Ievushka - grožis nematytas, ypač akys, nuotaika visa katytės
Man lbai patinka jos stovėsena - to snuleistos rankytės tokios melancholiškos, kaip ir akys... Ir spalva nuostabi viso žvėrelio. Labai labai gražu (o kur čia Egiptas ta iman visai neaišku
)
Ievushka, man irgi tavo katytė Sofi labai graži
Tikra modistė - suderinta nuo galvos iki kulnų
Arbatėle, Zhuvycia, Pedingtonai- man smagu, kad įvertinot mano katytę
Visgi-pirmąkart tokį gyvūną kūriau/siuvau/vėliau
Zhuvycia-o kai dar ji neturėjo akių, anei nosytės, nei ūsų, buvo tik pasiūta galva ir nubadytas snukutis, grynai egiptietiška katė buvo. Paskui tos visos detalytės ir tonavimas užgožė tuos bruožus.
Zhuvycia-o kai dar ji neturėjo akių, anei nosytės, nei ūsų, buvo tik pasiūta galva ir nubadytas snukutis, grynai egiptietiška katė buvo. Paskui tos visos detalytės ir tonavimas užgožė tuos bruožus.
Nuostabi katyte, ievuschka!!! Labai ispudingas darbelis
Sveikos, meškiniautojos
Noriu priminti, kad nepamirštumėt palaikyt saviškių
Spausti čia - http://cyberdendesig...0/Category1.htm
Iš viso yra 15 kategorijų. Už kiekvieną kategoriją balsuojam atskirai
Noriu priminti, kad nepamirštumėt palaikyt saviškių
Spausti čia - http://cyberdendesig...0/Category1.htm
Iš viso yra 15 kategorijų. Už kiekvieną kategoriją balsuojam atskirai
Ačiū tau, pudryte, už agitaciją
Bet kaip svarbu yra gražios kokybiškos nuotraukos
Dideliausi linkėjimai nuotraukų autoriui MarijuiB
Mergaites, kadangi iš mūsiškių mergaičių daugiau niekas šiame konkurse nedalyvauja, tai paprašysiu jūsų pagalbos
Prabalsuokite, prašau už mano dalyvius (kategorijos 11, 12, 14 ir 15 ))) Štai jie:

Balsavimo nuoroda yra viršuje - pudros poste
O už kelių dienų prasidės kitas balsavimas TTBAF saite, tai ten jau mūsų mergaičių nemažai dalyvaus - oi teks pasukt galvą balsuojant
Mergaites, kadangi iš mūsiškių mergaičių daugiau niekas šiame konkurse nedalyvauja, tai paprašysiu jūsų pagalbos

Balsavimo nuoroda yra viršuje - pudros poste
O už kelių dienų prasidės kitas balsavimas TTBAF saite, tai ten jau mūsų mergaičių nemažai dalyvaus - oi teks pasukt galvą balsuojant
būtinai
Jau padaryta
Aš irgi raportuoju
: PADARYTA!!! LIETUVA, LIETUVA, LIETUVA!!!
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 07 02, 12:39)
Aha, čia dar tiktų
Kažkaip įtariu, kad mūsų maža Lietuvėlė su savo nuostabiom meškiukų kūrėjom ima kelti didelę grėsmę didžiulei Amerikai, Australijai ar Rusijai
Einam Einam