Merginos, tai kaip meškiškos palangės?
Ačiū visoms už mano avytės įvertinimą, smagu, kad patiko. Tikrai stengiausi
Norėjau pasidomėti, ką turėjai omeny, klausdama-"kojytės apveltos ar tik veltos?". Man kažkaip parūpo
Kadangi esi šaunuolė, ir atsakymus jau radai, tai daug čia ir nerašysiu, tik apie tas kojas: vėliau jas kaip tuščiavidurius vamzdelius, iš vieno galo prisiuvau ministoffą, o kitą galą-prie kailiuko, tuomet prikimšau. O kaip ir ant ko galima apvelti? Pasidalink mintimis, gal čia gera idėja kitam gyvūnui
Nes išversti tokius vamzdelius buvo oi,kaip nelengva
Tai darom darom tą meškų palangę Kaune, tik kada? Jei merginos siuva meškas labdaros akcijai (aš, atleiskit, turbūt jau nespėsiu
), tai tam pačiam laikui turbūt nepavyks? Ar kaip?
Arbatėle, o pati kaip siūlai?

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 04 10, 09:47)
Ievushka, labai įdomi tavo avelė. Labai gražiai patonuota. Čia aliejiniai ar privėlei vilnelę? Snukutis labai išraiškingas. O kojytės apveltos ar tik veltos?
Mes vakar spoksojom spoksojom vakar į tavo avytę
Diskusijų tema buvo 
P.S. atsakymus radau Ievushkos temoje
Mes vakar spoksojom spoksojom vakar į tavo avytę

P.S. atsakymus radau Ievushkos temoje

Norėjau pasidomėti, ką turėjai omeny, klausdama-"kojytės apveltos ar tik veltos?". Man kažkaip parūpo

Tai darom darom tą meškų palangę Kaune, tik kada? Jei merginos siuva meškas labdaros akcijai (aš, atleiskit, turbūt jau nespėsiu

Arbatėle, o pati kaip siūlai?
Fainuoliai kokie

Pudra
Kokia gera nuotaikėlė
Labai gražus snukutis. Kompozicija taip pat
Pedingtonai, dvynės labai gražios. Man tik smalsu, kaip jums pavyksta padaryti tokius panašius meškiukus?
Ievushka, aš galvojau, gal kojytės tiesiog šlapiai veltos
nekimštos.
Nežinau dėl palangės. Aišku, jei nėra norinčių, tai nėra. Tik pagalvojau, kad jiems, meškučiams, visiems ant palangė sėdėti ir pasirodyti būtų smagiau, nes spintelėse lindėti...O gal kas ir namus susirastų...
Kada? Nesvarbu, juk gali būti ne nauji meškiukai, siūti iš anksčiau. (na nebent jūs visiems jau namus radote, tada kita kalba)

Pedingtonai, dvynės labai gražios. Man tik smalsu, kaip jums pavyksta padaryti tokius panašius meškiukus?
Ievushka, aš galvojau, gal kojytės tiesiog šlapiai veltos

Nežinau dėl palangės. Aišku, jei nėra norinčių, tai nėra. Tik pagalvojau, kad jiems, meškučiams, visiems ant palangė sėdėti ir pasirodyti būtų smagiau, nes spintelėse lindėti...O gal kas ir namus susirastų...
Kada? Nesvarbu, juk gali būti ne nauji meškiukai, siūti iš anksčiau. (na nebent jūs visiems jau namus radote, tada kita kalba)
Ačiū Pudrai, Arbatėlei, Saullutei už gerus žodžius
Dėl vienodų meškių - tai nežinau ar jie labai vienodi, skiriasi jie, tik kai tokius pačius aksesuarus padarai, tai ir suvienodėja. Jei paimti "plikus" meškius, jie tikrai skirsis
Pudra, tavo meškutis Frenkas - superinis
Labai jau valiūkiškas, o jau žvilgsnis
Suviliotų ir mane
Dėl meškių sėdėjimo lange - tai susilaikiau nuo komentarų... Iš principo man irgi tiktų, bet šiuo metu mano trys meškiai jau sėdi šokoladinės lange
Aš tai galvoje audžiu tokią mintį, kad suorganizuoti kokią meškių parodą visoms susibūrus, tik vat nelabai žinau kur. Gal kas turi minčių? Gal kas žino, kas galėtų mus kurs nors priglausti keliom savaitėm? (kalbau ne apie parduotuvių vitrinas)

Dėl vienodų meškių - tai nežinau ar jie labai vienodi, skiriasi jie, tik kai tokius pačius aksesuarus padarai, tai ir suvienodėja. Jei paimti "plikus" meškius, jie tikrai skirsis

Pudra, tavo meškutis Frenkas - superinis

Dėl meškių sėdėjimo lange - tai susilaikiau nuo komentarų... Iš principo man irgi tiktų, bet šiuo metu mano trys meškiai jau sėdi šokoladinės lange

Aš tai galvoje audžiu tokią mintį, kad suorganizuoti kokią meškių parodą visoms susibūrus, tik vat nelabai žinau kur. Gal kas turi minčių? Gal kas žino, kas galėtų mus kurs nors priglausti keliom savaitėm? (kalbau ne apie parduotuvių vitrinas)

Pedingtonai-fainulkos dvynukės
O jau vardus kaip taikliai parinkai, geriau ir nesugalvosi
(tik man kaip visada norisi didesnių nuotraukų, na neskriausk mūsų, leisk pasigrožėti iš arčiau puikiais tavo meškučiais
)
Pudra - Frenkas tiesiog gražuolis, kaip sako-iš katalogo viršelio nušokęs
O jau retro kompozicijos jautrumas...
taip ir dvelkia pasimatymo jauduliu... labai labai
(jei ne paslaptis- kur tokį dviratį gavai? na, jei dar ir jį patį suraizgei-neteksiu žado
).
Arbatėle-supratau dabar
Bet , manau, būtų sudėtinga tokią pilnavidurę koją pritvirtinti prie kailio, o prie kito galo-dar ir ministoffo medžiagėlę.

Pudra - Frenkas tiesiog gražuolis, kaip sako-iš katalogo viršelio nušokęs

Arbatėle-supratau dabar

Rasa, ir Sole , ir Mio
Frenkas
Toks nuotaikingas

Frenkas

Oi,mergaites kokie fainuoliski zveriukai
Net ir as siandiena,pasiziurejus i jus, vienam senam meskiukui snukuti nuveliau,nauja tingiu siuti
Arbatele ir as duosiu meskiuku ant palanges
Grazu ten pas jus,zveriukams patiks

Net ir as siandiena,pasiziurejus i jus, vienam senam meskiukui snukuti nuveliau,nauja tingiu siuti

Arbatele ir as duosiu meskiuku ant palanges

Ačiū, Arbatėle, Pedingtonai, Ievuschka, Deimushka ir Rulle.
Frenkas siunčia jums po pavasarinį
Arbatėle, dėl palangės, tai labai mielai, tik kažkaip atrodo, kad dabar nelabai turiu ką rodyti

Arbatėle, dėl palangės, tai labai mielai, tik kažkaip atrodo, kad dabar nelabai turiu ką rodyti

Labas rytas.
labai smagu, jei prisijungtumėte, Rulle, Ievushka, Pudra
Manau, jog mes visos turime po viena ar tik du meskiukus kuriuos galetumem parodyti. Uz tai ir reikia susikooperuoti
Tiesa, gal kas turite tikslių duomenų apie aukcioną ? (im- bear tikriausiai užsiėmusi, o ir šiaip įdomu kaip jos akis
Kaip jai ten sekas.)
labai smagu, jei prisijungtumėte, Rulle, Ievushka, Pudra

Tiesa, gal kas turite tikslių duomenų apie aukcioną ? (im- bear tikriausiai užsiėmusi, o ir šiaip įdomu kaip jos akis