Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Merginos, tai kaip meškiškos palangės?
Atsakyti
Ačiū visoms už mano avytės įvertinimą, smagu, kad patiko. Tikrai stengiausi smile.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 04 10, 09:47)
Ievushka, labai įdomi tavo avelė. Labai gražiai patonuota. Čia aliejiniai ar privėlei vilnelę? Snukutis labai išraiškingas. O kojytės apveltos ar tik veltos?
Mes vakar spoksojom spoksojom vakar į tavo avytę  rolleyes.gif Diskusijų tema buvo hihihi.gif
P.S. atsakymus radau Ievushkos temoje  mirksiukas.gif

Norėjau pasidomėti, ką turėjai omeny, klausdama-"kojytės apveltos ar tik veltos?". Man kažkaip parūpo ax.gif Kadangi esi šaunuolė, ir atsakymus jau radai, tai daug čia ir nerašysiu, tik apie tas kojas: vėliau jas kaip tuščiavidurius vamzdelius, iš vieno galo prisiuvau ministoffą, o kitą galą-prie kailiuko, tuomet prikimšau. O kaip ir ant ko galima apvelti? Pasidalink mintimis, gal čia gera idėja kitam gyvūnui mirksiukas.gif Nes išversti tokius vamzdelius buvo oi,kaip nelengva doh.gif

Tai darom darom tą meškų palangę Kaune, tik kada? Jei merginos siuva meškas labdaros akcijai (aš, atleiskit, turbūt jau nespėsiu blush2.gif ), tai tam pačiam laikui turbūt nepavyks? Ar kaip?
Arbatėle, o pati kaip siūlai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 11 balandžio 2010 - 10:56
Sveikos tokią gražią pavasario dieną biggrin.gif
Saulutė šviečia ir šildo... tad nuo to ir kilo man mintis , kaip pavadinti savo dvi naująsias meškutes.
Susipažinkite - Solė & Mia ( Sole & Mio) - 23 cm ūgio meškutės dvynės, kurios laaaaabai mėgsta šokoladą smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted image

Daugiau foto čia
Atsakyti
Fainuoliai kokie wub.gif
Atsakyti
Ojai, kokios superinės meškutės, Pedingtonai wub.gif . Pirmos iš karto nepagyriau, nes žinojau, kad netrukus ir dvynė pasirodys mirksiukas.gif . Labai nuotaikingos foto ir visuma super thumbup.gif

O mane čia, taip jau sakant, taip pat įkvėpimas pagavo ax.gif

Frenkas, 22 cm

user posted image

Daugiau foto čia. 4u.gif
Atsakyti
Pudra thumbup.gif Kokia gera nuotaikėlė wub.gif Labai gražus snukutis. Kompozicija taip pat thumbup.gif

Pedingtonai, dvynės labai gražios. Man tik smalsu, kaip jums pavyksta padaryti tokius panašius meškiukus?

Ievushka, aš galvojau, gal kojytės tiesiog šlapiai veltos ax.gif nekimštos.

Nežinau dėl palangės. Aišku, jei nėra norinčių, tai nėra. Tik pagalvojau, kad jiems, meškučiams, visiems ant palangė sėdėti ir pasirodyti būtų smagiau, nes spintelėse lindėti...O gal kas ir namus susirastų...

Kada? Nesvarbu, juk gali būti ne nauji meškiukai, siūti iš anksčiau. (na nebent jūs visiems jau namus radote, tada kita kalba)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 11 balandžio 2010 - 18:28
Ačiū Pudrai, Arbatėlei, Saullutei už gerus žodžius smile.gif
Dėl vienodų meškių - tai nežinau ar jie labai vienodi, skiriasi jie, tik kai tokius pačius aksesuarus padarai, tai ir suvienodėja. Jei paimti "plikus" meškius, jie tikrai skirsis smile.gif

Pudra, tavo meškutis Frenkas - superinis thumbup.gif Labai jau valiūkiškas, o jau žvilgsnis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Suviliotų ir mane lotuliukas.gif

Dėl meškių sėdėjimo lange - tai susilaikiau nuo komentarų... Iš principo man irgi tiktų, bet šiuo metu mano trys meškiai jau sėdi šokoladinės lange smile.gif
Aš tai galvoje audžiu tokią mintį, kad suorganizuoti kokią meškių parodą visoms susibūrus, tik vat nelabai žinau kur. Gal kas turi minčių? Gal kas žino, kas galėtų mus kurs nors priglausti keliom savaitėm? (kalbau ne apie parduotuvių vitrinas) smile.gif
Atsakyti
Pedingtonai-fainulkos dvynukės wub.gif O jau vardus kaip taikliai parinkai, geriau ir nesugalvosi thumbup.gif (tik man kaip visada norisi didesnių nuotraukų, na neskriausk mūsų, leisk pasigrožėti iš arčiau puikiais tavo meškučiais ax.gif )

Pudra - Frenkas tiesiog gražuolis, kaip sako-iš katalogo viršelio nušokęs biggrin.gif O jau retro kompozicijos jautrumas... wub.gif taip ir dvelkia pasimatymo jauduliu... labai labai thumbup.gif (jei ne paslaptis- kur tokį dviratį gavai? na, jei dar ir jį patį suraizgei-neteksiu žado ohmy.gif ).

Arbatėle-supratau dabar doh.gif Bet , manau, būtų sudėtinga tokią pilnavidurę koją pritvirtinti prie kailio, o prie kito galo-dar ir ministoffo medžiagėlę.
Atsakyti
Rasa, ir Sole , ir Mio wub.gif wub.gif wub.gif
Frenkas thumbup.gif wub.gif Toks nuotaikingas thumbup.gif
Atsakyti
Oi,mergaites kokie fainuoliski zveriukai wub.gif thumbup.gif
Net ir as siandiena,pasiziurejus i jus, vienam senam meskiukui snukuti nuveliau,nauja tingiu siuti blush2.gif
Arbatele ir as duosiu meskiuku ant palanges biggrin.gif Grazu ten pas jus,zveriukams patiks ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Arbatėle, Pedingtonai, Ievuschka, Deimushka ir Rulle. 4u.gif Frenkas siunčia jums po pavasarinį oro_buckis.gif biggrin.gif

Arbatėle, dėl palangės, tai labai mielai, tik kažkaip atrodo, kad dabar nelabai turiu ką rodyti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
labai smagu, jei prisijungtumėte, Rulle, Ievushka, Pudra thumbup.gif Manau, jog mes visos turime po viena ar tik du meskiukus kuriuos galetumem parodyti. Uz tai ir reikia susikooperuoti biggrin.gif

Tiesa, gal kas turite tikslių duomenų apie aukcioną ? (im- bear tikriausiai užsiėmusi, o ir šiaip įdomu kaip jos akis g.gif Kaip jai ten sekas.)
Atsakyti