Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Kokia miela fainutė Drambliukė thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai graži mergaitė dramblytė 4u.gif Tokia miela, tyra ir diiiiiiiiidelėm blakstienom biggrin.gif
O gal čia pavasarį visus patraukia "ant mergaičių":D Pas mane irgi padažnėjo mergaičių lotuliukas.gif
Atsakyti
Saullute, labai miela Keti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
saullute- labai miela tavo drambliukė wub.gif wub.gif wub.gif Gal ir saldoka (kaip pati sakai smile.gif ), bet skoninga thumbup.gif O akyčių išraiška...taip ir norisi globoti ir saugoti ją .
Atsakyti
Palikau merginas renginyje. Labai smagu buvo pamatyti Im- Bear, Saullutę, Deimushką wub.gif Ir įžymių Kauno žmonių buvo matyti, ir laikraščių korespondentų... Bet daugiausiai - siautėjančių vaikų smile.gif Labai lauksiu merginų atsiliepimų, nes pati tik prasidėjus linksmajai daliai išdulkėjau namo (mažoji mano serga);
Bet už tai Rulles ir Ievushkos grožiai pas mane pateko ir pirmadienį jau įsitaisys ant palangės, kad juo visi matytų smile.gif Nepatikėsite kaip malonu matyti pastoviai besiburiuojančius žmones, aptarinėjančius lange sėdinčius padarėlius. Jie sukelia šypseną net paties rimčiausiems, kostiumuotiems valdininkams skubantiems pro šalį...
Atsakyti
Na pagaliau galiu trumpam prieš miegą prisėsti prie kompiuterio biggrin.gif
Galiu pasakyti, kad po kelionės į Kauną jaučiuosi nuostabiai - nei vienai sekundei nenusiminiau, kad sudalyvavau Meškomanijos akcijoje 4u.gif
Mes su Deimushka ir savo vaikais grįžome laimingi ir baisiai pavargę (jaučiu, kad saullute irgi mirksiukas.gif ) Prisidainavome, prisišokome, prisivalgemė skanaus torto biggrin.gif

Mūsų su deimushka vaikai spejo sudalyvauti Raganiukės teatro spektaklyje:
Adomas - vilkas, Jegoras - medžiotojas

user posted image

user posted image

Labai patiko mamyčių-meškų ir vaikiukų-meškiukų šokis:

user posted image

user posted image

A namo grįžinėjome su aukcione įsigytais meškinais:

user posted image

Aukcioną vėdė Mindaugas Jaunius su kažkokia panele (oi neprisimenu aš jų vardų doh.gif ) Mano didžiuliam džiaugsmui beveik visi aukciono dalyviai (o jų buvo apie 25-30) rado savo namus - aišku, jie buvo labai skirtingo lygio, tai ir kainos skyrėsi.

Mano Mašenka buvo pardavinėjama pati pirmoji - dėl jos varžėsi keli pirkėjai ir pardavė ją už 300 litų - tiesa sakant džiaugiuosi labai, nes bijojau, kad išvis kolekcinius meškiukus nelabai kas pirks, nes ne visi dar supranta, kas tai yra doh.gif

dragonfly* Coco varžėmės aš mirksiukas.gif ir tas pats vyras, kuris nusipirko mano Mašenka doh.gif Buvau pasiruošusi nusipirki meškiuką už 380, bet jis mane aplenkė ir suplojo 400 litukų biggrin.gif

Po to sėkmingai namus surado saullutes Vika ir deimushkos Inesa. Jau vėliau nefiksavau kainų, tiesiog stebėjau pirkėjų džiaugsmą, kai jie paimdavo į rankas įsigytus meškiukus wub.gif Vienas berniukas taip pergyveno, kad kas nors permuš jo mamos duotą kainą už rulles Mišel, kad net stovėjo užsimerkęs thumbup.gif

Visų parduotų meškiukų kainų tikrai neprisimėnu, bet gal tai ir nelabai svarbu - svarbiausia, kad tie pinigeliai papildė meškiuko Kasparo iš Kauno Zoologijos sodo fondą drinks_cheers.gif

Mes su Jegorų pakovojome dėl dvėjų meškiukų - Jegoras gavo nediduką nertą meškiuką-raktų pakabuką už 70 litų ir Polinai parvežėm naturalaus avikailio meškiuką Rokį už 100 litų .

Buvo ir labai fainų dalykų - vienos mano mokinės meškiuką už 110 litų įsigijo pats aukciono vėdėjas Mindaugas. O deimushka su dukra Austėja varžėsi dėl vieno meškiuko ir pralaimėjo. Austėjos ašarų buvo tiek daug, kad Mindaugo širdis neišlaikė ir jis padovanojo savo nusipirktą meškiuką Austėjai thumbup.gif

Renginio pabaigoje aš priėjau prie to vyro, kuris įsigyjo mano Mašenka, padėkojau jam ir paklausiau (jei ne paslaptis) o kam gi atiteks mano meškutė? Jis patylėjo, o vėliau prisipažino, kad ir Mašenka ir Coco gyvens pas renginio organizatorę Eglę Veršininienę bigsmile.gif Vėliau ir pati Eglė priėjo ir padėkojo už tai, kad ją patikėjome ir už tai, kad jos namuose dabar apsigyvens du meškiukai, į kuriuos ji įsimylėjo tik gavus juos iš manęs biggrin.gif

Va tokios istorijos - gal rytoi mergaitės kiek papildys mane, o gal ir nuotraukyčių daugiau įdės smile.gif
Atsakyti
Nu va, taip ir nesužinojau ar Gaurė rado namus verysad.gif
Bet žinau, kad meškinas Kasparas bus sotus biggrin.gif
Atsakyti
Oi,kaip smagu bigsmile.gif pamatyti ir išgirsti įdomų pasakojimą thumbup.gif
Džiugu,kad mano ir kitų meškiukai surado namus rolleyes.gif
Atsakyti
Im-bear wub.gif Ačiū už reportąžą. Aišku man dar liūdniau, kad nenuvažiavau. Bet kaip smagu, kad pirko meškiukus. O kad tu varžeis dėl Coco tai man išvis didžiausias komplimentas. Otpad taip sakant tongue.gif Visa diena dabar bus graži ir smagi thumbup.gif
Labai gražios nuotraukos, atrodo, kad labai gražius meškiukus nusipirkot
Atsakyti
Koks įdomus reportažas iš Meškomanijos thumbup.gif Jaučiasi, kad šauniai praleidot laiką biggrin.gif

Lauksim įspūdžių papildymo (saullutes ir deimushkos pasakojimų)!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 25 balandžio 2010 - 10:40
Dar kartą apie MEŠKOMANIJĄ

P.S. mano Gaurė nerado namų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 25 balandžio 2010 - 13:18
Ačiū, Im-bear, už reportažą.
Džiaugiuosi, kad aukcionas įvyko ir pavyko biggrin.gif
Arbatėle, kiekvienas meškius randa savo namus. Vadinasi tavo Gaurei dar neatsirado šeimininkas.
Vat man, guodžiausi dėl Valery, o šeimininkė atsirado per pora valandų, nors galvojau, kad iš vis nepavyks parduoti...Ačiū jums visoms meškiniautojos, kad palaikėt mane dėl Valery 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar Valery ruošiasi kelionei į užjūrį smile.gif
Tad tegul meškiai sėdi mūsų namuočiuose tiek kiek jiems reikia, ankčiau ar vėliau šeimininkas atsiras smile.gif
Atsakyti