Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Laba biggrin.gif

Esu labai dėkinga pudrai už nuorodą. 4u.gif

Labai gražūs darbeliai.
Bet jūs visos turbūt profesionalės? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Kiekviena karta aikcioju nuo vis nauju darbu. Pudra, ievuschka, pedingtonai, arbatele, dragonfly - neapsakoma atgaiva akiai ir sirdziai jusu kuriniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsiprasau ,jei ka praleidau blush2.gif
Im-bear, sveika sugrizusi !!! Su malonumu paziurejau nuotraukas tavo blog'e. Lauksiu tesinio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2010 04 12, 09:42)
Laba biggrin.gif

Bet jūs visos turbūt profesionalės? blush2.gif

Tai jau taip-profesionalės! Baigėme aukštąją Im-bear meškiukų kūrimo mokyklą, o dabar toliau tobulinamės nesibaigiančiuose virtualiuose ir realiuose kursuose bei seminaruose biggrin.gif lotuliukas.gif smile.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Nežinau net, kur ta riba tarp profesionalaus ir mėgėjo meškiukų kūrėjo g.gif
Šiaip savo srities profesionalu laikomas tas žmogus, kuris yra baigęs būtent tos srities mokslus ir turi diplomą/pažymėjimą. O mėgėjas-tas, kuris visko išmoko ir be studijų oficialioje mokymo įstaigoje. Bet, manau, už kūrėją kalba jo darbai , pasiekimai ir oficialūs įvertinimai . Im-bear - tai tikra profesionalė, ne veltui jos Snežana įvertinta Tobby prizu. O kitos mergaitės - meškiukininkės jau turbūt sparčiai veržiasi to profesionalumo link. Mano kuklia nuomone, didžiulį pagreitį įgavusios yra Pudra, Pedingtonas, deimushka, Zhuvycia, dragonfly, Arbatėlė, kažkur ir saullute slepia ne vieną puikų kūrinėlį, tik nerodo čia mums visų (niu niu niu!).Atleiskit, jei ką pamiršau ax.gif

Tiesa, Zhuvycia-kur prapuolei? Ir kodėl dingai iš Bear pile ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 12 balandžio 2010 - 09:40
Labas mergaites! Uzsukau parasyti zinute ir pasigrozeti naujais jusu kuriniais ))) Pedingtonai, dvinukes labai jau minkstos ir mielos!
Pudra, koks fainas Frenkas! Nuotraukos kaip visada thumbup.gif Sakyk, ar cia meskiukas? Man labai i bedzioniuka panasus, bet ziuriu, kad Rasa parase - meskis )))

Kadangi atsitiko man nedidele nelaime su akyte unsure.gif , tai visom Meskomanijos dalyvems issiunciau pagrindines organizatores koordinates i mailus. Susiskambinkite su ja ir persiuskite visa reikalinga aukcionui informacija (nes man labai sunku dabar skaityti ir rasyti) O mergaites -vilnietes savo meskiukus gali uzvezti man, nes mazdaug ketvirtadieni as su Egle susitiksiu perduoti savo meskiuka, tai galesiu perduoti visus kartu. drinks_cheers.gif

As tikrai vaziuosiu i Meskomanijos akcija, kas dar planuoja gyvai sudalyvauti?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 04 12, 09:21)
...didžiulį pagreitį įgavusios yra Pudra, Pedingtonas, deimushka, Zhuvycia, dragonfly, Arbatėlė,  kažkur ir saullute slepia ne vieną puikų kūrinėlį...

Nepamirštam ir Ievuschkos įtraukt į sąrašą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 04 12, 10:21)
Tiesa, Zhuvycia-kur prapuolei? Ir kodėl dingai iš Bear pile ?

Zhuvycia kur dingo? Ji tingi ir laukia įkvėpimo blink.gif
Atsakyti
Oi Zhuvycia, netingek, gi pavasaris uz lango, meskos kaitinasi bambas lotuliukas.gif

Gaivinam nuotraukomis tema, ir prasom netingeti ir nuotrauku daugiau ideti...

Vika
Ugis 20cm, moheriukas su viskoze, akutes onikso karoliukai, suknele medvilnine ir t.t.

user posted image
Atsakyti
Oi, kokia simaptulkaaaaa wub.gif . O jau blakstienų ilgumas ir žvilgsnio liūdnumas unsure.gif smile.gif . Prašom tik palepinti mus didesnėmis nuotraukytėmis blush2.gif
Atsakyti
Oi kokia gražuolė flirt.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Pudros prasymu ir reikalui prispaudus daugiau didesniu nuotrauku apsigyveno cia:
http://saullutes.blogspot.com/
Atsakyti
g.gif ar kas nors dar pasirodys su aukcionui skirtu meškiuku?
Mano Coco štai: smile.gif
user posted image
daugiau nuotraukų
Papildyta:
Saullute, labai graži meškytė, akytės kokios kokybiškos atrodo o ir sprendimas jų kūrybiškas thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu pavyks perduoti organizatorei Meškomanijos, tai mano Tutis dalyvaus aukcione. Nuotrauka nekokios kokybės, gal dėl prasto fotoaparato, o gal aš niekam tikusi fotografuotoja. Meškutis 24 cm, viskozė, penki sujungimai, stiklinės akytės, sinteponas, granuliatas, alijiniais dažais tonuotas. Siuvau pagal J. Bespalovos iškarpą, bet kaip visada truputį autorinis gavosi, kažkaip neišeina padaryti tokio pačio, viskažką kitaip nubraižau. Mano ketvirtas meškiukas. Dikį ir Sidą matėt konkurso metu, o trečią greit parodysiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 15 balandžio 2010 - 14:03