Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Oi, Arbatėle-smagiai čia byra meškinai pas tave biggrin.gif Rodis-tikras puošeiva thumbup.gif Toks visas šventinis! Kaip supratau, jis skirtas vaikui,ane? Puikus bus draugas thumbup.gif
O ar nesunku buvo iš trikotažo siūti? Tvirtinai kaip nors, kad nesitemptų kemšant?
Ir dar-o kaip specialiai paruošti vyšnių kauliukus? Pati ruošei?

Paskutiniu metu man labai patinka dviejų ar net trijų spalvų meškinai, visokie klounai ir šiaip -visokie stilingi, pasipuošę, nuotaikingi žvėriukai. Kai pasiūsiu dar kelis meškiukus ir liks visokių kailiuko atraižėlių, bandysiu derinti ir tokį bent vieną kelių spalvų meškį sukurti.
Atsakyti
Dėkui, Ievushka aciuks.gif Šis meškis buvo visai neplanuotas ir neapgalvotas blush2.gif Tiesiog atsidariau dėžę, išsiėmiau trikotažą ir ....per porą dienų pasiuvau.
Taip, šis meškinas skirtas vaikui. Todėl dėtos safe akys ir sąnariukai. Trikotažas siuvasi fantastiškai lengvai. Dėjau paprastą klijuojamą medžiagytę, vien tam, kad galėčiau nusipiešti iškarpą.
Dėl kimšimo, rankos, kojos, pilvas - viskas tvarkoje. Bet galva doh.gif Trikotažas kemšant tempiasi, paklijavimas suplyšo, nes jis tvirtai neprisiklijavo prie medžiagos. Manau, kad reiktų tokiu atveju arba pasiūti tvirtas medžiagines detales po trikotažu arba labai gerai apgalvoti galvos iškarpą.
Vyšnių kauliukai. Pirkau jau specialius, skirtus žaislų kimšimui. Labai patiko. Dėl to, kaip jaučiasi čiupinėjant ir to gurgždančio garselio, kai stipriau niurkai. Manau, jog tie kauliukai tik gerai išdžiovinti. Šiemet būtinai pasidarysiu kokį maišioką, kai vyšnių uogienę virsiu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Atrodo, kad tik Arbatelei atostogos dar neprasidejo biggrin.gif Labai mielas Rodis smile.gif

Mergaites, gal kas norite sudalyvauti viename meskiukiniame konkurse? Kas maloniausia - jis nemokamas! O kas sunkiausia - reikia suspeti pasiuti nauja meskiuka-zveriuka ir issiusti nuotraukas iki birzelio 20 dienos! Meskiukas turi buti niekur nerodytas, neparduotas. Yra atskira kategorija, skirta tiems, kas kuria zveriukus trumpiau nei 2 metus )))

Jei nespesite sudalyvauti vasaros konkurse - tai tada dar galima prisijungti prie rudens ir ziemos konkurso!

Registruotis cia!!!
Atsakyti
Ech, vasarai jau niekaip verysad.gif Išvažiuoju į Maskvą kavos gerti user posted image
Jei nesunku, papasakokite čia apie rudens žiemos konkursą flirt.gif Nelabai randu info...
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 06 09, 08:22)
Ech, vasarai jau niekaip  verysad.gif Išvažiuoju į Maskvą kavos gerti user posted image
Jei nesunku, papasakokite čia apie rudens žiemos konkursą flirt.gif Nelabai randu info...

Tame puslapyje yra tikrai visa reikalinga informacija mirksiukas.gif

Vienintelis klausimas, kuris man buvo nelabai aiskus, ar galima siusti tik nauja nerodyta zveriuka. Siandien gavau atsakyma, kad siusti galima netgi jau parduota zveriuka!

Tai kad, galite dalyvauti!

pudra, jau maciau tave sarasiuke ))) O dar ir jurgineli maciau bigsmile.gif Saunuoliai mergaites! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu pagalvojau, kad reikia pabadyti, bet taip baisu... blush2.gif
Papildyta:
pabandysiu ikelti nuotraukyte...
http://i923.photobuc...rs/IMGP5661.jpg
Papildyta:
Oi, o kuria eilute reikia kopijuoti photobuckete, kad ikeltu nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 06 12, 21:40)
Tame puslapyje yra tikrai visa reikalinga informacija  mirksiukas.gif

Vienintelis klausimas, kuris man buvo nelabai aiskus, ar galima siusti tik nauja nerodyta zveriuka. Siandien gavau atsakyma, kad siusti galima netgi jau parduota zveriuka!

Tai kad, galite dalyvauti!

pudra, jau maciau tave sarasiuke ))) O dar ir jurgineli maciau  bigsmile.gif  Saunuoliai mergaites!  drinks_cheers.gif

O tai galima siųsti nuotrauką žvėriuko net jei jau jis rodytas internete kur nors?

Tada tikrai būtų galima sudalyvauti smile.gif Kiek skaičiau-galima vienam autoriui trijose kategorijose dalyvaut, į kiekvieną pateikiant po vieną žvėriuką. Dabar siuvu naują žvėrį, bet galiu nespėti per kitą savaitę užbaigti ir nufotkinti, nes vistik-vasara, vaikai namie, į lauką su jais eit, namie-su jais žaist, valgyt daryt ir t.t., ir pan. PO tokios dienos vakare jau labai pavargus jaučiuosi,sumigdžius vaikus (o miegot dabar įsigudrina visai vėlai eit-apie 23val. doh.gif ) tik paimu į rankas adatą-jau ir merkiasi akys doh.gif

jurginėli-koks mielas tavo sutvėrimas wub.gif
O kopijuot man rodos paskutinę eilutę reikia, kad galėtum iškart nuotrauką įkelt. Tu pasibandyk-kopijuok kodą ir neskelbk žinutės, o spausk "peržiūrėti" ir matysi, ar pavyko, ar ne. Išsibandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 13 birželio 2010 - 10:09
Pamačiau kažkokius pakeitimus tame konkurse. Cituoju:
"Each member can enter three entries or categories
After listening to your needs it has been decided you can enter the same category more than once.

You can also enter the same entry into more than one category "

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 06 13, 11:31)
Pamačiau kažkokius pakeitimus tame konkurse. Cituoju:
"Each member can enter three entries or categories
After listening to your needs it has been decided you can enter the same category more than once.

You can also enter the same entry into more than one category "

Man ten kažkos švelniai tariant "balaganas", bet kaip suprantu , ten viskas tik kuriasi ir jos tiesiog neapsidirba. Tik klausimas , kas per konkursas, kai rodai viską ką turi šiaip pasiuvęs. Gal ko nesuprantu g.gif man visada nerimą kelia neaiškumas bei šokinėjimas nuo vieno prie kito...
Gal ką pasakyti turi Im-bear ir Zhuvycia, jos profės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 06 13, 13:38)
Man ten kažkos švelniai tariant "balaganas", bet kaip suprantu , ten viskas tik kuriasi ir jos tiesiog neapsidirba. Tik klausimas , kas per konkursas, kai rodai viską ką turi šiaip pasiuvęs. Gal ko nesuprantu g.gif  man visada nerimą kelia neaiškumas bei šokinėjimas nuo vieno prie kito...
Gal ką pasakyti turi Im-bear ir Zhuvycia, jos profės mirksiukas.gif

Mergaites, jei norite tvarkos - reikia moketi, t.y. dalyvauti mokamuose konkursuose. O ka noreti is nemokamo konkurso? O juk darbo tai visvien nemazai - reikes labai daug informacijos apdirbti, sudaryti balsavimo lapus ir t.t. Tai kadangi sitas saitas tik nori pritraukti kuo daugiau meskinu kureju, tai ir padare tuos konkursus nemokamus. Jauciu, kad kitais metais, kai jau tures pakankamai daug priregistruotu ir suinteresuotu mesku kureju, tada jau ir mokesti ives )))
Tai kad siemet galima pasinaudoti proga ir sudalyvauti nemokamai - prestizo nelabai daug prides, bet ir nieko neatims cool.gif
Atsakyti
Aciu, ievuschka, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
jurginėli - šaunuolė thumbup.gif

Dėl to konkurso-aš, kaip angliškai suprantanti tik vokrug do okolo, tai neįžvelgiu ten jokios netvarkos. Viskas man ten normaliai atrodo. Tik neaišku man liko, ar galima jau kitur rodyto žvėriuko nuotraukas siųsti į konkursą g.gif
Im-bear rašė, kad gali būti jau parduotas , bet ar rodytas internete irgi gali būti? (juk parduoti galima ir nerodžius, pvz. kokioj parodoj ar per galeriją ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 13 birželio 2010 - 14:32