Kokia miela fainutė Drambliukė

Man irgi labai graži mergaitė dramblytė
Tokia miela, tyra ir diiiiiiiiidelėm blakstienom
O gal čia pavasarį visus patraukia "ant mergaičių"
Pas mane irgi padažnėjo mergaičių

O gal čia pavasarį visus patraukia "ant mergaičių"

Saullute, labai miela Keti

saullute- labai miela tavo drambliukė
Gal ir saldoka (kaip pati sakai
), bet skoninga
O akyčių išraiška...taip ir norisi globoti ir saugoti ją .

Palikau merginas renginyje. Labai smagu buvo pamatyti Im- Bear, Saullutę, Deimushką
Ir įžymių Kauno žmonių buvo matyti, ir laikraščių korespondentų... Bet daugiausiai - siautėjančių vaikų
Labai lauksiu merginų atsiliepimų, nes pati tik prasidėjus linksmajai daliai išdulkėjau namo (mažoji mano serga);
Bet už tai Rulles ir Ievushkos grožiai pas mane pateko ir pirmadienį jau įsitaisys ant palangės, kad juo visi matytų
Nepatikėsite kaip malonu matyti pastoviai besiburiuojančius žmones, aptarinėjančius lange sėdinčius padarėlius. Jie sukelia šypseną net paties rimčiausiems, kostiumuotiems valdininkams skubantiems pro šalį...

Bet už tai Rulles ir Ievushkos grožiai pas mane pateko ir pirmadienį jau įsitaisys ant palangės, kad juo visi matytų

Na pagaliau galiu trumpam prieš miegą prisėsti prie kompiuterio
Galiu pasakyti, kad po kelionės į Kauną jaučiuosi nuostabiai - nei vienai sekundei nenusiminiau, kad sudalyvavau Meškomanijos akcijoje
Mes su Deimushka ir savo vaikais grįžome laimingi ir baisiai pavargę (jaučiu, kad saullute irgi
) Prisidainavome, prisišokome, prisivalgemė skanaus torto
Mūsų su deimushka vaikai spejo sudalyvauti Raganiukės teatro spektaklyje:
Adomas - vilkas, Jegoras - medžiotojas

Labai patiko mamyčių-meškų ir vaikiukų-meškiukų šokis:

A namo grįžinėjome su aukcione įsigytais meškinais:

Aukcioną vėdė Mindaugas Jaunius su kažkokia panele (oi neprisimenu aš jų vardų
) Mano didžiuliam džiaugsmui beveik visi aukciono dalyviai (o jų buvo apie 25-30) rado savo namus - aišku, jie buvo labai skirtingo lygio, tai ir kainos skyrėsi.
Mano Mašenka buvo pardavinėjama pati pirmoji - dėl jos varžėsi keli pirkėjai ir pardavė ją už 300 litų - tiesa sakant džiaugiuosi labai, nes bijojau, kad išvis kolekcinius meškiukus nelabai kas pirks, nes ne visi dar supranta, kas tai yra
Už dragonfly* Coco varžėmės aš
ir tas pats vyras, kuris nusipirko mano Mašenka
Buvau pasiruošusi nusipirki meškiuką už 380, bet jis mane aplenkė ir suplojo 400 litukų
Po to sėkmingai namus surado saullutes Vika ir deimushkos Inesa. Jau vėliau nefiksavau kainų, tiesiog stebėjau pirkėjų džiaugsmą, kai jie paimdavo į rankas įsigytus meškiukus
Vienas berniukas taip pergyveno, kad kas nors permuš jo mamos duotą kainą už rulles Mišel, kad net stovėjo užsimerkęs
Visų parduotų meškiukų kainų tikrai neprisimėnu, bet gal tai ir nelabai svarbu - svarbiausia, kad tie pinigeliai papildė meškiuko Kasparo iš Kauno Zoologijos sodo fondą
Mes su Jegorų pakovojome dėl dvėjų meškiukų - Jegoras gavo nediduką nertą meškiuką-raktų pakabuką už 70 litų ir Polinai parvežėm naturalaus avikailio meškiuką Rokį už 100 litų .
Buvo ir labai fainų dalykų - vienos mano mokinės meškiuką už 110 litų įsigijo pats aukciono vėdėjas Mindaugas. O deimushka su dukra Austėja varžėsi dėl vieno meškiuko ir pralaimėjo. Austėjos ašarų buvo tiek daug, kad Mindaugo širdis neišlaikė ir jis padovanojo savo nusipirktą meškiuką Austėjai
Renginio pabaigoje aš priėjau prie to vyro, kuris įsigyjo mano Mašenka, padėkojau jam ir paklausiau (jei ne paslaptis) o kam gi atiteks mano meškutė? Jis patylėjo, o vėliau prisipažino, kad ir Mašenka ir Coco gyvens pas renginio organizatorę Eglę Veršininienę
Vėliau ir pati Eglė priėjo ir padėkojo už tai, kad ją patikėjome ir už tai, kad jos namuose dabar apsigyvens du meškiukai, į kuriuos ji įsimylėjo tik gavus juos iš manęs
Va tokios istorijos - gal rytoi mergaitės kiek papildys mane, o gal ir nuotraukyčių daugiau įdės

Galiu pasakyti, kad po kelionės į Kauną jaučiuosi nuostabiai - nei vienai sekundei nenusiminiau, kad sudalyvavau Meškomanijos akcijoje

Mes su Deimushka ir savo vaikais grįžome laimingi ir baisiai pavargę (jaučiu, kad saullute irgi

Mūsų su deimushka vaikai spejo sudalyvauti Raganiukės teatro spektaklyje:
Adomas - vilkas, Jegoras - medžiotojas

Labai patiko mamyčių-meškų ir vaikiukų-meškiukų šokis:

A namo grįžinėjome su aukcione įsigytais meškinais:

Aukcioną vėdė Mindaugas Jaunius su kažkokia panele (oi neprisimenu aš jų vardų

Mano Mašenka buvo pardavinėjama pati pirmoji - dėl jos varžėsi keli pirkėjai ir pardavė ją už 300 litų - tiesa sakant džiaugiuosi labai, nes bijojau, kad išvis kolekcinius meškiukus nelabai kas pirks, nes ne visi dar supranta, kas tai yra

Už dragonfly* Coco varžėmės aš

Po to sėkmingai namus surado saullutes Vika ir deimushkos Inesa. Jau vėliau nefiksavau kainų, tiesiog stebėjau pirkėjų džiaugsmą, kai jie paimdavo į rankas įsigytus meškiukus

Visų parduotų meškiukų kainų tikrai neprisimėnu, bet gal tai ir nelabai svarbu - svarbiausia, kad tie pinigeliai papildė meškiuko Kasparo iš Kauno Zoologijos sodo fondą

Mes su Jegorų pakovojome dėl dvėjų meškiukų - Jegoras gavo nediduką nertą meškiuką-raktų pakabuką už 70 litų ir Polinai parvežėm naturalaus avikailio meškiuką Rokį už 100 litų .
Buvo ir labai fainų dalykų - vienos mano mokinės meškiuką už 110 litų įsigijo pats aukciono vėdėjas Mindaugas. O deimushka su dukra Austėja varžėsi dėl vieno meškiuko ir pralaimėjo. Austėjos ašarų buvo tiek daug, kad Mindaugo širdis neišlaikė ir jis padovanojo savo nusipirktą meškiuką Austėjai

Renginio pabaigoje aš priėjau prie to vyro, kuris įsigyjo mano Mašenka, padėkojau jam ir paklausiau (jei ne paslaptis) o kam gi atiteks mano meškutė? Jis patylėjo, o vėliau prisipažino, kad ir Mašenka ir Coco gyvens pas renginio organizatorę Eglę Veršininienę

Va tokios istorijos - gal rytoi mergaitės kiek papildys mane, o gal ir nuotraukyčių daugiau įdės

Nu va, taip ir nesužinojau ar Gaurė rado namus
Bet žinau, kad meškinas Kasparas bus sotus

Bet žinau, kad meškinas Kasparas bus sotus

Oi,kaip smagu
pamatyti ir išgirsti įdomų pasakojimą
Džiugu,kad mano ir kitų meškiukai surado namus

Džiugu,kad mano ir kitų meškiukai surado namus

Im-bear
Ačiū už reportąžą. Aišku man dar liūdniau, kad nenuvažiavau. Bet kaip smagu, kad pirko meškiukus. O kad tu varžeis dėl Coco tai man išvis didžiausias komplimentas. Otpad taip sakant
Visa diena dabar bus graži ir smagi
Labai gražios nuotraukos, atrodo, kad labai gražius meškiukus nusipirkot

Labai gražios nuotraukos, atrodo, kad labai gražius meškiukus nusipirkot
Koks įdomus reportažas iš Meškomanijos
Jaučiasi, kad šauniai praleidot laiką 
Lauksim įspūdžių papildymo (saullutes ir deimushkos pasakojimų)!

Lauksim įspūdžių papildymo (saullutes ir deimushkos pasakojimų)!
Ačiū, Im-bear, už reportažą.
Džiaugiuosi, kad aukcionas įvyko ir pavyko
Arbatėle, kiekvienas meškius randa savo namus. Vadinasi tavo Gaurei dar neatsirado šeimininkas.
Vat man, guodžiausi dėl Valery, o šeimininkė atsirado per pora valandų, nors galvojau, kad iš vis nepavyks parduoti...Ačiū jums visoms meškiniautojos, kad palaikėt mane dėl Valery
Dabar Valery ruošiasi kelionei į užjūrį 
Tad tegul meškiai sėdi mūsų namuočiuose tiek kiek jiems reikia, ankčiau ar vėliau šeimininkas atsiras
Džiaugiuosi, kad aukcionas įvyko ir pavyko

Arbatėle, kiekvienas meškius randa savo namus. Vadinasi tavo Gaurei dar neatsirado šeimininkas.
Vat man, guodžiausi dėl Valery, o šeimininkė atsirado per pora valandų, nors galvojau, kad iš vis nepavyks parduoti...Ačiū jums visoms meškiniautojos, kad palaikėt mane dėl Valery

Tad tegul meškiai sėdi mūsų namuočiuose tiek kiek jiems reikia, ankčiau ar vėliau šeimininkas atsiras