Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Ievushka, labai man patinka tavo Doroti wub.gif
Aš irgi atėjau pasirodyti ax.gif
Inesa
user posted image
Daugiau nuotraukų čia
Atsakyti
Ievushka, tavo Doroti - nuostabi. Pagaliau ir mes pamatėm veltų veidelių kursiukų rezultatą 4u.gif
Deimushka, tavo Inesa - tikra meškiukė iš praeities. Man jos kailiukas labai patinka,suknelė su nėriniais SUPER !!! thumbup.gif
O čia kailiukas iš ProBear?
Atsakyti
Rasa, ačiū 4u.gif kailiukas iš probear ax.gif
Atsakyti
NUOSTABU, NUOSTABU, NUOSTABU, mergaitės, kokius jūs mokat kurti grožius doh.gif doh.gif doh.gif Doroti - nepakartojama, o jau nuotaika, o jau tonavimas wub.gif wub.gif wub.gif

Inesa - tikrai senovinė, viskas puikiai suderinta, net lagaminas mirksiukas.gif

Nuostabūs darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Deimushka man tavo meškutė labai patiko wub.gif labai vykusiai parinktas kailiukas ir sutonuota, nosiukas kaip vykusiai ir akytės. Man tik rūbelis kiek trukdo, meškutė lyg ir sendinta, o rūbelis naujutėlis siūlės net šviečia šviežumu.
Ievuskos avytė tai ogo koks profesionalus darbelis. OGO smile.gif
Atsakyti
Inesėlė gerulė thumbup.gif Man patinka sava nuotaika. wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už gražius žodelius wub.gif Gal tikrai reiks suknutę Inesos labiau pasendinti g.gif Kažkaip nepagalvojau sendinti, nes medžiagytė su taškiukais savaime kaip sendinta atrodo ( nu tokia išblukus vietomis), o nėrinukus sendinau su kava ir cinamonu.Bandysiu su aliejiniais dažais dar pasendint ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kokios jus fainuoles!!! Deimushka - Inesa nuostabi wub.gif ! Cia ta, kuri planavo tapti peliuku taip pasikeite???? bigsmile.gif Ievuschka, o jau tavo avyte tiesiog fantastiska, kitko nuo taves ir nesitikejau thumbup.gif

O as i musu bloga idejau savo ispudzius is parodos ir kadangi siandien esu piratas ir matau tik viena akim (Polinute vakar pasistenge ir mamyte gavo rimta akies trauma), tai gal cia jau nedubliuosiu doh.gif

Apie Mosfair 2010
Atsakyti
Labutis biggrin.gif

Užsukau ir niekaip negaliu atsigrožėt. Kiek daug puikiai pagamintu meškučių. Šaunuolės. 4u.gif

O galima paklausti, gal kokių nuorodų yra kaip pradėti gamint? Jetau, užsimaniau ir aš pabandyt. Aišku tokio lygio nepasieksiu, bet nors mergaitėms savo gal ką sumeistraučiau. blush2.gif
Atsakyti
Ievushka, labai įdomi tavo avelė. Labai gražiai patonuota. Čia aliejiniai ar privėlei vilnelę? Snukutis labai išraiškingas. O kojytės apveltos ar tik veltos?
Mes vakar spoksojom spoksojom vakar į tavo avytę rolleyes.gif Diskusijų tema buvo hihihi.gif

P.S. atsakymus radau Ievushkos temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 10 balandžio 2010 - 09:16
Su malonumu peržiūrėjau Im-Bear reportažą iš Maskvos wub.gif Ačiū.
Atsakyti
Mergaičių darbelius jau gyriau mirksiukas.gif

Im-Bear, ačiū už reportažą drinks_cheers.gif

NYLE MA
, naudodamasi proga pakviesiu į savo tinklaraštį, kur rasi galybę nuorodų meškiukų tema. Spausti čia mirksiukas.gif
Atsakyti