Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

As irgi labai noreciau prisijungti, bet dar tiksliai nezinau ar mane anyta isleis (nes MB isvaziavo i komandiruote...) Pedingtonai, atsiusk man irgi adresiuka i az ax.gif

Pudros Mona man labai patiko - tokia kukli uzsisvajojusi panelyte wub.gif

O mano porele kaciuku jau siandien isskrido i naujus namucius. Angeliukui spejau padaryti dezute (tik nuotraukas dariau skubant ir trukdant Polinai, tai nezinau ar iseis ka parodyti blush2.gif ) Dragonfly* didziulis aciu uz pamokele! Bet pasakyciau, kad man lengviau 3 meskiukus pasiuti, nei viena dezute - prasikrapsciau su ja gal keturis vakarus doh.gif Ir vistiek neisejo idealiai ax.gif

Jauciu, kad greitai gims dar vienas juodas kaciukas ar katyte, nes liko nedidelis gabaliukas juodo moherio - kaip tik maziukui zveriukui uzteks )))
Atsakyti
Pedingtonai, tu tikras draugas mirksiukas.gif . Ačiū už savavališką kvietimą - stengsiuos iš paskutiniųjų 4u.gif

Im-bear
, iš savo kuklios dėžučių darymo patirties (o suraičiau aš jų jau gal kokia dešimt smile.gif ) turiu pastebėti, kad su laiku kiekviena darosi vis tobulesnė - čia kaip ir su meškiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos aš už 17 val. kadangi turesiu nedaug laiko, o norisi pasimatyt tongue.gif
Pedingtonai ar paruotuvėlė J.Tumo-Vaižganto g.?
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 05 17, 16:18)
Merginos aš už 17 val. kadangi turesiu nedaug laiko, o norisi pasimatyt tongue.gif
Pedingtonai ar paruotuvėlė J.Tumo-Vaižganto g.?

Man irgi 17 val labiau tinka.. ax.gif
Atsakyti
nebūsiu aš sad.gif
išvarė MB va neseniai... parlėks tik ketv. sad.gif
Atsakyti
Gaila, Žm@nyte, kad negalėsi verysad.gif Kai buvai Mrs. Širlė, tai atlėkdavai, o patapai Žm@nyte ir negali.. smile.gif
Im-Bear, Dragonfly* parašiau į AŽ.

Tai galim rinktis 17 val, o Zhuvycia atlėks, kai tik galės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 17 gegužės 2010 - 17:28
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 05 17, 18:27)
Gaila, Žm@nyte, kad negalėsi  verysad.gif Kai buvai Mrs. Širlė, tai atlėkdavai, o patapai Žm@nyte ir negali.. smile.gif
Im-Bear, Dragonfly* parašiau į AŽ.

Tai galim rinktis 17 val, o Zhuvycia atlėks, kai tik galės wink.gif

Jo, aš susireguliuosiu, juk vis tiek turbūt pasėdėsit bent kokią valandžikę mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu pasimatyt ax.gif jeigu išeis, tai būtinai atlėksiu blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif
nu aš visom keturiom į sekantį pioneers.gif

ryt žadu meškių surinkt, tikiuosi pavyks. ir dar vienas yra beveidis visai, tai ilgiau gausiu "pastenėt" biggrin.gif

dabar tais nestuke.gif rūpestėliais rūpinuosi. jau 22 sav. visgi smile.gif
ir mažasis aktyvistas kaip ne kaip. ale va dar pora mėn ir eis darželin, tai aš karsta.gif ir turiu gi audinukų, sanariukų, visko... idėjos viena po kitos tik laksto, o va pasiimu.... nusipiešiu... ir guli savaitę...... paskui jau taip nebenoriu... doh.gif žodžiu sunku su tais hormonais kovoti doh.gif
labai noriu prisėsti prie meškių taip acakingai rolleyes.gif kad nuo A iki Ž, su dėžutėm su viskuo padaryti ax.gif

aj, o dėl dėžučių, aš kaip dar nebanžiusi, ir namuose per parą turiu viso labo kokią va landą-pusantros savo reikalam, tai nikaip nespėčiau padaryt,
gal kursiukus padarytume dėžutės darymo blush2.gif
visos bandžiusos iš patirties, ir pan blush2.gif
su sausainiais ir kava wub.gif ką? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 17 gegužės 2010 - 19:45
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 17, 20:42)
gal kursiukus padarytume dėžutės darymo blush2.gif

Žm@nytė, taigi mūsų dragonfly* padarė puikų master-klasę su daugybe nuotraukų!pamokelė

Va ir aš pasigirsiu savo pirmąją dežute - gaila, kad nespėjau ir antram katinukui padaryti - teko jam su paprastesne keliauti pas savo naują mamytę ax.gif

user posted image

O daugiau nuotraukų Čia
Atsakyti
Na va kaip gražiai thumbup.gif
Bėda tiktai tame, kad kai pradedi daryt dėželes, tai meškiai be jų jau nesižiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 05 17, 23:27)
Na va kaip gražiai  thumbup.gif
Bėda tiktai tame, kad kai pradedi daryt dėželes, tai meškiai be jų jau nesižiūri  biggrin.gif

Visiškai sutinku su Pudra. Diiiiiidelė bėda biggrin.gif Aš pavyzdžiui šiuo metu darau tris dėželes ir bandau vienam meškiui surišti knygelę biggrin.gif Tik vat klausiu savęs - o tai kada meškius siūti? lotuliukas.gif
Atsakyti