Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Labai džiaugiuosi, kad sudalyvavome Meškomanijoje, tikrai labai puikiai praleidome laiką thumbup.gif Tikrai dalyvausime ir kitose akcijose (kiek supratau, tai bus Meškomanijos akcija ir Vilniuje thumbup.gif ) Mano Inesa surado naujus namučius thumbup.gif Vienu žodžiu tikrai labai puiki akcija ir nuostabi linksma šventė.
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Monikutė (26 cm)

user posted image

Daugiau čia. 4u.gif
Atsakyti
Pudra , pirma mano reakcija pamačius tavo Monikutę buvo šypsena smile.gif Tai meškutė, kuri iš karto sukelia šypseną - tokia miela, švelni ir.... su akinukais biggrin.gif Tikra mano draugė biggrin.gif
Žiūriu , patiko tau snukelius velti. thumbup.gif
Atsakyti
pudra, ot slapuke! Gi buvau visai salia tokio grozio ir nedavei man paciupinti doh.gif
Atsakyti
Čia Zhuvycia iš po krūmų iškiša nosį... blush2.gif
Labai man gėda, kad taip dingau iš eterio, nu visai nebeturiu įkvėpimo, nors tikrai žinau, kad jis grįš.
Atbėgau tik trumpam pasakyti jums adresą vieno labai populiaraus meškiukų forumo, kur turbūt tūsinasi visi pasaulio meškiukininkai. Jis geras tuo, kad jame rasi patarimą kokia tik nori siuvimo, pardavimo, konkurso ir dar begalės kitų temų, susijusių su meškiukais. Be to, vienas geresnių dalykų, kad kai pasiūni naują meškiuką, parodai jį ten su nuoroda į e-bay, bearpile ar bet kur kitur, kur parduodi savo meškiuką. Taip atsiranda daug daugiau šansų, kad jį pamatys daugiau pirkėjų. Taigi, kaip prisiregistruoti ir ten viską daryti išsiaiškinsit turbūt pačios, o jei labai bus neaišku - klauskite 4u.gif Beje, forumas, aišku, anglakalbis ax.gif

http://www.teddy-talk.com/
Atsakyti
Apie Meškomanija
http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
Atsakyti
Ačiū, Pedingtonai 4u.gif . Jau ne kartą esu sakiusi, kad meškiuose, man svarbiausia emocija, o velti snukučiai labai tam tinka mirksiukas.gif

Im-bear
, blush2.gif

Zhuvycia, lauksim grįžtant mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu koks smagus renginys thumbup.gif šaunuolės, merginos, džiaugiuosi kartu su jumis, kad dauguma meškiukų surado sau naujus šeimininkus, o tuo pačiu dar ir pagelbėjo zoologijos sodui thumbup.gif liuks thumbup.gif
pudra, labai graži ir nuotaikinga smalsutė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pilkut, tavo žodžiai visada kaip medus širdžiai wub.gif
Atsakyti
Įdomi tavo Monikutė . Padaryta pudriškam stiliuje. Bet nejaučiu joje to, kas ankčiau buvo tavo meškučiuose....
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 04 27, 08:53)
Įdomi tavo Monikutė . Padaryta pudriškam stiliuje. Bet nejaučiu joje to, kas ankčiau buvo tavo meškučiuose....

Aš tai jaučiu, ir pudra turbūt jaučia mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pojūtis toks dalykas, arba jis yra arba ne ax.gif ...Čia kaip su meile: arba myli, arba ne...
Atsakyti