Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Arbatėle, fainutė tavo Kavutė 4u.gif Tokia suderinta visa, man net jos akytės kavos pupelių formos ax.gif
Atsakyti
Arbatėlė-----liuks meškiukas--man ji labai patiko,netrukdo man akys schmoll.gif nei virvutė thumbup.gif Vat tik kažkaip norėtusi ,kad meškutės padai butu labiau išjieškoti--su tom pagalvėlėm g.gif jie pirmam plane ir niešbaigti kažkokie g.gif
Atsakyti
Deimushka oro_buckis.gif už gerą žodį smile.gif

Adatėle, o man padai tokie patinka tongue.gif
Atsakyti
Arbatėle-linksmuolė tavo Kavutė wub.gif Tokia netradiciška, labai miela wub.gif Daug įdomių elementų viename susitiko: ausytės žemai nuleistos, akyčių forma, kavos pupelės ant meškutės kūno. Man ji patinka! Ir padukai-tokie švelnučiai rolleyes.gif Nieko jiems netrūksta mirksiukas.gif

Atsakyti
Mergaites, kas dalyvauja akcijoje - labai laukiu Jusu prisistatymu 4u.gif

Jau lekiu i paroda! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Im-bear - sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

su Velykom, mielos moterys
user posted image
Atsakyti
Su šventėm! mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Poliarinė meškutė Tutė -

user posted image

Daugiau čia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 04 05, 18:32)
Poliarinė meškutė Tutė

Nuostabi meškutė wub.gif man ji pati gražiausia iš visų tavo darbelių blush2.gif
Atsakyti
Labai ačiū, Nimukai, už tokius šiltus žodžius 4u.gif . Džiaugiuosi, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Visas meškiniautojas su šventėm 4u.gif

Pudra nuostabi meškutė, tikrai turbūt gražiausia iš visų darbelių. Ypatingai žvilgsnis vykęs. Vienintelis dalykas kas man kliūva tai tie sendinimo dygsneliai. Kai ji visai nesendinta ir tokia švarutė, man kažkaip dirbtinai ir keistai atrodo. Labai gražus profilis wub.gif
Atsakyti
Meškutė labai faina ir įdomi, tokia, nu tokia švelnutė wub.gif wub.gif wub.gif Nu pats meilumas.
(tik man norėtųsi nuotraukų šiek teik ryškesnių, ne tokių blankių. Meškutė tiesiog dingsta erdvėje. Tai sustiprina jos meilumą, bet trukdo su ja susipažinti)
Atsakyti