Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Sveikutės visos!
Pudra, meškutė Tutė-nuostabi, jau gyriau tavo bloge, bet pagyrimų gi niekada nebūna per daug? mirksiukas.gif Tas netradicinės formos snukutis-ypatingai patrauklus wub.gif Lyg ir grubokas pagal pačią meškutę, didokas, bet tuo ir žavingas, kad ne per saldus wub.gif

Im-bear - matau tave apačioj!!! Kur tu? Jau Vilniuje? Laukiam pasakojimų, reportažų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 06 balandžio 2010 - 08:26
QUOTE(ievuschka @ 2010 04 06, 09:13)
Im-bear - matau tave apačioj!!! Kur tu? Jau Vilniuje? Laukiam pasakojimų, reportažų!

Labukas visoms! Grizau, bet esu tokia isvargusi, kad net neturiu jegu rasyti ( o dar ir namuose baisus bardakelis...)
Tai kad visi pasakojimai bus veliau )))

Nuostabus nauji zveriukai, mergaites!!! wub.gif
Atsakyti
OJojojojoj... aš galvoju, kad visi Velykas švenčia, forumas miega, jokių postų... O pasirodo, kažkas atsitiko pas mane ir visai nerodo, kad veiksmas vyksta verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Galvoju prisijungsiu ir pažiūrėsiu, kodėl nieks neyksta - o čia trys puslapiai prirašyti... Iš pradžių dingo mano avataras, o dabar dar nieko ir negaunu....
Tad, dabar pirmiausia noriu paklausti Im-bear: ar ne per vėlu sudalyvauti Meškomanijoje? Kadangi negavau mail'o, kad čia kažkas vyksta, tai nieko ir nesiunčiau.. Jei ne vėlu, noriu sudalyvauti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Arbatėle, mano tavo meškutė wub.gif wub.gif wub.gif O kavos pupelės - siuvinėtos? Man net iš forumo atrodo, kad ji kvepia kava biggrin.gif
O apie Pudros meškutę jau prirašiaau visur, bet čia pakartosiu, kad laaabai patiko, o jau profilis wub.gif wub.gif wub.gif Visas atlikimas, kruopštumas, kokybė 4u.gif

O ir vėl nėra mano avataro? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 06 balandžio 2010 - 17:31
Dragonfly*, Arbatėle, Ievuschka, Im-bear, Pedingtonai, ačiū wub.gif .

Na ką, lauksim naujienų iš Im-bear mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir aš prisikasiau iki čia, po visų varginančių Velykų (mat, vietoj to, kad keliauti pas mamą, tetą ir draugus, staiga teko visus priimti pas save doh.gif ), po šiokių tokių ligelių atradau laiko parašyti ir aš. Pirmiausia turiu pagirti meškiukus - Arbatėlės meškutės man baisiai gražios tos kavos pupelės išsiuvinėtos, subtilios tokios. O akytės nors ir nelabai mano skonio, bet kažkaip jos labai dera prie to didžiulio kaspino ant pakaušio, taigi, viskas taip kaip ir tur būt thumbup.gif

Pudros meškutė irgi baisiai įdomi. Man vis smagu žiūrėti, kaip veliamas snukutis leidžia išgauti visiškai kitokias nuotaikas, visiškai kitokias formas nei snukutis iš kailiuko. Tik man irgi norėtųsi šiek tiek aiškesnių nuotraukyčių, kad galima būtų labiau patyrinėti visą kūrinėlį. Nors tame gal ir paslaptingumas blush2.gif

O aš šiandien turiu daugiau laiko, tai į blogą pasižadu įdėti dar šiokios tokios informacijos, padėsiančios greičiau parduoti jūsų kūrinėlius 4u.gif
Atsakyti
Pedingtonai, ačiū, bet meškutė kava nekvepi hihihi.gif Su siuvinėjimu buvo komplikuota. Iš pradžių paaiškėjo, jog ne visos parinktos psalvos dera su kailiu. Buvau nusipirkus pašomos kanvos - deja, ji per stambi mano meškai buvo. Teko siuvinėti vis tiek ant kailiuko. Siuvinėjau dienos metu, o kai ant kojų nusprendžiau siuvinėti vieną vakarą, tai supratau: ne naktinis tai darbas lotuliukas.gif Tai tiek apie mano siuvinėjimus.
Zhuvycia 4u.gif sniegas nutirpo, lauk svečių mirksiukas.gif Meškos galva šiek tiek plokštoka, tai tik tokio dydžio kaspinas šį defektą maskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 04 06, 20:33)
O aš šiandien turiu daugiau laiko, tai į blogą pasižadu įdėti dar šiokios tokios informacijos, padėsiančios greičiau parduoti jūsų kūrinėlius  4u.gif

Na ir šaunolė ta mūsų Zhuvycia thumbup.gif Labai labai lauksim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš su reikalu - pasiūlymu.
Piešistorė. Kaune, greta Akropolio yra tokia parduotuvė, prekiaujanti rankdarbiams skirtoms priemonėms "Ornamentai". Ji turi labai didelę ir gražią vitriną. Čia tam, kad įsivaizduoti erdvę.
user posted image

Šiuo metu vitrinoje forumo www.leliunamai.lt lėlės. Forumiečiai buvo surengę parodą susitikimą ir dalį lėlių paliko. Labai daug žmonių sustoja, apžiūri, užeina, klausia kainų. Tai judri gatvė.
Galime suruošti savo mini meškiukų parodą vitrinoje. Mums reiktų tik plakato.
Nežinau ar pliusas ar minusas, kad žmonės gali prieiti ir pažiūrėti iš arti, bet paliesti negali hihihi.gif Kaip visada iškyla klausimas: kas prižiūrės ir bus atsakingas. Taigi, Ornamentų kolektyvas prižiūrėtų, o atsakomybė guls ant mano pečių.

Čia pasiūlymas. Jei bus įdomu - galime aptarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 08 balandžio 2010 - 08:06
user posted image Sveikos, meškiukininkės user posted image,

ačiū jums visoms už sveikinimus, sulaukus sūnelio user posted image ..

žiūriu, kad čia darbai, projektai intensyviai vyksta, smagu user posted image, grįšiu į ritmą ir aš daugiau sudalyvausiu, dabar tik prabėgom visur user posted image..

Im-bear, laukiu ir aš tavo pasakojimo, abydna buvo būti šalia ir negalėti sudalyvaut user posted image...
Atsakyti
Arbatėle - pasiūlymas tiesiog nuostabus thumbup.gif Manau, atsiras norinčiųjų parodyti savo meškiukus ir žvėriukus smile.gif Ir aš mielai sudalyvaučiau ax.gif Reikia tik sutarti kaip ir kada savo meškiukus į Kauną pristatysim g.gif O gal kada Vilniuj būsi, Arbatėle?

LTsaulele- smagu tave matyti clap.gif Lauksim sugrįžtant su meškinais!
Atsakyti
Ne taip sunku, juk ir iki Vilniaus atlėkti. Nes vis tiek daugume vilniečių mirksiukas.gif O šiaip tai aukcionas balandį, tai tuo pačiu būtų galima ir apžiūrėti patalpas, jei kam įdomu ir jei kas atvažiuos į Kauną.
Atsakyti
Pagaliau nufotografavau savo avelę! (jau kaip reikia foto pamokėlių, tai negaliu doh.gif , laukiu nesulaukiu ax.gif ) Sėdėjo vargšelė pora mėnesių, laukė, kol mezginį į kanopas įduosiu. Ir tai pagaliau įvyko clap.gif
Taigi, susipažinkit-avelė Doroti
user posted image

Daugiau nuotraukų netrukus sukelsiu į blogą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 09 balandžio 2010 - 11:03