytės kavos pupelių formos
Arbatėlė-----liuks meškiukas--man ji labai patiko,netrukdo man akys
nei virvutė
Vat tik kažkaip norėtusi ,kad meškutės padai butu labiau išjieškoti--su tom pagalvėlėm
jie pirmam plane ir niešbaigti kažkokie
Deimushka
už gerą žodį
Adatėle, o man padai tokie patinka
Adatėle, o man padai tokie patinka
Arbatėle-linksmuolė tavo Kavutė
Tokia netradiciška, labai miela
Daug įdomių elementų viename susitiko: ausytės žemai nuleistos, akyčių forma, kavos pupelės ant meškutės kūno. Man ji patinka! Ir padukai-tokie švelnučiai
Nieko jiems netrūksta
Mergaites, kas dalyvauja akcijoje - labai laukiu Jusu prisistatymu
Jau lekiu i paroda!
Jau lekiu i paroda!
Im-bear - sėkmės
su Velykom, mielos moterys

su Velykom, mielos moterys

Su šventėm!
QUOTE(pudra @ 2010 04 05, 18:32)
Poliarinė meškutė Tutė
Nuostabi meškutė
Labai ačiū, Nimukai, už tokius šiltus žodžius
. Džiaugiuosi, kad patiko
Visas meškiniautojas su šventėm
Pudra nuostabi meškutė, tikrai turbūt gražiausia iš visų darbelių. Ypatingai žvilgsnis vykęs. Vienintelis dalykas kas man kliūva tai tie sendinimo dygsneliai. Kai ji visai nesendinta ir tokia švarutė, man kažkaip dirbtinai ir keistai atrodo. Labai gražus profilis
Pudra nuostabi meškutė, tikrai turbūt gražiausia iš visų darbelių. Ypatingai žvilgsnis vykęs. Vienintelis dalykas kas man kliūva tai tie sendinimo dygsneliai. Kai ji visai nesendinta ir tokia švarutė, man kažkaip dirbtinai ir keistai atrodo. Labai gražus profilis
Meškutė labai faina ir įdomi, tokia, nu tokia švelnutė
Nu pats meilumas.
(tik man norėtųsi nuotraukų šiek teik ryškesnių, ne tokių blankių. Meškutė tiesiog dingsta erdvėje. Tai sustiprina jos meilumą, bet trukdo su ja susipažinti)
(tik man norėtųsi nuotraukų šiek teik ryškesnių, ne tokių blankių. Meškutė tiesiog dingsta erdvėje. Tai sustiprina jos meilumą, bet trukdo su ja susipažinti)