Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

jurgineli, tik dabar pamaciau tavo maziuka wub.gif Fainas labai )))

ievuschka, manau, kad tai reiskia, kad jau ir rodytas, nors gali organizatoriams laiska parasyti su patikslinimu g.gif
Atsakyti
ievuschka, Im-bear, aciu uz grazu zodi 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios kimšote mešką pjuvenomis, kiek laiko džiūsta? ir kada akis statote , nosį siuvinėjate - kai visiškai išdžiūsta?

O čia mano "papimpinta" Elžbieta biggrin.gif Man vis atrodė, kad kažko jai trūksta, tai rezultatas štai:
user posted image

Daugiau nuotraukų čia
Atsakyti
Pedingtonai, kai as kemsu pjuvenom, tai jos nera tokios dregnos, kad reiketu ilgai dziuti... Papurskiu su vandeniu visai nedaug, kad tik nedulketu ir tiek. Galva buna maloniai kieta - kaip akmenine, tai iskart ir akys istatau, ir nosi siuvineju

Elzbieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 06 19, 21:03)
Pedingtonai, kai as kemsu pjuvenom, tai jos nera tokios dregnos, kad reiketu ilgai dziuti... Papurskiu su vandeniu visai nedaug, kad tik nedulketu ir tiek. Galva buna maloniai kieta - kaip akmenine, tai iskart ir akys istatau, ir nosi siuvineju

Tai maniškio meškiaus ryškiai šlapesnė lotuliukas.gif net neįsivaizduoju, kaip pjuvenas nuo kailio nukrapštysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Graži tavo Elžbieta, Pedingtonai thumbup.gif Nors ir anksčiau man graži buvo smile.gif
Kai aš tą vienintelį kolkas kartą kimšau pjuvenomis, irgi papurškiau atrodo visai nedaug, tikrai nemirkiau vandeny, tačiau prikimšus ir sutrombavus jas, drėgmės prisikaupė, ir net per kailiuką jautėsi. Bet aš iškart akis stačiau ir nosį siuvinėjau. Tačiau išdžiūvus viena akis kažkaip atsilaisvino, matyt turėjo reikšmės džiuvimas-pjuvenos šiek tiek susitraukė. Bet nosytei tai nieko nenutiko. O gal čia mano nepatyrimas kemšant suveikė? Pjuvenų liko dar tikrai daug, bandysiu kada nors dar kartą-labai malonus kvapas, o ypač kai kailiuką dar sendinau kava ir cinamonu-tas kvapų mišinys... mmmm....

Mačiau, Deimushka laimėjo labai fainuolį meškutį iš bingle bears blogo organizuotos loterijos. Kaip smagu, sveikinu Deimushką 4u.gif Būtų labai smalsu jį apžiūrėti, kai kitąkart ir vėl susitiksim paplepėti ar ko pasimokyti tikiuosi-dar bus tokių susibėgimų mirksiukas.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 20 birželio 2010 - 11:53
Pedingtonai, Elžbieta - labai graži, elegantiška damutė thumbup.gif . Man patinkatavo stiliukas - išskirtinis smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius Elžbietai, ji dabar tikra, pabaigta meška smile.gif
O dėl meškiaus , kimšto pjuvenomis, tai Ievushka teisi - kvapas nepakartojamas, o man dar patiko galvos forma. Kemšant sinteponu, man neišeina tokia klasikinė galvos forma, ji kažkaip išsipučia. Prieš tai, kai sugalvojau kimšti pjuvenomis, buvau galvą prikimšusi sinteponu, tai buvo visai kita galvos forma biggrin.gif Kimšta pjuvenomis galva turi kitokią formą, tokią senovinę senovinę... Tik kimšti darbelis tai juodas, labai apsivelė kailiukas, bet aš nuo jo pjuvenas nušukavau.. - katino šukavimo šukomis thumbup.gif lotuliukas.gif Kol kas pjuvenų kvapas užgožia kavos ir cinamono, bet tikiuosi jis išryškės, kai išdžius, o džius tai ojojoj...Nors irgi nešlapinau labai pjuvenų, bet vistiek pakankamai drėgna, net jaučiasi per medvilninį kailiuką.

Atsakyti
Tiems, kas turi facebook'ą : Paroda
Atsakyti
Arbatėle-o kokia čia paroda?

Noriu jums pristatyti katytę Sofi (26cm)
user posted image

Daugiau nuotraukų ir aprašymas ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 25 birželio 2010 - 09:38
Oi kokia Katytė wub.gif wub.gif wub.gif Man labai patinka jos snukutis wub.gif Viskas gražu ir suderinta, spalvos tokios mielos...Nu labai jau tavo Sofi man prie dūšios rolleyes.gif

Parodėlės reportažas iš Maskvos, buvau praeitą šeštadienį ax.gif
Atsakyti
ArbatėlėŽinau, kad labai negražu, bet baltai pavydžiu:geda pamatytu grožiu,ir aš turiu svajonę nuvažiuoti į Maskvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 25 birželio 2010 - 15:32